Korsvoll - Hasle-Løren 3 3-3 (1-2)

Korsvollbanen, 9.9.2018
15. serierunde, 8. divisjon avdeling 2
Dommer: Even Flugstad, Kråkstad.
Tilskuere: 5.

Mål:
        0-1: Hasle-Løren 3 (23.)
        1-1: Jørgen Hesselberg (40.)
        1-2: Hasle-Løren 3 (43.)
        2-2: Martin Kloster (50.)
        2-3: Hasle-Løren 3 (63.)
        3-3: Jon Stavnsborg (70.)
               

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (3-5-2):

Magnus Olsen

Jørgen Hesselberg - Heine Grøtting - Jon Edmunn Sæter

Henrik Liland - Christian Andersson - Didrik Aamnes - Halvor Sæter - Martin Kloster

Mathias Falch - Espen Bengtson

Innbyttere:
Magnus Jahrmann og Jon Stavnsborg.

 

 

 

 

Sentrale: Jon Stavnsborg (til venstre), Martin Kloster og Magnus Jahrmann utmerket seg med godt spill mot Hasle-Løren 3, noe som også gjenspeiles på Jan Sollands pølsebørs.

 

 

3-3 mot Hasle-Løren 3

Det ble bare ett poeng da et forsterket Hasle-Løren 3 kom til Korsvollbanen.

Vårens kamp mot Hasle-Løren 3 endte med et surt 1-2-tap og en lang rekke diskusjoner om regelverk med både Oslo og Indre Østland fotballkrets og NFF. Hasle-Løren 3 førte nemlig opp minst syv spillere i andres navn, hvis ikke flere, deriblant en rekke førstelagsspillere som ikke var spilleberettiget til kampen. Rødtrøyene nektet for dette og kom i tillegg med en rekke påstander som stemte dårlig med bevisene vi satt på i form av bildene til referatet, og til slutt ble de trukket to poeng og tildelt en bot. Kanskje var dette årsaken til at de kom til søndagens kamp på Korsvollbanen med et ganske annet lag enn det de har gjort tidligere i høst, som da de røk 0-6 for Bislett og 2-6 for Alna.

Det var nok en gang ført opp en rekke spillere fra A- og B-troppen, og bortelaget holdt på å ta ledelsen allerede i det 2. minutt, da Magnus Olsen ble presset etter et slapt tilbakespill. 

Jørgen Hesselberg var stoppervikar, men han bidro også offensivt. Da 17 minutter var spilt rykket han forbi samtlige ledd etter ledd, før han spilte til Henrik Liland, som fikk avslutningen sin slått til corner.

Vi hadde flest sjanser, men Hasle-Løren 3 fikk det første målet. Et balltap på midten ble etterfulgt av en serie duelltap, før bortelagets raske spiss løp gjennom, rundet keeper Olsen og trillet inn 1-0.

Magnus Jahrmann kom inn da vi nærmet oss halvtimen, og mannen som bærer nummer 69 med stolthet kom til hele fire avslutninger før pause. Han var innblandet i en skuddserie i det 39. minutt, før han et halvt minutt senere dro til med full kraft og sendte ballen i en nydelig bue mot mål, men Hasle-Løren 3s keeper fikk opp en hånd; en redning få keepere gjør etter ham på dette nivået, muligens ikke i 7. divisjon heller.

Corneren endte derimot i en fortjent scoring. Didrik Aamnes slo inn fra høyre, og i feltet knuste Jørgen Hesselberg alle i lufta og headet inn 1-1.

Hasle-Løren 3 svarte dessverre nærmest med en gang, og for en scoring det var! I det 43. minutt fikk de et frispark rundt 20 meter fra mål, og en av lagets profiler tok fart, sendte ballen rundt muren og opp i høyre kryss via tverrliggeren. Stort bedre går det ikke an å gjøre det, det er bare å hylle frisparkskytteren og gratulere med årets Hasle-Løren-mål.

Den andre omgangen var ikke ulik den første. Vi gikk ut i høyt tempo for å få en tidlig utligning og lyktes med det. Fem minutter var spilt da Jon Stavnsborg spilte ut til venstrekant Martin Kloster, som rykket inn i feltet og satte ballen til venstre for keeper og i mål til 2-2 med et hardt skudd.

 

 

 

Oppdaterte fansen: Det var mye liv i bua da Martin Kloster utlignet like etter pause, og fansen var raske med å informere andre supportere.Dessverre var ikke Hasle-Løren 3 ferdigscoret for dagen, og i det 63. minutt slo de et innlegg dypt i banen. Inne i 16-meteren hadde ikke Jon Edmunn Sæter fanget opp spilleren bak seg, samtidig som Magnus Olsen ikke rakk ut for å ta ned crosseren. Innlegget fant dermed veien til den umarkerte spilleren, som fra syv meters hold prikket inn 3-2 til det effektive bortelaget.

Martin Kloster skjøt rett på keeper da han fikk en gigantsjanse to minutter senere, før han ytterligere fem minutter senere driblet seg inn mot mål, før han ble felt og falt over Hasle-Løren 3s keeper, som tok ballen, men mistet den. Hasle-Løren 3 ville ha frispark, vi ville ha straffe for taklingen, Kloster mistet tross alt ballen fordi han ble tatt, men ingen ville ha ballen, som ble liggende alene en halv meter unna det åpne målet. Dommeren blåste ikke for noe som helst, og Jon Stavnsborg løp rundt haugen Kloster, keeperen og takleren befant seg i og sparket inn 3-3.

Vi jaget vinnermålet, men Hasle-Løren 3s keeper gjorde det han kunne for å sikre seg BB-prisen. Ett minutt på overtid fikk de røde muligheten til å stjele seieren etter en kontring, men Magnus Olsen fikk slått ut til corner, en corner som siden ble skutt over mål.

Det endte 3-3, men Hasle-Løren 3 brøt flere regler rundt spilleberettigelse. Blant annet førte de opp spillere som spilte sist A-kamp, og de hadde med mer enn fem spillere fra forrige B-kamp. Oslo fotballkrets er informert og vil sannsynligvis ta en endelig avgjørelse om litt over en uke. Før den tid skal vi opp igjen til Ekeberg førstkommende søndag, der vi skal møte danske Dania. Avspark er så tidlig som 17.00, vi gleder oss og skal forsøke å revansjere vårens sure tap!

 

 

 


 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Offensive bidragsytere får god belønning på børsen etter søndagens kamp.

5 pølser - ingen.
3 pølser - Martin Kloster. Man så det allerede på oppvarmingen, driblefanten fra Bergrådveien var i slaget denne kvelden. 
2 pølser - 
Magnus Jahrmann. Involvert i de fleste mulighetene før pause etter at han kommer inn, men en god keeper nekter ham scoring.
1 pølse - Jon Stavnsborg. Løper på alle baller, spiller frem 2-2-mål og scorer selv 3-3-målet.

 

 

 

 

Tabellen etter 15. serierunde:
Hva har skjedd med Romsås 2? Avdelingens kasteball har begynt å vinne, og denne helgen var det Oppsal 4 som fikk unngjelde da de oransje vant 7-5 hjemme på vesle Bjøråsen kunstgress. Den dårlige målforskjellen fra i vår gjør at de fortsatt ligger sist, men nå er de i det minste kun et par mål bak Alna, som fikk flere røde kort da de tapte 1-3 for Dania i en kamp som ble stoppet i det 88. minutt, foreløpig uvisst av hvilken grunn. Seieren tok Dania opp på 24 poeng, det samme som Årvoll 2 står med. Årvoll 2 klarte kunststykket å score to mål på Grüner 3, men det hjalp ikke stort når de slapp inn fire. De lilla står dermed per nå med 39 poeng. Vi står med 31 poeng, og dermed krøp Bislett opp i ryggen vår inntil kretsen har sett på de siste matchene, ettersom de slo det de selv omtalte som et godt Lokomotiv Oslo 3 2-0 på Ekeberg 1. Hasle-Løren 3 begynner å falle av i medaljekampen, og med sine 26 poeng kan de fort få nok med å holde Årvoll 2 og Dania bak seg idet vi går inn i de tre avsluttende serierundene.

 

 

 

 

1. Grüner 3 13 0 2 43-13
39
2. Korsvoll 10 1 4 67-28 31
3. Bislett 10 0 5 59-22
30
4. H-Løren 3 9 1 5 44-33 26
5. Årvoll 2 8 0 7 42-30 24

6. Dania

8 0 7 43-34 24
7. Lok. Oslo 3 6 1 8 65-50 19
8. Oppsal 4 5 1 9 28-45 16
9. Alna 2 0 13 24-89 6
10. Romsås 2 2 0 13 27-98 6