Korsvoll - Alna 2-4 (1-2)

Korsvollbanen, 23.6.2017
11. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Endre Solvang, Bærums Verk Hauger IF.
Tilskuere: 0.

Mål:
        1-0: Martin Kloster (7.)
        1-1: Alna (16.)
        1-2: Alna (Str) (44.)
        2-2: Andreas Kjelstrup (52.)
        2-3: Alna (84.)
        2-4: Alna (85.)

               

Gule kort: Jonas Ingebretsen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Jonas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Lars Eriksen - Espen André Rødnes

Jørgen Hesselberg - Christian Andersson - Erlend Rognes

Henrik Liland - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Marius Andersson, Johan Dolve og Andreas Kjelstrup.

 


 

 

Nytt tap i sluttminuttene

Nok en gang ble vi en senket av sene baklengsmål.

I 1998 bød sankthansaften på et av norsk fotballs største øyeblikk gjennom tidene, da landslaget slo Brasil 2-1 og gikk videre i VM. 19 år senere bød samme dag på en av de verste øyeblikkene i Korsvoll Cs snart ti år lange historie. Dårlig vær var det også. Vi visste at årets Alna-lag var langt bedre enn gjengen vi banket 12-2 og 5-1 i fjor, men vi trodde likevel på seier i fredagens kamp. Henrik Liland og Jonas Ingebretsen var tilbake fra Vestlandet, mens veteranen Marius Andersson var i kamptroppen i serien for første gang i år.

Samtidig manglet det flere spillere til kampen. Lars Eriksen gikk derfor inn som stopper grunnet skader og fravær i backrekka, mens Christian Andersson fikk ansvaret for å styre lagdelen med flest frafall, midtbanen. Med seg fikk han Jørgen Hesselberg og Erlend Rognes, som spilte godt som indreløpere mot FCNA helgen i forveien.

Og alt så lyst ut de første ti minuttene. Det tok bare fem minutter før Liland kom alene mot mål og skjøt rett på keeper, og bare to minutter senere snappet samme mann et kort utspill og slo inn til Martin Kloster, som scoret. 1-0! Også Christian Andersson satte en ball i nettet, men dommeren mente han sto i offside.

Dessverre klarte vi bare å holde på ledelsen i ni minutter før Alna utlignet etter en corner. 

En skuddvillig Liland gledet seg over å spille kamp igjen, og han skjøt mye fra distanse. Etter 20 gode minutter begynte vi gradvis å miste strukturen, noe Alna visste å utnytte. Rødtrøyene hadde et par kvikke kombinasjoner oppover langs kanten, og ett minutt før pause ble en av angriperne deres lagt i bakken like utenfor 16-meteren. Akkurat her kunne det vært greit med videodømming for å se situasjonen om igjen, for dommeren var en av få som mente forseelsen skjedde inne i feltet. Alna fikk straffe, satte ballen opp i nettaket og gikk til pause med en 2-1-ledelse.

Andre omgang kunne fått en katastrofal start da en Alna-spiller fikk løpe rett gjennom forsvaret vårt, men Hallvard Barbogen slo til med dagens beste redning, muligens dagens beste Korsvoll-prestasjon.

I det 52. minutt spilte Liland ballen fremover, og etter en retningsforandring fant den veien til Andreas Kjelstrup, som tok keeperen på feil fot og tuppet ballen ned i venstre hjørne til 2-2. 

Tiden gikk, men vi slet med å nærme oss mål. 
Mathias Falch spilte sin 350. C-lagskamp, men traff ikke godt nok da han fikk avslutte fra 18 meter midtveis i andre omgang i det som i det store og hele var en temmelig stusselig jubileumskamp. Samtidig rotet vi bort flere cornere. Vi var i gjennomsnitt et hode høyere enn motstanderne våre, og vi vant de fleste dueller i feltet etter dødballer. Likevel presterte vi å slå hele tre hjørnespark bak mål. Det er rett og slett helt bak mål.

Seks minutter før slutt viste derimot Alna oss nok en gang hvordan cornere kan tas, idet de kjempet inn 3-2. Minuttet etter økte de til 4-2, og kampen var avgjort. De fikk muligheten til å legge på til 5-2 i neste angrep, men denne gangen skjøt de over fra kloss hold.

Like før slutt tok kaptein Andersson ned et frispark i Alnas felt, men da han vendte opp fikk han avslutningen sin blokkert. Dermed gikk vi på nok et tap, og etter halvspilt serie står vi med fattige ni poeng etter to seiere, tre uavgjorte og fem tap. Det er mye å jobbe med, og allerede om en uke snur serien når Gøy-Nor 2 kommer på besøk. Før den tid er det seriestart i Internserien, ligaen der alt kan skje, drømmer går i oppfyllelse og alt som kan krype og gå i bydel Nordre Aker kjemper om det gjeveste ligatrofeet på denne siden av Carl Kjelsens vei.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Alle kandidater til pølser ble nedjustert ett hakk etter de sene baklengsmålene, noe som resulterte i følgende utdeling.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- ingen
2 pølser 
- Christian AnderssonHolder midtbanen sammen og er aktiv både i angrep og forsvar.
1 pølse - Henrik Liland. Er nest siste Korsvoll-spiller på begge målene våre.

 

Tabell etter 11. serierunde:
Dette skulle vært tabellen etter halvspilt serie, der alle sto med ti spilte kamper, men fordi noen matcher er fremskyndet, har noen lag spilt elleve ganger. Tettrioen er uendret siden forrige runde, ettersom Ready 3 vant 2-1 over Nordstrand 3, mens Grüner 3 dro hjem med tre poeng fra Marienlyst etter å ha slått Frigg 5 3-1. Frisk Asker snek seg foran Nordstrand 3 etter en knepen 3-2-seier borte mot Gøy-Nor 2, mens Alna passerte Frigg 5 og klatret opp til 6. plass etter triumfen på Korsvollbanen. Huk slo Rufus 2-1 i rundens bunnkamp og tok steget opp til 9. plass. Rufus er fortsatt helt sist med ett poeng.

 

1. Ready 3 8 0 2 36-20
24
2. Grüner 3 7 3 0 23-12 24
3. Østerdølenes 6 2 3 37-24
20
4. Frisk Asker 6 1 4 30-20 19
5. Nordstrand 3 6 1 3 30-22 19

6. Alna

6 0 5 29-34 18
7. Frigg 5 4 1 6 31-31 13
8. Korsvoll 2 3 5 23-29 9
9. Huk 2 2 6 22-32 8
10. Gøy-Nor 2 1 4 5 16-31 7
11. Rufus 0 1 9 18-40 1