Artikler

  

Korsvoll - Mercantile 0-2 (0-2)

Korsvollbanen, 8.6.2015
8. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Shafici Hussein Adib, Hasle-Løren.
Tilskuere: 11.

Mål:

        0-1: Mercantile (14.)
        0-2: Mercantile (45.)
        

Gule kort: Lars Eriksen, Christian Andersson og Johannes Blåsternes, Mercantile 2 stk.
Røde kort: Mercantile 1 stk.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Espen André Rødnes - Jon Edmunn Sæter - Åsmund Aarrestad - Magnus Jahrmann

Gunnar Sjølie - Johannes Blåsternes - Christian Andersson - Jonas Ingebretsen

Lars Eriksen - Fredrik Runar

Innbyttere:
Marius Andersson, Jostein Eidem, Mathias Falch og Magnus Olsen.

 

 

 

 

Avblåst: Lars Eriksen (nærmeste i rødt) og Chrisitian Andersson var begge involvert da vi fikk et mål annullert i førsteomgang. 

  

 

  

Gikk målløse av banen mot Mercantile

Vi fikk verken poeng eller mål mot Mercantile, men vi viste en klar forbedring fra forrige ukes grusomme tap for Fagerborg 3.


Det har vært mange tunge mandager de siste ukene, men mot Mercantile så vi ut til å få en sårt tiltrengt drømmeåpning da Fredrik Runar ble spilt gjennom allerede etter to minutters spill. For en gangs skyld var det vi som skulle få det tidlige målet! Men nei da, Runar ble regelrett sakset ned av bakerste mann, men dommeren turte ikke å blåse, og dermed fikk vi verken mål, straffe eller muligheten til å spille i overtall de neste 88 minuttene. 

I stedet tok Mercantile ledelsen 1-0 i det 14. minutt, da en av midtbanespillerne deres traff klokkerent fra 20 meters hold og moste ballen i krysset. Det påfølgende minuttet ble en ny straffesituasjon inne i Mercantiles 16-meter oversett av dommeren, før Fredrik Runar lobbet ballen i tverrliggeren og ut. Ballen spretter virkelig ikke vår vei om dagen.

Taktikkmøtet i forkant av kampen så ut til å bære frukter, for selv om vi slet med å få ballen i mål, spilte vi mye bedre enn i de foregående kampene. Vi holdt ballen i laget og forsøkte å spille oss ut, selv om vi ikke alltid lyktes.

 

 

 

 

Snakket seg unna kort: Johannes Blåsternes snakket seg unna et gult kort før pause, men fikk likevel med seg et gult kort hjem. Det betyr karantene i neste kamp mot KFUM 4.

 


I det 34. minutt jublet vi for det vi trodde var en velfortjent utligning da Johannes Blåsternes slo et frispark inn til Christian Andersson, som la ballen på tvers av feltet over mot Lars Eriksen, som fik den i mål. Dommeren mente at han hadde sett en offside og begrunnet det med at Eriksen var foran keeperen. Det er fint at dommeren kan reglene så bra, men i dette tilfellet var det feil. 

Like før pause lurte Mercantiles høyrekant inn 2-0, og dermed fikk vi en tung avslutning på en ganske oppløftende omgang, der vi bare manglet et tellende mål eller to for å kunne være helt fornøyde.

 

 

 

Positiv: Magnus Olsen kjempet godt og var fornøyd med lagkameratenes innsats etter kampen.

 

I andre omgang fortsatte vi i samme spor, men ballen ville ikke i mål. Fem minutter før slutt ble Mercantile redusert til ti mann da en av midtbanespillerne deres fikk sitt andre gule kort for å ha sparket bort ballen, men selv ikke i overtall klarte vi å overliste keeperen deres, og dermed tapte vi 0-2. Det betyr at vi heller ikke i år vil klare å nå målet vårt om å score minst ett mål i hver kamp.

Til tross for tapet var det bedring å spore. Bedre bevegelse og kommunikasjon sørget for flere pasningsalternativer, og om vi fortsetter i samme spor, kommer nok poengene snart. Neste seriekamp er mandag om en uke borte mot KFUM 4. Avspark er klokken 18.30 på Ekeberg kunstgress.