Grüner 3 - Korsvoll 1-0 (0-0) - 0-3 etter protest

Dælenenga, 2.9.2018
14. serierunde, 8. divisjon avdeling 2
Dommer: Håvard Huser, Jardar.
Tilskuere: 22.

Mål:
        1-0: Grüner 3 (90+1)
               

Gule kort: Grüner 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (3-5-2):

Magnus Olsen

Thomas Ingebretsen - Heine Grøtting - Jon Edmunn Sæter

Erlend Rognes - Christian Andersson - Didrik Aamnes - Halvor Sæter - Martin Kloster

Mathias Falch - Espen Bengtson

Innbyttere:
Leiv Jørgen Bakkerud, Olav Bengtson, Jørgen Hesselberg, Magnus Jahrmann, Ola Lund, Ole Olesen og Jon Stavnsborg.

 

 

 

 

Tungt: Det var vanskelige arbeidsforhold for Espen Bengtson og resten av angriperne mot avdelingens gjerrigste lag.

 

 

Tapte seriefinalen på overtid

I det 91. minutt løp Grüner 3 inn kampens eneste scoring i en nervepirrende kamp på Dælenenga.

Det var tett, jevnt og sjansefattig, og begge lags keepere hadde stått for noen av kampens største prestasjoner da kampuret nærmet seg 90 minutter i toppkampen mot serieleder Grüner 3 søndag kveld. Så, knappe tre minutter før full tid, rotet Grüner 3 det til for seg selv, da de ga bort en enorm gratismulighet til Martin Kloster og Ole Olesen, som plutselig befant seg helt alene foran mål utenfor 16-meteren. Hjemmelagets glipp må ha kommet brått på, for Kloster nølte først, før han forsøkte å la den løse ballen gå videre til Olesen. Grüner-keeperen reagerte lynraskt, og han føk ut og avverget faren før noen av de rødkledde nådde ballen. Dette ble den første av tre skjebnesvangre og matchavgjørende situasjoner som ikke gikk vår vei i de ekstremt hektiske sluttminuttene.

Bare to minutter senere var Kloster og Olesen på farten igjen. Kloster fant Olesen, som driblet seg inn mot mål, før han nok en gang ble stoppet av divisjonens beste keeper. Skulle det ende i C-lagshistoriens første 0-0-kamp, for ikke å si breddefotballens første 0-0-kamp gjennom tidene? Vi fortsatte å angripe for å få med oss alle poengene, ettersom ett poeng ikke ville være nok til å hente inn Grüner 3s forsprang på tabellen. Foran matchen lå de nemlig tre poeng foran oss, og måten de opptrer på defensivt, tyder på at de ikke kommer til å avgi stort flere poeng i år, de er tross alt et lag som spiller ekte fotball og sikrer seg ekte fotballresultater av typen 2-1 og 1-0.

Ett minutt på overtid vant vi en corner, men et ikke altfor bra innlegg havnet på elleve meter, der de lilla stjal ballen og kontret. Med sine siste krefter angrep de hurtig langs høyrekanten, før ballen ble slått inn foran mål, der et lavt innlegg gikk gjennom feltet og mot bakre stolpe, hvor en av spillerne deres løp inn 1-0, årets tyngste baklengsmål.

 

 

 

Løpsvillig: Halvor Sæter løp som vanlig mye i løpet av den halvtimen han fikk i søndagens kamp. Kampen kunne fort ha bikket i vår favør, men marginene var ikke på vår side, enda vi stilte til match med full tropp. Faktisk var vi så mange at Andreas Kjelstrup tok en for laget og sto over kampen frivillig.

Før pause uteble de store sjansene, men begge lag fikk én god mulighet til å ta ledelsen. Jørgen Hesselberg var tilbake på fotballbanen for første gang etter sommerens skade, og i det 35. minutt avsluttet han et av få gode innlegg fra kanten, selv om han ble taklet på voldsomt vis. Grüner-keeperen vartet opp med en glimrende redning helt oppe i venstre hjørne, mens Hesselberg ropte på straffe. Dommeren unnlot å blåse, sannsynligvis fordi vi fikk avsluttet.

Grüner 3 hadde en kjempemulighet i det 44. minutt, men Magnus Olsen, som på sporty vis steppet inn som keepervikar i Hallvard Barbogens fravær etter de stygge scenen på Årvollbanen sist søndag, fikk opp hendene og avverget baklengsmål.

Les også: Grusomme scener på Årvollbanen

Den andre omgangen ble temmelig lik den første. Magnus Jahrmann fikk vår første mulighet i det 63. minutt, da han møtte et Jon Stavnsborg-innlegg inne i feltet. Nok en gang sto banens gigant, hjemmelagets keeper, der. Christian Andersson ble løpt ned i feltet i sin 150. kamp, men dommeren overså situasjonen, slik han også gjorde det da Hesselberg ble holdt igjen både i drakt og bein av to spillere. Samtidig slapp vi unna med en hands i egen 16-meter noe senere, så det er ingen tvil om at en bedre dommer fort ville dømt minst en straffe til hvert av lagene.

De fleste avslutningene våre var direkte dårlige, og det samme kan sies om Grüner 3s forsøk. Det var først i løpet av de siste ti minuttene at vi fikk lagt et visst press på dem, men som tidligere beskrevet, klarte vi ikke å få ballen i mål, noe Grüner 3 altså til slutt klarte på overtid. Tapet gjør at vi ligger seks poeng bak dem, og kun tre poeng foran Bislett. Det gjenstår fire kamper, og samtlige må nok vinnes om vi skal ha et håp om å rykke opp. Første mulighet til å slå tilbake etter tapet i toppkampen er hjemme mot Hasle-Løren 3, et lag vi røk 1-2 for i vår. Kampen spilles på Korsvollbanen, og avspark er 20.15. Heia Korsvoll C!


******************

Grüner 3 har regelmessig benyttet flere spillere som ikke er registrert i klubben i år. Vi sa ifra til kretsen og daglig leder i Grüner i vår, samt Grüner 3s lagledelse, slik at de aktuelle spillerne ble strøket fra kamprapporten i vårkampen. Mandag etter søndagens kamp viste den signerte kamprapporten at Grüner 3 hadde ført opp en av disse spillerne i en annens navn, og vi ble dermed tilkjent seieren (3-0) av kretsen.


 

 


 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Solland lot seg imponere av keeper og forsvaret til tross for at det ble tap.

5 pølser - ingen.
3 pølser - Thomas Ingebretsen. Er virkelig påskrudd og kjemper hardt for hver eneste ball i hver eneste duell. 
2 pølser -
 
Magnus Olsen. Flere gode reaksjonsredninger og god kommunikasjon med forsvaret, kan ikke klandres for baklengsmålet.
1 pølse - Heine Grøtting. God i likhet med resten av forsvaret, har et vanvittig returløp i sluttminuttene.

 

 

 

 

Tabellen etter 14. serierunde:
Glem den såkalte seriefinalen - rundens kamp var utvilsomt returoppgjøret mellom Lokomotiv Oslo 3 og Romsås 2. I vår vant førstnevnte hele 30-1, men på NIH viste oransjetrøyene fra østkanten seg fra en helt annen side, og til slutt kunne Romsås 2 juble for sesongens første trepoenger. Ikke bare vant de, de vant attpåtil 10-0! De er likevel fortsatt sist, ettersom Alna vant 6-2 borte mot fjerdeplasserte Hasle-Løren 3, som i tillegg er trukket to poeng. Det betyr at formlaget Bislett er to poeng foran dem etter at de slo Dania 5-2 på Ekeberg. Bislett har dermed meldt seg på i opprykkskampen for fullt, og de er kun tre poeng bak oss idet fire kamper gjenstår. De to beste lagene i avdelingen rykker opp. Dania ligger på 6. plass, tre poeng bak Årvoll 2, som vant 5-0 borte mot Oppsal 4. Sistnevnte ser dermed ut til å ende på nedre halvdel i år.

 

 

 

 

1. Grüner 3 12 0 2 39-11
36
2. Korsvoll 10 0 4 64-25 30
3. Bislett 9 0 5 57-22
27
4. H-Løren 3 9 0 5 41-30 25
5. Årvoll 2 8 0 6 40-26 24

6. Dania

7 0 7 40-33 21
7. Lok. Oslo 3 6 1 7 65-48 19
8. Oppsal 4 5 1 8 23-38 16
9. Alna 2 0 12 23-86 6
10. Romsås 2 1 0 13 20-93 3