Grüner 3 - Korsvoll 1-1 (0-1)

Dælenenga, 16.6.2017
10. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Terje Moren, Oppsal.
Tilskuere: 31

Mål:
        0-1: Martin Kloster (40.)
        1-1: Grüner 3 (76.)

               

Gule kort: Grüner 3 23 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Leiv Jørgen Bakkerud - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter - Greger Svenn

Magnus Olsen - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Martin Kloster - Mathias Falch - Lars Eriksen

Innbyttere:
Ingen.

 


 

 

Gravde dypt og fikk poeng

God innsats reddet uavgjort da vi uten innbyttere kjempet oss til 1-1 borte mot ubeseirede Grüner 3.

Fredag var det topp mot bunn da vi tok turen til Dælenenga for å spille mot Grüner 3, og dessverre var det vi som befant oss i feil ende av tabellen. Med et godt resultat kunne vi derimot klatre et par hakk nærmere teten, og mulighetene for poeng var så absolutt tilstede. Før kampen hadde vi nemlig møtt laget fra Løkka seks ganger, men aldri i offisiell sammenheng. 

I fjor vant vi tre av tre oppgjør, mens de slo oss tre ganger i årets sesongoppkjøring. For mens vi aldri har kommet oss helt etter at vi spilte årtusenets beste kamp mot Bislett i november i fjor, har pilen pekt oppover for de hvite og lilla siden de ble banket 5-0 på Korsvollbanen sensommeren 2016. I årets seriespill sto de med seks seiere og to uavgjorte foran fredagens kamp. Kunne vi klare å raske med oss poengene fra Dælenenga?

Grüner skapte en enorm ramme rundt kampen med dundrende musikk og speaker, og det var ikke vanskelig å lese opp lagoppstillingen vår – vi var dessverre bare elleve stykker, og hjemmelaget hadde allerede fått en ekstra fordel denne varme og lumre junikvelden.

Det første kvarteret var ganske jevnt og preget av to lag som slet med avleveringene sine. Mye upresist spill og slurv gjorde starten av matchen til en lite severdig affære. Vi ble i kjent stil altfor ivrige etter å spille ballen fremover, noe som nok en gang førte til at vi spilte på oss flere brudd imot. 

Grüner 3 slo stort sett langt opp mot kantene, men selv om vi var flinkere til å falle av enn mot Nordstrand 3, klarte etter hvert lillatrøyene å spille seg til et par fete sjanser.

En rask overgang i det 25. minutt endte med at Oscar Karlsrud til slutt fikk klarert på streken, og seks minutter senere utnyttet de en dårlig slått corner og kontret igjen. Heldigvis for oss ble den siste pasningen upresis, og forsvaret vårt fikk avverget. Karlsrud måtte for øvrig ta et par minutter på benken midt i omgangen, ettersom han skallet med en motstander i en duell og fikk en kul under øyet.

I det 35. minutt avsluttet Grüners antatt tredje beste menn en veldig god timinuttersperiode med å slå et farlig innlegg rett foran målet vårt, men ingen av motstandernes angripere nådde frem.

I motsatt ende bommet Mathias Falch regelrett på ballen da vi kom til vår første egentlige mulighet etter at et fint Magnus Olsen-frispark dalte ned like bak Grüners backrekke. Ellers fikk vi et par skudd blokkert, men i det 40. minutt kom ledermålet.

Et nytt Olsen-frispark ble slått fra dypet og inn til Martin Kloster, som styrte ballen over keeper og i mål og feiret på akrobatisk vis. Hopp og sprett og tjo og hei og 1-0 til pause.

Den andre omgangen ble etter hvert en tung oppgave uten innbyttere, men som i cupkampen mot Veitvet forrige helg, var innsatsen upåklagelig. 

Hallvard Barbogen hadde en fin redning tidlig i den andre omgangen, og det måtte et drømmetreff i det 76. minutt til før hjemmelaget fikk utligningen sin. Grüner-gutta er en gjeng som har glemt hvordan det er å tape, noe vi for øvrig husker altfor godt, og da vi nok en gang mistet ballen på vei fremover, kunne midtbanestjernen deres bare lade kanonen og dundre ballen opp i venstre kryss til 1-1.

Det åpnet seg mot slutten, og til tross for at Barbogen utvilsomt var keeperen som fikk mest å gjøre, kunne kampen vippet begge veier. Grüner 3 utnyttet de ekstra kreftene tre innbyttere ga dem, samtidig som de sendte opp en ekstra spiss for å legge trykk på oss. Dermed var det vår tur til  å kjøre farlige overganger, og åtte minutter før full tid sendte Falch Kloster alene mot keeper, men sistnevnte fikk en dårlig touch og fomlet ballen inn til keeper.

Grüner 3 sendte på sin side det ene svake innlegget etter det andre inn foran målet vårt, noe som gjorde at Jon Edmunn Sæter og co kunne beine ball etter ball ut av 16-meteren vår.

Fire minutter før full tid fikk Christian Andersson vår siste mulighet, da han stusset et frispark fem centimeter utenfor. Der kunne vi sikret alle poengene!

Fire kaotiske overtidsminutter endte uten scoring, og tatt i betraktning at vi bare var elleve mann, må dette karakteriseres som mer enn godkjent. Innsatsen har vært strålende de to siste kampene, og kanskje aller best denne fredagen, ettersom vi måtte gjennomføre matchen uten reserver. Fortsetter vi i samme spor, bør det bli mange poeng utover høsten, men først venter bydelens største hatoppgjør, det årlige sommermøtet mot våre erkerivaler i FC Nordre Aker. Kampen går på Korsvollbanen søndag 13.30.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Glimrende innsats fra samtlige gjorde pølseutdelingen vanskelig, men her er Sollands dom etter fredagens poengdeling.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- Didrik Aamnes. Diverse eksamener er levert og strekken ser ut til å ha sluppet taket. En utsidepasning opp langs venstrekanten mot slutten er kampens beste prestasjon.
2 pølser 
- Christian Andersson og Magnus OlsenDe to indreløperne løper nok lengst av alle på banen og belønnes for det.
1 pølse - Hallvard Barbogen. Barbogen har et par fine redninger og får krampe etter 60 minutter som keeper, ingen tvil om at han trenger næring for å komme til hektene igjen.

 

Tabell etter 10. serierunde:
Ready 3 er ny serieleder takket være en knepen 2-1-seier i rundens toppkamp borte mot Østerdølenes, og sistnevnte må også se seg forbigått av laget vi spilte 1-1 mot, Grüner 3. Ready 3 ligger foran laget fra Løkka takket være ligaens beste målforskjell. Frisk Asker hadde spillefri, og de ble derfor passert av Nordstrand 3, som slo Huk 4-3 på Hallager. Fra fra Frigg 5 på 6. plass og nedover er tabellposisjonene uendret fra forrige runde. Frigg 5 slo Rufus 4-3, mens vår neste seriemotstander Alna vant 2-1 mot Gøy-Nor 2.

 

1. Ready 3 7 0 2 34-19
21
2. Grüner 3 6 3 0 20-11 21
3. Østerdølenes 6 2 3 37-24
20
4. Nordstrand 3 6 1 2 29-20 19
5. Frisk Asker 5 1 4 27-18 16

6. Frigg 5

4 1 4 30-25 13
7. Alna 4 0 5 22-32 12
8. Korsvoll 2 3 4 21-25 9
9. Gøy-Nor 2 1 4 4 14-28 7
10. Huk 1 2 6 20-31 5
11. Rufus 0 1 8 17-38 1