Korsvoll - Grüner 3 1-2 (0-0)

Korsvollbanen, 6.10.2017
21. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Rune Haug, Nordstrand
Tilskuere: 0.

Mål:
        0-1: Grüner 3 (64.)
        0-2: Grüner 3 (73.)
        1-2: Mathias Falch (88.)

               

Gule kort: Grüner 3 2 stk.
Røde kort: Grüner 3 1 stk.


Korsvoll C (3-3-1-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Thomas Ingebretsen - Heine Grøtting - Oscar Karlsrud

Christian Andersson - Didrik Aamnes - Erlend Rognes

Henrik Liland

Johan Dolve - Andreas Kjelstrup - Martin Kloster

Innbyttere:
Mathias Falch, Magnus Olsen og Didrik Skjelland.

 

 

 

 

Tilbake: Oscar Karlsrud er glad i å trene, men langt fra like glad i å spille kamp, men mot Grüner 3 fant han frem drakten og ble med på match.

 

 

Tap til tross for overtall

En god første omgang forble dessverre målløs, og etter at Grüner satte 1-0 klarte de å tette igjen bakover, selv etter at de ble redusert til ti mann.

Nok en gang åpnet troppssammensetningen for 3-3-1-3, og det var vel heller aldri noe poeng i å endre på forrige ukes suksessformel med tanke på hvordan det offensive trykket stort sett veide opp for de defensive utfordringene da Rufus ble slått 7-0. Leiv Jørgen Bakkerud tok plass i mål, mens Oscar Karlsrud var en av tre forsvarere. Dette var treningskongens første kamp siden juni.

Vi spilte rolig og kontrollert i åpningen. Karlsrud og stoppermakkerne hans slo flotte crossere fra side til side, og midtbanen var stort sett i overtall. Vi brukte innimellom for mye tid til å bygge opp angrepene våre, men Johan Dolve kom til kampens første avslutning da han kom inn fra høyrekanten sin, tok ned et innlegg og fyrte av. Skuddet gikk over.

Christian Andersson og Thomas Ingebretsen headet begge utenfor etter corner i løpet av den første omgangen, mens Henrik Liland kom til den første virkelig store muligheten da han kom seg i posisjon utenfor 16-meteren, men endte opp med å sleive ballen flere meter til side for mål.

Mot slutten av omgangen kriget Martin Kloster ballen videre til Andreas Kjelstrup, som fikk skuddet sitt blokkert til corner.

Grüner 3 fikk ikke til så mye fremover, men de var trygge med ballen. I det 44. minutt fikk de sin første gode avslutning på mål, men headingen gikk rett på keeper Bakkerud.

Den første halvtimen etter pause slet vi mer med å finne hverandre og å holde ballen i laget, og Grüner 3 tok ledelsen i det 64. minutt da Bakkerud var uheldig på et sleipt innlegg, som endte i føttene hos en Grüner-spiss som knallet inn 1-0 - for så vidt fortjent ut fra innsatsen de første 19 minuttene etter pause. 

Bare fire minutter senere trodde vi kampen skulle vippe i vår favør, for da ble de lillahvite redusert til ti mann. En forsvarer som allerede hadde gult kort, holdt igjen Kloster, og da kom det andre gule. Isolert sett greit, men det er mulig å forstå Grüner-spillerens frustrasjon over at han var den eneste som fikk kort i løpet av kampen.

Vi forventet et stormløp mot gjestenes mål. De h
adde plassert sin antatt beste spiller på topp i starten av kampen, men mot slutten ble han flyttet dypere i banen, og gjestene ble umiddelbart vanskeligere å bryte ned. Vi hadde troen på at vi skulle klare å snu matchen, men i stedet for at vi fikk 1-1, utnyttet de et øyeblikks slurv i våre rekker, og plutselig sto det 2-0. Ufattelig surt! 

Det gjensto 17 minutter, og mot slutten fikk vi omsider etablert et tungt press mot Grüner 3. Vi fikk slått fine stikkere ut på kantene, som hamret ballen inn i feltet. Flere angrep endte i dødballer, og to minutter før slutt slo Magnus Olsen en corner inn foran mål, der Christian Andersson forlenget den mot bakre stolpe, der Mathias Falch kranglet den over streken til 1-2 med venstrebeinet. Det var fortsatt tid til å utligne, selv om dommeren bare la til to minutter.

Henrik Liland ble spilt fri inne i feltet, men verken han eller noen andre i blått klarte å putte 2-2-målet vi drømte om. Dermed endte vi opp med rekken 4-1-5 på eget gress denne sesongen, vel å merke med positiv målforskjell 27-24.

Om en uke avsluttes seriespillet med bortekamp mot Alna. Kampen går på Furuset kunstgress og har avspark litt tidligere enn vanlig, nemlig kl.18.30. Vel møtt!

 

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

De færreste fikk med seg pølser hjem etter årets siste hjemmekamp.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- ingen
2 pølser 
- Christian Andersson. God innsats i 90 minutter.
1 pølse - Oscar Karlsrud. 
Kommer godt fra sin første kamp denne høsten.

 

Tabellen etter 21. serierunde:
Gullkampen er avgjort, og vi kan gratulere Ready 3 med et fortjent seriegull etter at de knuste sin nærmeste konkurrent Østerdølenes 6-1 i seriefinalen fredag kveld. Vestkantlaget har nå en luke på tre poeng, og ettersom nevnte kamp var Østerdølenes siste for året, er kampen om førsteplassen over. Ready 3 er dermed sikret opprykk til 7. divisjon, mens Østerdølenes må vente til alle avdelinger er ferdigspilte for å se om poengsnittet deres er godt nok til å gå opp.

I motsatt ende av tabellen kom rundens hyggeligste resultat - Rufus hevet seg nemlig etter forrige ukes stortap for oss, og rødtrøyene tok sin første trepoenger for året da Frigg 5 ble slått på bortebane. Tapet gjør samtidig at vi holdt Frigg 5 bak oss, selv om vi tapte for Grüner 3, som med seieren sikret seg minimum 4. plass i årets serie. Nordstrand 3 slo Huk 4-2 på Bygdøhus i sin siste seriekamp, et resultat som fører til at førstnevnte ender på 5. og sistnevnte på 10. plass. Gøy-Nor 2 moste Alna 9-2, og høstens overraskelseslag kan dermed gå forbi fredagens motstander om de tar poeng mot Frisk-Asker samtidig som vi runder av med å slå Alna. En runde gjenstår av 8. divisjon avdeling 4, og samtlige fem kamper går fredag om en uke.1. Ready 3 14 2 3 80-32
44
2. Østerdølenes 13 2 5 74-43 41
3. Frisk Asker 12 2 5 66-32
38
4. Grüner 3 10 6 3 39-31 36
5. Nordstrand 3 11 1 7 52-46 34

6. Alna

8 2 9 44-73 26
7. Gøy-Nor 2 7 4 8 48-62 25
8. Korsvoll 5 4 10 48-48 19
9. Frigg 5 5 3 11 46-52 18
10. Huk 3 4 12 48-75 13
11. Rufus 1 2 16 28-79 5