Korsvoll - Bislett 8-2 (6-1)

Korsvollbanen, 8.11.2017
Treningskamp
Dommer: Chris Worsfold, Bøn.
Tilskuere: 1.

Mål:
        1-0: Mathias Falch
        1-1: Bislett
        2-1: Mathias Falch
        3-1: Erlend Rognes
        4-1: Henrik Liland
        5-1: Didrik Skjelland
        6-1: Didrik Skjelland 
        7-1: Marius Veiby
        8-1: Erlend Rognes
        8-2: Bislett

               

Gule kort: Bislett 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (3-5-2):

Lars Eriksen

Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter

Johan Dolve - Henrik Liland - Christian Andersson - Anders Liland - Martin Kloster

Marius Veiby - Mathias Falch

Innbyttere:
Heine Grøtting, Erlend Rognes og Didrik Skjelland.


 

 

Avsluttet sesongen med målfest

Årets siste kamp ble et perfekt punktum på jubileumsåret.

I år som i fjor avsluttet vi sesongen med treningskamp mot Bislett, og i år som i fjor slo vi til med en av årets beste prestasjoner - det er åpenbart at trenerteamet må ta grep foran 2018-sesongen for å unngå at formtoppen nås først i november.

Vi tok en tidlig ledelse da Martin Kloster på lekkert vis tredde ballen inn bak Bisletts forsvar ute til venstre, der Mathias Falch stakk inn og trillet ballen rolig til høyre for keeper og ned i motsatt hjørne.

Bislett svarte ganske raskt da de utlignet på et gjennomløp kort tid etter. Lars Eriksen, som spilte sin første kamp siden september, sto i mål, men han var sjanseløs på avslutningen. 

Ut omgangen skulle nærmest alt av spill foregå inne på Bisletts halvdel. 2-1-målet kom etter en corner fra Johan Dolve. Thomas Ingebretsen headet mot mål, og returen fra keeper gikk ut til Falch, som kastet seg ned og satte ballen rett opp i nettaket fra en halv meters hold.

I det 25. minutt ble tomålsscoreren erstattet av Erlend Rognes, som fikk prøve seg på topp i dag. Rognes takket umiddelbart for tilliten. Han ble spilt gjennom, og med en kontant avslutning banket han inn 3-1.

Like etter viste Johan Dolve frem den presise dødballfoten sin igjen. En ny god corner ble slått inn, og inne i feltet ventet Henrik Liland, som kontrollert styrte inn 4-1 da halvtimen var passert.

Inn mot pause slo Didrik Skjelland til med to scoringer. Først befant han seg helt alene foran mål sammen med Marius Veiby, som uegoistisk ga ballen videre til en fortumlet Skjelland, som trengte litt tid på å få stokket beina og få satt ballen i mål. Like før pause spilte den gamle G90-profilen vegg med Erlend Rognes, før han etter to forsøk satte inn sitt andre for kvelden og vårt sjette i løpet av omgangen.

Kaptein Christian Andersson fikk innvilget tidlig juleferie og dro i pausen, og det var nok flere andre som begynte å bevege seg over i feriemodus i løpet av de siste 45 minuttene. Det har vært en lang og innholdsrik sesong, og i andre omgang falt intensiteten et par hakk, spesielt etter at Martin Kloster måtte ut med skade i det 50. minutt som følge av en stygg takling.

Didrik Skjelland og Mathias Falch var begge nær hat-trick, men det var i stedet Marius Veiby som fikk satt inn 7-1-målet etter pasning fra sistnevnte. Han tok med seg ballen på hælen, før han siktet godt og sikret seg sin første C-lagsscoring.

I andre halvdel av omgangen fant Skjelland Erlend Rognes, som med utsiden banket inn vårt åttende for kvelden. Et nydelig mål fra trønderen, som virkelig har funnet målformen i år!

Bislett, som faktisk kom på andreplass i sin 8. divisjonsavdeling i år, men som neppe kommer til å gå opp på grunn av svakt poengsnitt, fikk et trøstemål da de headet inn en corner mot slutten, og dermed endte årets siste kamp med en herlig 8-2-seier. Ikke bare imponerte vi offensivt, vi har også fått skikk på forsvaret de siste ukene. Stopperkvartetten Heine Grøtting, Oscar Karlsrud, Jon Edmunn Sæter og Thomas Ingebretsen har rullert fint i trebackslinja, og motstanderne sliter med å komme seg forbi dem. Samtidig har vi altså fått det til å stemme fremover, og seieren kunne med litt mer flaks og presisjon vært enda større.

Totalt endte vi opp med syv seiere, tre uavgjorte og seks tap i årets treningskamper, samt en målforskjell på 47-34. 

Jubileumssesongen er over, og det er på tide å se fremover mot 2018-sesongen, som starter opp med treninger i Vallhall i januar. Takk for i år!
 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Det var mange sterke kandidater, men til slutt falt Solland ned på den offensivt mest toneangivende spilleren.

1 pølse - Johan Dolve. Mye involvert før pause, skaper flere store sjanser og er involvert i flere mål. Gode dødballer.