Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 0-4 (0-1)

Korsvollbanen, 3.7.2017
Internkamp 2
Dommer: Andreas Kjelstrup og Herman Gunnerød.
Tilskuere: 2.

Mål:
        0-1: Jørgen Mo (17.)
        0-2: Marius Motrøen (60.)
        0-3: Jørgen Mo (85.)
        0-4: Jon Edmunn Sæter (87.)
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Daniel Ramberg - Heine Grøtting - Jørgen Øyangen - Espen André Rødnes

Kjetil Kirk

Kevin Kirk Johansen                                        Erlend Rognes

Christian Andersson

Espen Bengtson - Mathias Falch

Innbyttere:
Marius Andersson.

 

Korsvoll Rød (4-4-2):

Hallvard Barbogen

Jonas Blix - Olav Olseng - Jon Edmunn Sæter - Anders Liland

Marius Motrøen - Halvor Sæter - Herman Gunnerød - Christian Karlsrud

Ole-Vidar Jensen - Jørgen Mo

Innbyttere:
Andreas Kjelstrup.

 

 

 

 

Tettet igjen: Midtstopper Jon Edmunn Sæter spilte en viktig rolle da Rødt lag holdt nullen, men Blått lags må også ta sin del av æren, ettersom avslutningene deres holdt særdeles lav kvalitet.

  

 

  

Rødt lag tok årets første seier

Rødt lag holdt nullen og utklasset Blått lag på bortebane.

Den andre runden av Internserien 2017 vil bli husket av flere grunner. Røde fans vil glede seg over at de ble det første laget som holdt nullen i en bortekamp i den tøffe ligaen, blå fans vil aldri glemme skadene og de forspilte sjansene.

En titt på lagoppstillingene før kampen viste at dette utvilsomt var internkampen - for ikke å si kampen - med færreste teknikere noen gang. Rødt lags back Anders Liland viste riktignok frem et par Cruyff-vendinger i løpet av kampen, men utover det var det få spillere som er kjent for tekniske finesser og frekke dribleraid. Begge lag valgte derfor den klassiske breddeformasjonen 4-4-2, Blått lag attpåtil med en diamant på midten, en tvist de fikk lite igjen for. 

Rødt lag fikk den beste starten, og i det 17. minutt skjøt serieåpningens store spiller Herman Gunnerød rett i den blå forsvarsblokken. Ballen gikk til Jørgen Mo, som vippet inn 1-0 i det høyre hjørnet.

Gunnerød kolliderte med Espen André Rødnes noe senere, og begge måtte forlate banen. De blå måtte dermed spille med ti mann en periode, før Marius Andersson, på vei tilbake fra skade, smatt inn fra siden og gikk på løp. Innbytteren gikk i bakken da han hoppet unna en takling, og et eller annet slo seg vrangt i foten hans. Under ti sekunder etter innhoppet, måtte den skadeplagede veteranen forlate banen, et av de tristeste øyeblikkene i Internseriens historie. 

Rødnes kom seg tilbake på banen mot slutten av omgangen, slik at Blått lag kunne fullføre med elleve mann, selv om småskader fortsatte å plage dem.

Andreas Kjelstrup sendte en god lobb like over mål i et forsøk på å øke Rødt lags ledelse, mens Espen Bengtson sendte et keeper forbi muren, men rett på Hallvard Barbogen i den andre enden, der Erlend Rognes også kom for sent til et innlegg.

 

 

 

Nesten: Christian Andersson spilte på 60 prosent etter taklingen han ble utsatt for i forrige internkamp. Her spiller han gjennom Mathias Falch. Angrepet endte i Erlend Rognes' nevnte miss.Utover i andre omgang kom Rødt lag med angrep etter angrep. Marius Motrøen var tilbake på Korsvollbanen etter en vår på sidelinjen, og den muntre vingen kronet comebacket med en fin scoring i det 60. minutt. Ole-Vidar Jensen jobbet godt ute på høyresiden og la inn i feltet, der Motrøen møtte ballen og satte inn 2-0.

Mathias Falch hadde muligheten til å skyte de blå tilbake i kampen, men han misset på to gedigne muligheter. Først blåste han et perfekt Rognes-innlegg over mål fra fem meter, før han satte et annet skudd rett på keeper Barbogen etter å ha sneket seg inn mellom stopperne. Også Kjetil Kirk skjøt over etter å ha vendt vekk tre forsvarere, og når de blå bare bommet, så de røde sitt snitt til å gjøre ydmykelsen total ved å score to ganger til.

Jørgen Mo satte Rødt lags tredje etter å ha fått ballen fra Halvor Sæter fem minutter før full tid. Mo har hatt for vane å score hat-trick når han først scorer, men denne mandagen nøyde han seg med ett mål. I stedet fikk forsvarskjempen Jon Edmunn Sæter, som løper nærmere elleve kilometer hver kamp fra sin stopperposisjon, æren av å avslutte festen for Rødt lag. Sæter løp over hele banen, fikk ballen på vei inn i 16-meteren og banket den over i høyre hjørne til 4-0.

Utklassingen var et faktum, og på overtiden kunne de røde fort fått med seg både to og tre mål til mot et Blått lag i oppløsning.

Blått lag følte seg snytt for seieren i den første kampen, men i andre runde var det aldri noen tvil - Rødt lag var best i begge boksene og vant fortjent. 
Dette er faktisk bare andre gang et lag holder nullen i en internkamp. Første gang et lag holdt nullen var i andre runde i 2015, da Rødt lag slo Blått 7-0. Tredje runde spilles torsdag klokken 18.30. 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse  Marius Motrøen. Det ble et hyggelig gjensyn med Korsvollbanen for fjorårets assistkonge på C-laget, som gjorde en god figur på kanten.


Tabellen etter 2. runde:
   1. Rødt lag  1-1-0  8-4  4 poeng
   2. Blått lag  0-1-1  4-8  1 poeng