Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 4-6 (2-2)

Korsvollbanen, 12.7.2017
Internkamp 4
Dommer: Mathias Jørgensen, Daniel Ramberg og Anders Liland.
Tilskuere: 0.

Mål:
        0-1: Herman Gunnerød
        0-2: Anders Liland
        1-2: Martin Kloster
        2-2: Mathias Falch
        2-3: Christian Karlsrud
        2-4: Carl Hansson
        3-4: Christian Andersson
        3-5: Mathias Jørgensen
        3-6: Didrik Skjelland
        4-6: Mathias Falch
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (3-4-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Daniel Ramberg - Trygve By - Eivind Hopland

Magnus Jacobsen - Christian Andersson - Håvard Sæle - Erlend Rognes

Kjetil Kirk - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Johan Dolve og Andreas Lausund.

 

Korsvoll Rød (4-4-2):

Hallvard Barbogen

Anders Liland - Mirza Jakupovic - Greger Svenn - Sebastian Skatland

Christian Karlsrud - Eirik Nakstad - Lasse Halvorsen - Carl Hansson

Herman Gunnerød - Bendik Aunan

Innbyttere:
Mathias Jørgensen og Didrik Skjelland.

 

 

 

 

Brassespark: Brassesparket er en begivenhet som har fått flere filosofer til å gruble, og diskusjonene vil nok fortsette etter runde 4 i årets internserie, som bød på et vakkert eksemplar av det akrobatiske sparket.

 

 

  

Drømmemål var ikke nok for Blått lag

Blått lag kunne juble for en klar kandidat til årets mål da et brassespark suste i nettet, men Rødt lag tettet igjen, scoret seks og vant.


Blått lag lyktes med en frekk trebackslinje i forrige kamp, men suksessen lot seg ikke kopiere onsdag kveld, og Rødt lag var tidlig på hugget.

Herman Gunnerød var nemlig tilbake i rød drakt etter et kort skadeopphold, og Rødts poengkonge brukte ikke lang tid på å markere seg. Didrik Skjelland la inn, Bendik Aunan hoppet elegant over ballen, og fra den andre siden av feltet kom Gunnerød stormende. Med et klokkerent treff satte han ballen i mål til 1-0. Det er ikke rart at den røde fansen har trykket den uortodokse spilleren til sitt bryst denne sesongen! Dette var hans fjerde målpoeng i årets seriespill.

Rødt lag fortsatte å presse etter scoringen, og Anders Liland fanget opp en mislykket klarering omtrent 25 meter fra mål. Med et godt utsidespark klinket han inn 2-0.

De blåkledde hentet inn ledelsen før pause, og det takket være to scoringer som befant seg i hver sin ende av estetikk-skalaen.

En corner fra Kjetil Kirk ble headet mot mål av Erlend Rognes. Den var muligens inne, men en rød fot fikk sleivet den ut i beina foran Andreas Lausund, innbytteren som sannsynligvis så ut som den beste fotballspilleren på banen, der han løp rundt med hvite sko og drakt nummer 10. Ved dette tilfellet klarte ikke Lausund å stokke beina, og i stedet for å løpe inn reduseringen fra under en halv meters hold, fomlet han heller ballen videre til en like umarkert Martin Kloster, som trygget den over streken. Rognes og Kloster tok stein-saks-papir om scoringen, og Kloster vant, slik at Lausund i det minste fikk en assist i comebacket sitt. Dette var for øvrig det 600. målet i Internseriens historie, og det oppsummerte på mange måter hele konseptet med ligaen - ballen spretter hit og dit, mye er tilfeldig, men det blir alltid mål og glade spillere.

1-2-målet var på ingen måte en perle, men 2-2-målet vil det bli snakket om i flere tiår. Et innkast endte i beina til Christian Andersson, som ikke fikk tid til annet enn å lempe et høyt legg inn i feltet. Mathias Falch måtte vende om for å nå ballen, og med ryggen mot mål tok han sats og kastet seg seg rundt. Med et nydelig brassespark sendte han ballen i en flott bue rett i mål til venstre for en paralysert Hallvard Barbogen, og det sto 2-2. 

Blått lag fløt på den vakre brassescoringen inn til pause, mens forfjamsede røde spillere ikke fikk samlet seg før etter hvilen. Da slo de derimot nådeløst tilbake, og en Mirza Jakupovic-regissert kontring endte med en enkel tversoverpasning til Christian Karlsrud, som satte inn 3-2 i åpent mål fra kort hold.

Det røde maskineriet duret videre, og ikke lenge etter lobbet Carl Hansson inn 4-2 etter pasning fra Lasse Halvorsen. Blått lags forsvar sovnet litt etter at en Leiv Jørgen Bakkerud-takling stoppet Mathias Jørgensen fra å komme alene mot mål, og daværende keeper Eivind Hopland, som til daglig spiller i finsk 5. divisjon, og som spilte sin første C-kamp på fem år, ble tatt på halvdistanse da Hansson fikk ballen mer enn 35 meter fra mål.

Håvard Sæle fant Christian Andersson, som limte ballen inne ved venstre stolpe til 3-4, før nevnte Jørgensen til slutt fikk scoringen sin da han la ballen over på godfoten og vippet inn 5-3 til Rødt lag like etter.

Didrik Skjelland fulgte opp med å sette inn 6-3 etter pasning fra Bendik Aunan, og kampen var i realiteten avgjort, selv om man aldri skal si noe sikkert i Internserien. Christian Andersson spilte uselvisk til Mathias Falch på overtid, men den enkle scoringen fra syv meters hold ble ikke mer enn et trøstemål, og Rødt lag tok dermed sin andre seier denne sesongen.

Selv om de scoret seks ganger, var Rødt lags suksess først og fremst tuftet på godt forsvarsspill. Greger Svenn var tilbake og sto frem som en gigant i midtforsvaret, og han klarte også å stoppe livsfarlige Martin Kloster på en måte få andre har gjort før ham.

Neste kamp spilles tirsdag 18. juli kl.19.30. 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse Greger Svenn. Kapteinen er tilbake og viste hvorfor han ble ligaens MVP i 2015. Rett og slett overlegen.


Tabellen etter 4. runde:
   1. Rødt lag  2-1-1  17-15  7 poeng
   2. Blått lag  1-1-2  15-17  4 poeng