Korsvoll Rød - Korsvoll Rød 4-4 (3-2)

Korsvollbanen, 31.7.2017
Internkamp 7
Dommer: Emil Jacobsen, Tobias Aasmoe, Jørgen Øyangen, Lars Eriksen og Magnus Olsen.
Tilskuere: 3.

Mål:
        1-0: Andreas Kjelstrup
        1-1: Erlend Rognes
        1-2: Martin Kloster
        2-2: Didrik Skjelland
        3-2: Andreas Kjelstrup
        3-3: Martin Kloster
        3-4: Erlend Rognes
        4-4: Christian Karlsrud
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-4-2):

Heine Grøtting

Jonas Meier Strømme - Greger Svenn - Lars Gjesvik - Jon Edmunn Sæter

Christian Karlsrud - Jørgen Hesselberg - Tobias Aasmoe - Didrik Skjelland

Nikolai Kleivan - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Johan Dolve.

 

Korsvoll Blå (4-3-3):

Mads Andreassen

Daniel Ramberg - Magnus Buer - Jørgen Øyangen - Leiv Jørgen Bakkerud

Magnus Jahrmann - Magnus Olsen - Erlend Rognes

Lars Eriksen - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Emil Jacobsen og Espen André Rødnes.

 

 

 

 

Redningsmann: Blått lags Mads Andreassen reddet flere store røde sjanser i sluttminuttene, og han reddet også straffe i straffekonken.

 

 

  

Rødt lag nærmest seieren i åttemålsdrama

Godt keeperspill sørget for at Blått lag fortsatt har overtaket foran de avsluttende rundene.

Etter 3-11-tapet i forrige runde var det et revansjesugent Rødt lag som møtte opp til 7. runde av Internserien 2017. Blått lag hadde et par gode initiativ i åpningsminuttene, så slo de røde til. I forrige kamp måtte Rødt lag se at alle balller spratt Blått lags vei, så hevnen var søt da Andreas Kjelstrup snappet opp en feilpasning i blåtrøyenes forsvar og trillet inn 1-0 tidlig i kampen.

Hjemmelaget fortsatte å presse, og en bevegelig Nikolai Kleivan på topp sto bak flere fine angrep. Blått lag så ut til å ha feiret storseieren litt for lenge, men så var den offensive presisjonen der igjen. Mathias Falch la igjen et fremspill til Erlend Rognes, som fra 18 meter så at Rødt lags innleide keeper, en strekkskadet Heine Grøtting, sto på feil fot. Trønderen plasserte ballen i venstre hjørne, og det sto 1-1.

Da Blått lags Magnus Olsen noe senere slo en hard og god corner inn mot bakre stolpe, hoppet Martin Kloster opp og stanget inn 2-1.

Johan Dolve kom inn på de rødes midtbane etter 22 minutter, og han presenterte seg etter hvert med en flott crosser over mot venstrekant Didrik Skjelland, som tok ned ballen, trikset litt og klinket ballen i mål til 2-2.

Rødt lag fortsatte å presse, vel vitende om at et tap etter all sannsynlighet ville torpedere gullmulighetene deres på grunn av målforskjell, og da Nikolai Kleivan gikk på nok et lurt løp inn bak Blått lags forsvar, fikk de med seg en 3-2-ledelse inn til pause. Kleivan spilte uselvisk til kampens første målscorer, og Kjelstrup sendte en ny ball i nettet.

De blå hadde sin beste periode i minuttene etter hvilen. Martin Kloster sto for en tidlig utligning da Mathias Falch vant en duell og stusset ham gjennom, før Kloster tok et par overstegsfinter og smalt ballen opp i hjørnet.

Etter et par halvhjertede forsøk fra begge lag scoret de blå igjen. Falch fikk en corner rett i ansiktet, og så å si uten å være klar over det serverte han Erlend Rognes på blank kasse. Trønderen takket og bukket og prikket inn 4-3 uten å nøle.

Kampen var snudd etter bare syv minutter av den andre omgangen, og Rødt lag visste at det fikk briste eller bære. Etter det innlagte dommerbyttet satte de inn en enorm sluttspurt. Jørgen Hesselberg og de allerede nevnte herrene Kleivan, Kjelstrup og Skjelland kom nærmere og nærmere scoring, men Mads Andreassen i det blå buret sto i veien for alt som kom. På et tidspunkt fikk han tre rødkledde mot seg, men den tidligere Stabæk-junioren reddet igjen.

Didrik Skjelland hadde en ball i nettet mot slutten, men daværende dommer Magnus Olsen dømte offside til store protester - ballen hadde nemlig vært innom en rød fot på vei frem til kantspilleren.

Men mål skulle det bli på de røde, og til slutt var det lagets yngstemann, Christian Karlsrud, som klarte å overliste keeper Andreassen idet han styrte inn 4-4 og berget ett poeng for hjemmelaget.

De blå sløste vekk et par overgangsmuligheter, mens Rødt lag fikk kampens siste muligheter fire minutter på overtid uten at det resulterte i nye mål.

Dermed gikk kampen til straffesparkkonkurranse.

 

 

 

 

Treffsikre: Lars Eriksen og de fire andre blå straffeskytterne scoret alle fra straffemerket.Blått lag vant straffekonken etter at det endte 4-4 også i første runde, og de tok en knepen seier også denne gangen. Erlend Rognes, Magnus Jahrmann, Magnus Olsen og Espen André Rødnes satte Blått lags fire første straffer, mens Jørgen Hesselberg, Nikolai Kleivan og Lars Gjesvik scoret for de røde, sistnevnte med dagens beste straffe, et knallhardt skudd via stolpen og i mål. Rødt lags Andreas Kjelstrup scoret to i kampen og skulle ta sitt lags andre straffe, men han fikk forsøket sitt reddet av Mads Andreassen. Dermed kunne Lars Eriksen avgjøre, og piloten gjorde ingen feil fra krittmerket. Blått lag økte dermed til 2-0 i straffeseiere, noe som potensielt kan bli viktig om lagene ender likt etter 9. runde.

Nest siste runde i årets liga spilles allerede torsdag kl.19.30.

 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse - Mads Andreassen. Redder ett poeng for de blå og sørger dermed for at blåtrøyene går inn i de avsluttende rundene med et forsprang på tre poeng. Avgjørende redning i straffesparkkonkurransen også.


Tabellen etter 7. runde:
   1. Blått lag  3-2-2  34-26  11 poeng
   2. Rødt lag  2-2-3  26-34  8 poeng