Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 4-4 (1-2)

Korsvollbanen, 27.6.2017
Internkamp 1
Dommer: Herman Gunnerød, Espen Bengtson, Olav Olseng og Lars Eriksen.
Tilskuere: 2.

Mål:
        0-1: Mathias Falch (11.)
        0-2: Erlend Rognes (30.)
        1-2: Andreas Kjelstrup (35.)
        2-2: Herman Gunnerød (56.)
        3-2: Jørgen Hesselberg (57.)
        4-2: Ole-Vidar Jensen (63.)
        4-3: Christian Andersson (71.)
        4-4: Martin Kloster (79.)
        

Gule kort: Jørgen Hesselberg, Rødt lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Jonas Ingebretsen - Greger Svenn - Jon Edmunn Sæter - Olav Olseng

Jørgen Hesselberg - Lasse Halvorsen - Bendik Aunan

Ole-Vidar Jensen - Andreas Kjelstrup - Jørgen Mo

Innbyttere:
Johan Dolve og Herman Gunnerød.

 

Korsvoll Blå (4-3-3):

Aleksander Omtvedt

Daniel Ramberg - Heine Grøtting - Jørgen Øyangen - Erlend Rognes

Espen Bengtson - Kjetil Kirk - Christian Andersson

Lars Eriksen - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Marius Andersson og Leiv Jørgen Bakkerud.

 

 

 

 

Nye drakter: Begge lag har oppgradert garderoben siden i fjor. Her er Andreas Kjelstrup i Rødt lags nye drakter, som ble tatt i bruk for første gang i serieåpningen.

  

 

  

Poengdeling da topplagene møttes i seriestarten

Det ble uavgjort da fjorårets sølvvinnere Rødt lag møtte de regjerende seriemesterne Blått lag i åpningen av Internserien 2017!

Glem Confederations Cup og dame-EM, tirsdag tok Rødt og Blått lag fatt på kampen om det største trofeet som deles ut denne sommeren idet Internserien 2017 ble sparket i gang på Korsvollbanen.

Troppene var nærmest uendret siden fjorårssesongen, men draktene var nye, og selv om det bare er spilt 90 minutter av årets liga, kan vi allerede nå konkludere med at deltagerne aldri har sett så bra ut. Spillet så ikke alltid like bra ut, men de blå, fortsatt stinne av selvtillit etter fjorårsgullet, var piggest fra start. 

I det 11. minutt slo Kjetil Kirk en lang crosser fra høyre mot venstre mot Mathias Falch. Rødts keeper Hallvard Barbogen kom ut, men Jonas Ingebretsen, som har vært i Stavanger siden serieavslutningen i fjor, misforsto og forsøkte å heade ballen tilbake. Ballen var fri, målet var åpent, og Falch bredsidet inn 1-0 fra like innenfor 16-meteren.

Daniel Ramberg, som trente godt i Vallhall i vinter, kunne økt den blå ledelsen da han smalt en ball i tverrliggeren etter corner, men det var Erlend Rognes som til slutt fikk gleden av å legge på til 2-0 til Blått lag. Martin Kloster spilte 45 grader ut i feltet, der trønderen tok med seg ballen inn forbi en mann og satte den ned i hjørnet.

Nå våknet Rødt lag for alvor. Hjemmelaget hadde vært på farten flere ganger etter lange oppspill mot fotrappe Ole-Vidar Jensen, men det var Herman Gunnerød som regisserte reduseringen. Gunnerød spilte til Andreas Kjelstrup, som rolig trillet inn 1-2 ti minutter før pause.

Etter ti minutter med store sjanser til begge lag i perioden etter pause, åpnet nevnte Gunnerød et voldsomt målrush for de røde. Johan Dolve vippet ballen inn bak det blå forsvaret, der Gunnerød stormet frem og moste ballen ned i venstre hjørne med strak vrist. Nydelig satt og 2-2. 

Det florerte med feilpasninger i løpet av kampen, og det ble bare flere og flere av dem utover i matchen. Blått lag hadde ikke ballen i laget spesielt lenge etter å ha tatt avspark etter 2-2, før den endte hos Rødt lag, som fikk corner. Inne i feltet raget Jørgen Hesselberg høyest, og han headet ballen ned i bakken og i mål til 3-2. De røde hadde snudd kampen, og nå koste de seg foran hjemmefansen. Seks minutter senere fanget Ole-Vidar Jensen en løs ball og satte inn 4-2. 

Det gikk mot en herlig revansje for hevnlystne røde spillere, som ikke hadde glemt hvordan de blå avgjorde Internserien 2016 ett minutt på overtid i den åttende kampen i fjor. Men Blått lag hadde et gir til. Daniel Ramberg spilte til Christian Andersson, som reduserte til 3-4.

Et massivt blått press resulterte i nok en scoring, da nevnte Andersson fant Martin Kloster, som satte ballen opp i nettet til 4-4. I kjent stil sprakk begge lag opp mot slutten, og det ble mye rom foran målene. To minutter på overtid ble kampens første målscorer spilt alene mot mål, men Greger Svenn, som måtte steppe inn i Rødt lags mål de siste ti minuttene etter at Hallvard Barbogen fikk en smell i hodet, kom ut og gjorde målet mindre. Falch tuppet ballen forbi Svenn, men også til venstre for målet. Dermed endte serieåpningen med poengdeling.

En straffekonk ble arrangert før lagene tok kvelden, og ved poenglikhet og lik målforskjell ved endt sesong, vil utfallet av denne og andre eventuelle straffekonker til syvende og sist kunne avgjøre serien. Blått lag satte sine første tre, mens keeper Aleksander Omtvedt reddet både Johan Dolve og Andreas Kjelstrups forsøk for Rødt lag. Det hjalp litt at Lasse Halvorsen slo til med dagens frekkeste og at Blått lags Leiv Jørgen Bakkerud traff tverrliggeren, men det hjalp ikke mer enn at Marius Andersson kunne avgjøre da han gikk frem for å ta de blås femte. Veteranen viste hva over 190 kamper har å si når man står overfor et så stort press. Ballen trillet i mål, og de blå kunne ta med seg litt ekstra selvtillit inn mot neste serierunde, som går til uken.


 

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse  Herman Gunnerød. Satte fyr på de røde da han var nest sist på 1-2-reduseringen og fulgte opp med en kontant avslutning til 2-2 like etter pause.


Tabellen etter 1. runde:
   1. Blått lag  0-1-0  4-4  1 poeng
   2. Rødt lag  0-1-0  4-4  1 poeng