Korsvoll - Huk 3-0 (2-0)

Korsvollbanen, 22.8.2017
15. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Fehd El Hour, Vålerenga.
Tilskuere: 4.

Mål:
        1-0: Jon Edmunn Sæter (30.)
        2-0: Didrik Aamnes (41.)
        3-0: Martin Kloster (50.)

               

Gule kort: Christian Andersson og Espen André Rødnes, Huk 2 stk
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Leiv Jørgen Bakkerud - Jørgen Hesselberg - Erlend Rognes - Jon Edmunn Sæter

Halvor Sæter - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Johan Dolve - Andreas Kjelstrup - Martin Kloster

Innbyttere:
Mathias Falch, Henrik Liland, Magnus Olsen og Espen André Rødnes.

 


 

 

Normal banestørrelse og kontrollert spill tok knekken på Huk

Høstsesongen kom for alvor i gang da tapet på verdens minste bane ble revansjert.

Det hvilte et alvor over Korsvoll-guttene før høstsesongens fjerde kamp. Få hadde glemt det smertefulle 4-5-tapet mot Huk på pygmébanen på Bygdøhus i vår, og ende færre hadde glemt det bitre uavgjortresultatet i forrige kamp mot Frigg. For Korsvolls del manglet en liten armada av midtstoppere (les. Oscar Karlsrud, Thomas Ingebretsen og Lars Gjesvik), og eldstebror Sæter ymtet for nte gang frempå om at han ønsket seg venstrebackplassen. Løsningen ble overraskende nok at Jørgen Hesselberg og Erlend Rognes tok plass på midstopperplass. Gledelig var det dessuten å se Espen Rødnes tilbake på Korsvollbanen. Mannen som har jobbet på NATT&DAGs festivalturné tok plass på benken. 

For Huks del var flere spillere byttet ut siden forrige møte, og vi fikk blant annet stifte bekjentskap med en keeper som kunne vært faren til Magnus Olsen. Etter at bortelaget vant avsparket og Christian Anderson og Jon Edmunn Sæter hadde ropt henholdsvis ”litt på nå, gutta” og ”på fra start nu”, var kampen  i gang.

Etter samtlige i forsvaret hadde servert minst én skummel tversoverpasning og vi hadde pådratt oss et par skumle brudd, vant vi i det 30. minutt et frispark et stykke inn på Huks banehalvdel. Magnus Olsen stilte seg opp for å curle ballen inn i motstanderens felt.  Da Korsvolls svar på stopperduoen Per Mertesacker og Arne Friedrich valgte å forbli i forsvar, snek en betydelig lavere venstreback seg usett opp i banen. Olsens presise frispark nådde Martin Kloster først, men skuddet hans ble blokkert. På returen var samme Kloster, og med en relativt godt skjult hånd plasserte han ballen i tverrligger. På retur nummer to var venstreback Sæter på plass og headet kula kontant i nettet. Med det satte bodøværingen inn sitt fjerde mål for sesongen, og tiende totalt for klubben. Tre av disse har kommet mot Huk! 

Det lakket mot pause og vi spilte kontrollert uten å briljere. Midtbanen jobbet med nevnte Anderson, Halvor Sæter og Didrik Aamnes jobbet svært godt og vant de aller fleste duellene. Og det var sistnevnte som i det 41. minutt plukket opp en retur utenfor sekstenmeteren og fyrte av et ikke alt for velplassert skudd som nådde nettmaskene via en Huk-spiller. Antallet mål var doblet, og vi gikk til pause med verdens farligste ledelse.

Etter den tilmålte pausen var over tok det ikke mer enn fem minutter før ballen igjen lå i nota. Etter et Korsvoll-angrep fanget Olsen opp ballen og med falkeblikket sitt så han Kloster hadde blitt igjen høyt i banen på venstre side. Innlegget var millimeterpresist og nådde vår venstre ving som med  et velplassert nikk la ballen behersket i mål. 

Nå virket det som det aller meste av nerver var borte hos de blåstripete. Selv om storspillet stort sett uteble, jobbet hele laget steinhardt. Dette ble manifestert av nevnte Kloster ca. ti minutter etter målet sitt ble skadet i et taklingsforsøk rett utenfor egen sekstenmeter. 

I løpet av kampens siste 30 minutter kunne fort ledelsen økt, og heroisk innsats av samtlige lagdeler gjorde at Huk egentlig aldri var i nærheten av redusering. Etter en corner som ble forlenget av Henrik Liland, puttet Mathias Falch ballen i nettet. Målet ble av uforklarlige grunner annullert for offside, og klubblegenden ble dermed snytt for sitt sjette seriemål for sesongen. 

Johan Dolve (med en stolt storebror Fredrik på benken) hadde en avslutning som gikk himmelhøyt over, og en frisk Espen Rødnes som kom inn på høyrebacken hadde en avslutning som ble reddet til corner. 

Kampen ebbet til slutt ut med 3-0, og årets mest kontrollerte seier var dermed et faktum, for øvrig mot et lag som spilte i 3. divisjon i 2010, snakk om fall. Selv om finspillet kanskje aldri var helt til stede, lover innsatsen godt inn mot neste seriekamp som går på Voksen kunstgress mot serieleder Ready 3 torsdag 31. august. Vel møtt!

 

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Følgende spillere får med seg pølser etter høstens første trepoenger.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- Martin Kloster. Tar med seg en solid dose selvtillit fra Internserien og fortsetter å drive ligaens høyrebacker til vanvidd.
2 pølser 
- Christian Andersson. Går foran på midtbanen, og særlig i førsteomgang vinner han en rekke dueller i utsatt posisjon.
1 pølse - Erlend Rognes og Jon Edmunn Sæter.
 Førstnevnte viser seg å være det fødte midtstopper, mens Sæter  skårer nok et mål mot favorittmotstanderen i tillegg til å løpe sine vante kilometer. 

 

15. serierunde:
Vi innledet runden med 3-0 over Huk, som vi dermed holder bak oss på tabellen. Også Nordstrand 3 tok en etterlengtet seier da de slo Rufus 1-0 på Ekeberg, og vi har fortsatt et stykke opp til gutta fra sørøst. Grüner 3 fikk omsider sitt første tap for året da Østerdølenes ble for sterke og vant 3-1 på Dælenenga, mens Frisk Asker nok en gang viste hvor farlige de er foran mål, idet de slo Frigg 5 6-3. De oransje har scoret fem mål eller mer i samtlige runder etter ferien til nå. 15. serierundes sprøeste resultat var Gøy-Nor 2s imponerende 5-3-seier over serieleder Ready 3 - et resultat som gir oss håp om poeng til uka?