Korsvoll D - Korsvoll 1-2 (0-0)

Korsvollbanen, 23.10.2017
Treningskamp
Dommer: Ahmed Akdas, Bøler.
Tilskuere: 2.

Mål:
        1-0: Lasse Halvorsen
        1-1: Mathias Falch
        1-2: Johan Dolve

               

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (3-5-2):

Heine Grøtting

Oscar Karlsrud - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter

Johan Dolve - Jørgen Hesselberg - Stian Walle - Christian Andersson - Sergejs Lipeckis

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Ingen.


 

 

Så kom seieren over D-laget

I vårt siste møte med årets D-lag snudde vi 0-1 til 2-1 og vant.

Mandagen kom fort etter helgens jubileumskamp og –feiring, for etter en flott helg i C-lagets navn var det duket for årets tredje match mot D-laget. I januar innledet vi året med et tafatt 1-2-tap for dem, før vi hentet opp 0-2 til 2-2 i starten av september. Nå, seks uker senere, fikk vi et siste forsøk på å slå dem. Neste år slås de nemlig sammen med årets B-lag, fjorårets D-lag.

Det skortet ikke på sjanser i første omgang, og det var et under at det ikke resulterte i scoringer. Mathias Falch fikk tre gode muligheter i åpningen. Først avsluttet han svakt etter innlegg fra Christian Andersson, deretter lobbet han over mål, før han kom til en heading etter en god crosser fra Jørgen Hesselberg.

Johan Dolve fulgte opp med å drible seg frem til to sjanser, men mens den første på nær sagt sedvanlig vist ble blåst himmelhøyt over, gikk han seg bort før han fikk avsluttet neste gang han kom seg inn i feltet.

Kaptein Andersson skjøt fra 16-meteren, mens Hesselberg moste et frispark i stolpen og ut. Sammen utgjorde de to en god sentral midtbane med Stian Walle.

D-laget gikk ofte i offside, ettersom angriperne deres ble litt for ivrige mot den stødige trebackslinja vår. Med fire stoppere i troppen delte de på de fire bakerste plassene, inkludert keeperplassen. Her viste Heine Grøtting at han på alle måter er en habil keeper, da han før pause både plukket innlegg og sto i veien for de avslutningene som kom mot ham. Jammen kom han seg ikke ut i feltet og bokset vekk en corner også.

Vi ledet sjansestatistikken halvveis, og Falch åpnet den andre omgangen med å skyte utenfor etter å ha kommet seg inn foran en D-lagsstopper på et innlegg.

I stedet var det matchvinneren fra årets siste seriekamp som satte inn kampens første, problemet var bare at Lasse Halvorsen var å se i D-lagets drakt denne mandagen. Halvorsen lurte inn et frispark i keeperhjørnet bak Oscar Karlsrud, og dermed ledet dagens hjemmelag 1-0.

Statistikken fra de to foregående kampene har vist at det ikke lønner seg å ta ledelsen. Vi ledet da vi tapte i januar, D-laget ledet i september da vi slo tilbake og sikret uavgjort. Og historien gjentok seg denne septemberkvelden, selv om det tok sin tid før vi fikk ballen i nettet. Jon Edmunn Sæter ble med opp og hadde en fin avslutning, men han traff ikke like godt som da han herjet i ti elleville minutter borte mot Huk i vår.

Johan Dolve kom nesten frem på en ball ved bakre stolpe, Christian Andersson sendte av gårde et nytt langskudd uten hell, mens Andreas Kjelstrup bare nesten kom forbi bakerste forsvarer.

Vi trengte en dødball for å få utligningen. Johan Dolve slo fin corner inn fra venstre, og ved høyre stolpe hoppet Falch opp og headet inn 1-1-scoringen.

Noe senere ble rollene reversert, da flere blokkerte skudd til slutt endte i beina på Falch, som fikk den videre til Dolve, som satte inn 2-1. D-laget, som selv mente flere av offsideavgjørelsene som gikk mot dem var feilaktige, ropte på offside, men ble ikke hørt.

Sluttminuttene ble preget av et enormt kjør og full baluba i begge retninger, men Dolves mål ble kveldens siste, og dermed sikret vi oss vår første seier mot D-laget.

Tirsdag om en uke, på oktobers siste dag, møter vi Wam-Kam til ny treningskamp kl.19.15.

 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

I en flott lagseier belønnes lagets leder ute på banen.

1 pølse - Christian Andersson. God kamp av kapteinen.