Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 2-4 (0-1)

Korsvollbanen, 18.7.2017
Internkamp 5
Dommer: Rullerende.
Tilskuere: 7.

Mål:
        0-1: Mathias Falch (22.)
        0-2: Magnus Jahrmann (53.)
        1-2: Jørgen Hesselberg (54.)
        1-3: Andreas Løf (58.)
        2-3: Jørgen Hesselberg (65.)
        2-4: Emil Jacobsen (69.)
        

Gule kort: Greger Svenn, Rødt lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-4-2):

Halvor Sæter

Olav Olseng - Greger Svenn - Lars Gjesvik - Olav Bengtson

Bendik Aunan - Mirza Jakupovic - Erlend Mørch - Johan Dolve

Jørgen Mo - Herman Gunnerød

Innbyttere:
Lasse Halvorsen, Carl Hansson, Lars von Heimburg, Jørgen Hesselberg og Are Sandvik.

 

Korsvoll Blå (4-3-3):

Mads Andreassen

Daniel Ramberg - Trygve By - Bendik Sierra - Emil Jacobsen

Magnus Olsen - Jonas Eng - Nikolai Kleivan

Kristen Syvertsen - Mathias Falch - Martin Syvertsen

Innbyttere:
Leiv Jørgen Bakkerud, Magnus Jahrmann, Torstein Kastet, Andreas Løf og Håvard Sæle.

 

 

 

 

Midtbanekamp: Blått lags Jonas Eng viste seg både som en god ballvinner og en god ballspiller. Her i kamp om ballen med Mirza Jakupovic.

 

 

  

Hjemmespøkelset hjemsøker Internserien

Rødt lags tomålstap tirsdag kveld gjør at laget som står oppført med hjemmebanefordel fortsatt har til gode å vinne i årets liga.


Foran årets femte internkamp trommet begge lag sammen 16-mannstropper. Bautaen Lars Gjesvik fikk blant annet sin sesongdebut for Rødt lag, mens Håvard Sæle fikk kledd opp seks av Ullensakers største talenter i blå drakter.

Nevnte Gjesviks inntog gjorde at ballbegavelsen Mirza Jakupovic kunne flyttes høyere i banen, og som en følge av dette fikk Rødt lag flere strenger å spille på offensivt. Ferskingen Erlend Mørch kom til et par tidlige skuddforsøk fra rundt 20 meter, men begge ble reddet av Mads Andreassen i det blå målet. 

Halvor Sæter gjorde en god vikarjobb i Rødts mål, men like før den første innlagte drikkepausen, der han skulle bytte med Greger Svenn, sprakk nullen. Lynraske Martin Lundemo Syvertsen vikarierte for Martin Kloster på Blått lags venstrekant, og i det 22. minutt kom han seg rundt på kanten. Keeper Sæter sto i veien for det første forsøket, men ballen havnet i føttene hos Mathias Falch, som hadde blåst det forrige innlegget over ballfangernettet. Nå tok han seg usedvanlig god tid, og med en rolig avslutning la han ballen via høyre stolpe og i mål til 1-0.

Rødt lag kjempet for å få inn en utligning før pause. Poengkongen Herman Gunnerød jobbet hardt, men stopper Trygve By nektet å slippe noen forbi seg, og han kunne forlate kampen etter 45 minutter og dra videre på date proppet med selvtillit.

Andre omgang var velspilt og spennende, der et målrikt kvarter like etter pause bød på det meste av den offensive underholdningen.

Målrushet startet i det 53. minutt da Magnus Jahrmann fikk ballen fra Nikolai Kleivan, som spilte sin første C-kamp siden 2013-sesongen. Jahrmann klasket ballen via tverrliggeren og i mål fra distanse, en vakker goal fra mannen med nummer 69 på ryggen.

Rødt lag utnyttet den påfølgende konsentrasjonssvikten hos de blå etter 2-0-scoringen, og under ett minutt etter kom reduseringen. Jørgen Hesselberg dro så å si rett fra Cuba til Korsvollbanen, og etter flere uker med rom og cola, fant han seg enda mer rom inne i Blått lags felt da han fikk ballen fra Carl Hansson. Med en frekk chip vippet han ballen over keeper og i mål.

Blått lag slo raskt tilbake. I det 58. minutt slo Magnus Olsen ballen opp til Andreas Løf i motsatt ende av banen. Løf vendte opp, og han traff klokkerent idet han moste ballen ned i venstre hjørne.

Hesselberg svarte nok en gang for de røde. Man kan se både dobbelt og trippelt om man drikker for mye rom, og 2-3-reduseringen var med litt tilsløret blikk en form for kopi av den første scoringen hans, for nok en gang lobbet han ballen i mål etter pasning fra Hansson.

Spenningen levde videre, og da kampen nærmet seg 70 spilte minutter fosset Emil Jacobsen oppover fra sin venstrebackposisjon, og med et skrudd innlegg forsøkte han å nå angriperne inne i feltet. Mirza Jakupovic, nå tilbake i forsvaret, der han spilte i forrige kamp, forsøkte å styre ballen ut til corner, men han endte i stedet med å forlenge den inn i mål til 4-2 til de blå.

Mot slutten åpnet det seg som vanlig foran begge mål, men både Mads Andreassen og Greger Svenn sto i veien for nye scoringer. Spesielt sistnevntes redninger da den gamle Holter-toppscoreren Martin Lundemo Syvertsen kom alene mot mål var imponerende, men det var allikevel ikke nok til å redde poeng for Rødt lag.

Hjemmelagene fortsetter dermed å slite i Internserien, og etter fem runder ligger Rødt og Blått lag nå likt i Internserien med syv poeng hver. Begge har 19-19 i målforskjell, men Blått lag har et ørlite overtak takket være flere scorede bortemål og seier i straffekonkurransen etter første kamp.

Neste match spilles onsdag 18. juli kl.19.30.

 

 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse - Jonas Eng og Greger Svenn. Eng styrte Blått lags midtbane på eksemplarisk vis, høyrebacken Svenn viste hvorfor han regnes som en av bydelens beste keepere.


Tabellen etter 5. runde:
   1. Blått lag  2-1-2  19-19  7 poeng
   2. Rødt lag  2-1-2  19-19  7 poeng