Korsvoll D - Korsvoll 2-2 (2-0)

Korsvollbanen, 5.9.2017
Treningskamp
Dommer: Truls Julius Jensen, Lille Tøyen.
Tilskuere: 3.

Mål:
        1-0: Korsvoll D
        2-0: Korsvoll D
        2-1: Johan Dolve
        2-2: Magnus Jahrmann

               

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Leiv Jørgen Bakkerud - Heine Grøtting - Lars Eriksen - Magnus Jahrmann

Christian Andersson - Didrik Aamnes - Erlend Rognes

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Johan Dolve

Innbyttere:
Johan Dolve, Jostein Eidem og Thomas Ingebretsen.


 

 

Hentet opp 0-2 mot D-laget

Fin gjennomkjøring mot våre klubb- og divisjonskollegaer.

Asker 3 valgte å trekke seg etter at terminlisten kom, og dermed sto vi uten kamp i uke 36. Flere lag har også droppet ut av D-lagets 8. divisjonsavdeling, og dermed valgte vi å bruke treningstiden tirsdag kveld til en treningskamp.

Anført av fotballguden Andreas Meier Strømme startet D-laget best, mens vi gjorde det unødvendig komplisert for oss. Inspirert av Jon Edmunn Sæters glimrende bakromspasning fra midtstopperposisjon i forrige kamp ble vi altfor direkte i stilen, og i stedet for å gå en ekstra runde for å bygge opp spillet, ble altfor mange baller kælket rett frem uten noen konkret adresse. Det kompliserte jobben når vi skulle angripe, og D-laget kunne i stedet angripe som de ville.

Høyrekant Mathias Jørgensen, som nylig meldte overgang til Korsvoll etter flere gode kamper i sommerens internserie, viste at han kan bli en nyttig signering for D-laget da han tidlig i kampen kom seg inn fra kanten og avsluttet med et nådeløst skudd i vinkelen. 1-0.

Kveldens blåkledde fortsatte å skape sjanser, men omtrent midtveis i omgangen klarte vi å hente oss inn. Christian Andersson flikket Mathias Falch gjennom, men høyrekanten burde nok gått et par meter til før han avsluttet, og D-lagets keeper kom seg greit ned og fikk stoppet skuddet. Like etter forsøkte Didrik Aamnes lykken, men midtbanestjernen, som i andre omgang dessverre måtte forlate banen med en skade, traff ikke mål.

Henrik Liland kom inn som spiss nærmere halvtimen, og etter flott forarbeid av Andreas Kjelstrup fikk han muligheten til å utligne. Treffsikkerheten var ikke like god som mot Ready 3 i forrige uke, og Liland satte avslutningen rett på keeper.

I stedet kunne D-laget gå til pause med en tilsynelatende trygg 2-0-ledelse, etter at et innlegg langs bakken fra høyre ble løpt i mål fra to meters hold like før pause.

I den andre omgangen lyktes forsvaret bedre med å stenge for D-lagets angripere, og spesielt Heine Grøtting sto frem i sin første kamp som utespiller etter at han kom skadet tilbake fra sommerferien.

Triatlonkjempen Jostein Eidem bidro med ekstra løpskraft på midten i et lite gjestespill etter en lang sommer med svømming, sykling og løping, men det var et annet lurt løp som skulle sikre oss den viktige 1-2-reduseringen. Johan Dolve fulgte opp et tilbakespill til D-lagets keeper, og en stresset keeper endte opp med å servere Dolve, som stjal ballen, løp forbi keeper og scoret i det tomme buret.

Det ble en spennende avslutning med gode muligheter til begge lag, men til slutt var det vi som kunne juble for scoring igjen. Dolve jobbet godt ute på venstrekanten, før han la inn i feltet, der Magnus Jahrmann beinet inn 2-2 og sikret uavgjort - en fin måte å feire sin 150. C-lagskamp på!

Kampen endte 2-2, noe som i og for seg var greit. Begge lag fikk testet ut både spillere, posisjonsendringer og ulike trekk, og vi fikk oss en viktig gjennomkjøring i en ellers kampfri uke. Nå venter trening torsdag og mandag, før vi drar til Abildsø kunstgress for å møte Østerdølenes fredag 15. september kl.20.15. Vel møtt!

 

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Tirsdagens pølser går til de to som var avgjørende i hver sin ende av banen.

1 pølse - Heine Grøtting og Johan Dolve. Grøtting spiller seg fint opp utover i comebackkampen etter en sensommer som halvskadet reservekeeper, mens Johan Dolve scorer selv, før han legger opp til utligningen vår.