Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 3-7 (2-3)

Korsvollbanen, 6.7.2017
Internkamp 3
Dommer: Anders Liland, Jonas Blix og Halvor Sæter.
Tilskuere: 6.

Mål:
        0-1: Mathias Falch (10.)
        0-2: Mathias Falch (11.)
        1-2: Christian Karlsrud (26.)
        2-2: Carl Hansson (32.)
        2-3: Espen Bengtson (39.)
        2-4: Espen Bengtson (51.)
        3-4: Olav Olseng (55.)
        3-5: Mathias Falch (75.)
        3-6: Espen Bengtson (90+1)
        3-7: Christian Andersson (90+3)
        

Gule kort: Erlend Rognes, Blått lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-4-2):

Hallvard Barbogen

Jonas Blix - Fredrik Evjen - Eldin Macic - Jon Edmunn Sæter

Christian Karlsrud - Lasse Halvorsen - Carl Hansson - Halvor Sæter

Olav Olseng - Johan Dolve

Innbyttere:
Anders Liland.

 

Korsvoll Blå (3-4-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Heine Grøtting - Sigurd Brekke - Vegard Enggrav

Mathias Jørgensen - Håvard Sæle - Christian Andersson - Erlend Rognes

Espen Bengtson - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Ingen.

 

 

 

 

Blå, blå, blå: De blå tok sin første seier i årets internserie, og dermed også den første i de nye draktene.

  

 

  

Blå målfest i tredje runde

To hat-trick-helter og en goal fra kapteinen sikret Blått lags første seier i 2017-sesongen.

Blått lag må ha gjort noe riktig de siste dagene. Mandag gikk de målløse av banen, noe som kun hadde skjedd én gang tidligere i Internseriens historie, torsdag, bare tre kvelder senere, feide de Rødt lag av banen

Med en offensiv taktikk de rødkledde aldri fant ut av, tok Blått lag en tidlig ledelse allerede i det 10. minutt. Martin Kloster slo flatt inn fra venstre, og fra seks-syv meters hold gjorde Mathias Falch det verken han eller lagkameratene lyktes med i mandagens kamp, og han styrte inn 1-0 med et lavt og kontrollert venstrebeinsskudd. Bare sekunder etter det påfølgende avsparket var samme duo på farten igjen. Kloster fikk et skudd blokkert, og Falch plukket opp ballen ute mot venstre. Han sendte en høy og skrudd crosser inn mot bakre stolpe, og ballen duppet like greit inn i nettet ved høyre stolpe. Sjelden, hvis noen gang, er to mål scoret så tett på hverandre i C-lagets historie, og det sto 2-0.

Rødt lag fikk samlet seg i andre halvdel av den første omgangen, og en innoverskrudd corner fra Lasse Halvorsen i det 26. minutt fant Christian Karlsrud, som hjalp ballen over streken og reduserte. Seks minutter etter inntok Karlsrud hovmesterrollen da han serverte den blide teknikeren Carl Christian Hansson, som fikk det til å se veldig enkelt ut da han utlignet med et presist skudd fra 16-meteren.

Seks minutter før pause tok Blått lag tilbake ledelsen. Christian Andersson la videre til Espen Bengtson inne i Rødt lags 16-meter, og Bengtson limte ballen opp i venstre kryss.

Samme Bengtson fortsatte i samme spor like etter pause, da han headet et nytt Kloster-innlegg i mål til 4-2.

Rødt lag satte Olav Olseng, kaptein i Greger Svenns fravær, på topp i denne kampen, et spesielt valg med tanke på at Olseng på ingen måte er kjent for å være målfarlig. Blåtts forsvar var derfor slepphendte i markeringen av Røds lags nummer 20, noe som straffet seg. Lasse Halvorsen driblet seg forbi tre mann på vei inn i feltet i det 55. minutt, og til slutt fant ballen veien til nettopp Olseng, som sto helt alene og skled inn 3-4-reduseringen - hans første mål siden han scoret på brassespark i en internkamp i juli i 2011!

En sen drikkepause et kvarter før slutt ga begge lag muligheten til å legge opp taktikken for den nervepirrende innspurten. Rødt lag planla et par offensive kombinasjoner for å sikre minst ett poeng, men Blått lag slo til og punkterte i praksis kampen nærmest umiddelbart etter at matchen hadde startet igjen. Ballen ble vendt fint over fra kant til kant, før Bengtson slo inn i feltet, der rødkledde Fredrik Evjen, som i sin tid fikk to 3. divisjonskamper under Nils Arne Eggens ledelse i Orkla, ikke klarte å få kontroll på ballen, slik at den i stedet datt ned til Falch, som vred den over i høyre hjørne til 5-3.

Rødt lag hadde store planer om å redusere og utligne på overtid, ettersom Halvor Sæter var dommer og storebror Jon Edmunn styrte overtiden fra klokken sin, men de blå rakk i stedet å ta igjen de rødes forsprang i målprotokollen. 
Mye av Blått lags suksess skyldtes gode innlegg og dobling fra kant, der blant andre Erlend Rognes og Mathias Jørgensen var viktige bidragsytere, og da Rødt lags forsvar var i angrep på slutten, fikk sistnevnte ekstra mye plass. Først fant han Espen Bengtson, som ble kveldens andre tremålsscorer da han satte inn 6-3, før han spilte til Christian Andersson, som brukte innsiden til å styre inn 7-3 tre minutter på overtid.

Hallvard Barbogen, som spilte på topp for de røde de siste ti, hadde en ball i stolpen i motsatt ende, men da han ikke klarte å score, ble det klart at Blått lag hadde vunnet 7-3, noe som var nok til å klatre til topps på tabellen takket være straffeseieren i åpningskampen og flere scorede bortemål.

Neste runde spilles onsdag 12. juli kl.19.30. 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse  Espen Bengtson, Mathias Falch og Olav Olseng. De to hat-trick-heltene belønnes med hver sin pølse, det samme gjør Rødt lags Olav Olseng, som scoret for første gang siden 2011.


Tabellen etter 3. runde:
   1. Blått lag  1-1-1  11-11  4 poeng
   2. Rødt lag  1-1-1  11-11  4 poeng