Storstilt draktlansering på Ullevaal

I formiddag ble C-lagets nye bortedrakter offisielt presentert for pressen og begeistrede supportere.

 

 

Den høytidelige lanseringen skulle egentlig blitt arrangert på klubbhuset, men måtte i siste liten flyttes til Ullevaal stadion på grunn av massivt presseoppbud og fordi Korsvolls fotballskole bruker storsalen som kantine.

De nye draktene er røde og en del av en Adidas-kolleksjon som er på vei ut av produksjon hvert øyeblikk.

- De hvite stripene på ermene er med på å gi draktene et maritimt preg, ettersom de kan minne om stripene man ser på jakkene båtkapteiner bruker i filmer. På den måten er det blå Korsvoll er kjent for på sett og vis ivaretatt, sa trener Falch under presentasjonen.

- Stripene minner litt om stripene flykapteiner har også, og det passer bra, for vi satser på å fly høyt, la Andreas Kjelstrup til.

Sammen med Erlend Rognes var han tilstede på vegne av C-lagsspillerne for å signere forhåndssolgte drakter og smake på den NFF-påkostede Ullevaal-buffeten.

Vil du bli den første som skaffer deg C-lagets nye bortedrakt?

Draktene kan kjøpes direkte av C-laget for kun kr. 279 (trykk og valgfritt nummer inkludert) - ta kontakt med Korsvoll C vai Facebook hvis du er interessert.

De røde draktene ble første gang tatt i bruk av Rødt lag under tirsdagens serieåpning i Internserien. Kampen endte 4-4, og alt om matchen finner du her: Poengdeling da topplagene møttes i seriestarten

I kveld spiller derimot C-laget i blå drakter, ettersom den siste seriekampen før sommeren går på hjemmebane. Gøy-Nor 2 er motstander, og avspark på Korsvollbanen er kl.20.15.