Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 11-3 (5-0)

Korsvollbanen, 26.7.2017
Internkamp 6
Dommer: Magnus Jahrmann, Jørgen Øyangen, Erlend Rognes, Fredrik Prøsch og Didrik Aamnes.
Tilskuere: 5.

Mål:
        1-0: Martin Kloster
        2-0: Martin Kloster
        3-0: Magnus Jahrmann
        4-0: Magnus Jahrmann
        5-0: Martin Kloster (Str)
        6-0: Mathias Falch
        6-1: Andreas Meier Strømme
        7-1: Fredrik Prøsch
        8-1: Stian Walle
        9-1: Mathias Falch
        9-2: Lars Gjesvik
        9-3: Nikolai Kleivan
        10-3: Magnus Jahrmann
        11-3: Mathias Falch
        

Gule kort: Lars Gjesvik og Pål Schjerven, Rødt lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-3-3):

Mads Andreassen

Lars Breiby - Stian Walle - Magnus Buer - Leiv Jørgen Bakkerud

Jørgen Øyangen - Didrik Aamnes - Erlend Rognes

Fredrik Prøsch - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Magnus Jahrmann.

 

Korsvoll Rød (4-3-3):

Johannes Broch-Due

Ulrik Anderssen - Lars Gjesvik - Didrik Skjelland - Pål Schjerven

Christoffer Knudsen - Nikolai Kleivan - Andreas Meier Strømme

Herman Gunnerød - Andreas Kjelstrup - Ole-Vidar Jensen

Innbyttere:
Ingen.

 

 

 

 

Storseier: Nettbrukere over hele verden har latt seg inspirere av Blått lags storseier. En grafisk designer fra Serbia lagde for eksempel denne fremstillingen av kampen da han skulle presentere resultatet for sine Facebook-venner.

 

 

  

Ellevevilt målshow

Alt gikk Blått lags vei i sjette runde runde av Internserien.

Fotball spilles med to lag og en ball, men noen ganger er ballen på lag med det ene laget. Slik var det da Blått og Rødt lag barket sammen onsdag kveld, i det som i ettertid ble kalt årets merkeligste kamp.

På papiret så de røde ut til å stille sterkest, uten at det hjalp dem stort, all den tid kampen ikke ble avgjort på et ark, men ute på Korsvollbanen. Det tok ikke lang tid før en Didrik Aamnes endte hos Martin Kloster, som hoppet opp og styrte ballen i mål med foten ved bakre stolpe. Driblefanten fra Bergrådveien var i godt humør nå som han slapp å møte Greger Svenn, den eneste spilleren som har klart å temme ham så langt i år, og da Stian Walle slo en fin stikker opp til Kloster, dro han like godt til fra en noe spiss vinkel og økte til 2-0 før første omgang var halvspilt.

Rødt lag var lamslåtte. Midtbanetrioen Andreas Meier Strømme, Christoffer Knudsen og Nikolai Kleivan gjorde i utgangspunktet ingen feil på midten, og det var lite å utsette på resten av gjengen heller, men Blått lag fortsatte å score når de ville.

Etter den første innlagte drikkepausen slo Blått lags Erlend Rognes en ball opp til Magnus Jahrmann, kampens første dommer, som viste en ro folk flest må ha ferie i åtte uker for å finne, idet han tok ned ballen, dro av en mann og lurte ballen i mål. Målet ga ham selvtillit, og da han ble spilt opp av høyreback Lars Breiby like etter, fyrte han av en kanon av et skudd, som sprengte seg inn i nettet til 4-0.

Rett før pause fortsatte Martin Kloster showet sitt ute på venstrekanten. Han rundet keeper, men han kom såpass langt ned at han ikke kunne avslutte. Han lempet derfor ballen inn foran mål, men Rødt lags Lars Gjesvik fikk en hånd på ballen og avverget scoring. Dessverre var han ikke keeper, men midtstopper, og Kloster var sikker fra straffemerket. Kampens første hat-trick var i boks, Blått lag ledet 5-0, og begge lag skjønte like lite da de gikk til pause. Hva var det som foregikk?

Rødt lag gjorde noen taktiske justeringer i pausen, 5-0 er som alle vet en farlig ledelse i Internserien, men etter en oppløftende start fikk de et nytt baklengsmål i fleisen da Magnus Jahrmann la igjen til Mathias Falch, som klinte ballen ned i høyre hjørne fra omtrent 16 meter.

Andreas Meier Strømme er for god til å forlate en kamp som dette uten scoring, og Lars Gjesvik tredde ham gjennom noe senere, chippet han inn Rødt lags første redusering. Håpet om at det skulle bli noe annet enn et trøste mål ble effektivt knust rett før kampens siste drikkepause, da Fredrik Prøsch skar inn fra høyrekanten og skrudde inn 7-1 til de blå.

Stian Walle hadde brukt de første 70 minuttene til å stå frem som en spillende og solid stopper, og nå som det gikk mot slutten fant han ut at han like gjerne kunne bli med oppover også. Erlend Rognes sendte ballen inn i bakrommet, der Walle kom på et dypt løp og chippet inn 8-1, kveldens vakreste mål. Rødt lag ropte på offside, men de ble ikke hørt, og målet ble stående.

Didrik Aamnes testet skuddbeinet like etter. Keeper Broch-Due ga retur, og Mathias Falch kastet seg frem og la på til 9-1 med høyrefoten.

Etter at Blått lag hadde lyktes med alt de prøvde på, smilte lykken endelig til de røde i en kort, men fin periode etter rundt 80 spilte minutter. Først kastet Pål Schjerven seg inn i en takling foran mål, slik at han fikk spilt inn til Nikolai Kleivan, som sendte ballen opp i nettaket, før Meier Strømme fant Lars Gjesvik, som plasserte ballen kontrollert nede i venstre hjørne med et fint høyrebeinsskudd. Så var det slutt på moroa for de røde, og Blått lags drøm om å nå et tosifret antall scoringer ble en realitet da Kloster spilte fri Falch, som skjøt i steget. Broch-Due viste god reaksjonsevne da han kom seg ned og stoppet forsøket, men Jahrmann kom først på returen og sikret både den tiende scoringen og sitt første C-lags-hat-trick.

Helt mot slutten styrte Falch et dalende innlegg fra Erlend Rognes i mål på volley, slik at kampen fikk tre hat-trick-helter og sluttresultatet ble 11-3.

Årets rareste kamp var over. Det var ingenting å utsette på Rødt lags innsats eller spillere, men Blått lag havnet i den magiske flytsonen, sist sett da Bislett ble slått 12-0 i årets siste kamp i fjor, og de var ustoppelige foran mål. Det var rett og slett ellevevilt.

7. runde spilles på julis siste dag kl.20.00.

 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse - Martin Kloster, Magnus Jahrmann, Mathias Falch og Stian Walle. Tre hat-trick-helter og en klassestopper.


Tabellen etter 6. runde:
   1. Blått lag  3-1-2  30-22  10 poeng
   2. Rødt lag  2-1-3  22-30  7 poeng