Nordstrand 3 - Korsvoll 3-2 (1-2)

Hallager kunstgress, 2.6.2017
8. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Reda Mohamed Abdelrahman, Furuset.
Tilskuere: 8

Mål:
        1-0: Nordstrand 3 (Str) (19)
        1-1: Lars Gjesvik (31.)
        1-2: Erlend Rognes (37.)
        2-2: Nordstrand 3 (66.)
        3-2: Nordstrand 3 (70.)

               

Gule kort: Didrik Aamnes og Heine Grøtting, Nordstrand 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Jonas Gjesvik

Greger Svenn - Heine Grøtting - Lars Gjesvik - Erlend Rognes

Magnus Olsen - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch - Leiv Jørgen Bakkerud

Innbyttere:
Robert Erlandsen.

 

 

 Gule: Da de nye bortedraktene våre ikke ble klare til fredagens kamp, fikk vi låne de selvlysende reservedraktene til A-laget. Dette er andre gang vi bruker dem, sist var i 3-11-tapet for Setra i 2014.


 

 

Holdt stand i en time på Hallager

12 mann kjempet godt og tok ledelsen 2-1 mot Nordstrand 3, så snudde hjemmelaget til seier.

En svale gjør ingen sommer, og tolv C-lagsspillere gir tydeligvis ikke ingen seier heller. Årets første junimatch gikk på en grå og kjølig fredag, og i oppgjøret mot Nordstrand 3 levde våre tolv fremmøtte virkelig opp til mottoet "Høy innsats og godt humør", Det så lenge ut til å gå mot en sterk borteseier, men etter pause tok dessverre kreftene slutt, og dermed gikk vi i stedet på vårt fjerde tap på rad.

Det er blitt tynt med både poeng og svaler den siste tiden, men etter kampen kvitret det fra skogholtet rundt Hallager kunstgress. Kanskje var det svaler som sang om at vi går bedre tider i møte, for det var mye positivt å ta med seg fra bortekampen mot Nordstrand 3.

Helt bakerst sto Jonas Gjesvik en kjempekamp i sin debut i drakt nummer 29, riktignok med oransje vest over, ettersom vi spilte i A-lagets signalgule reservedrakter. Forsvaret sto godt opp i duellene, og det ferske stopperparet Lars Gjesvik og Heine Grøtting kom først på nesten alle baller, slik at vi hadde god kontroll på Nordstrand 3s fremste angrepsvåpen - langpasninger.

Det sprakk riktignok opp i det 19. minutt, da Jonas Gjesvik ble tvunget til å legge hjemmelagets fremste tekniker i bakken. Det påfølgende straffesparket ble ekspedert i mål, men vi kjempet oss tilbake før pause. Midtbanetrioen Magnus Olsen, Didrik Aamnes og Christian Andersson jobbet godt begge veier og var alltid spillbare, samtidig som den skeive 4-3-3-varianten vi la opp til gjorde at Leiv Jørgen Bakkerud bidro med ekstra defensiv støtte fra venstrekanten, samtidig som Andreas Kjelstrup fikk utfolde seg offensivt på høyrekanten. Greger Svenn doblet gjerne på sistnevnte kant, men de beste angrepene våre ble stort sett stoppet idet vi var på vei inn i 16-meteren.

Derfor ble dødballene ekstra viktige, og i det 31. minutt fikk vi utligningen vår. Magnus Olsen slo en corner hardt inn fra høyre, og inne i feltet stanget Lars Gjesvik inn 1-1 med en brutal heading. 

Christian Andersson var nær ved å brøyte seg helt inn i feltet med et enormt raid like etter, men det måtte en ny corner til før vi kunne juble for et nytt mål. Olsen kopierte hjørnesparket fra 1-1-målet, og denne gangen var det Erlend Rognes som møtte ballen med pannebrasken. Nordstrand 3 klarerte, og dommeren blåste for det alle oppfattet som frispark til hjemmelaget, før det viste seg at han mente ballen hadde krysset streken, og dermed gikk vi til pause med en fin 2-1-ledelse.

I andre omgang flyttet Nordstrand 3 laget høyere opp i banen, og vi fikk større problemer med å henge med. Den gode strukturen sprakk opp i løpet av omgangens åpningskvarter, og følgelig slet vi med å finne hverandre i gode posisjoner. Nordstrand 3 fortsatte å pumpe opp lange baller, og i det 66. minutt fikk de utligningen de jaktet da et innlegg seilte rett i mål. Bare fire minutter senere var kampen snudd, etter at Jonas Gjesvik hadde reddet både et susende langskudd og den påfølgende returen, før en hvitkledd spiller plukket opp den løse ballen og satte 3-2.

Smeller og småskader gjorde at vi måtte rokere på laget, samt holde flere haltende spillere på banen, og vi klarte ikke å mobilisere en skikkelig sluttspurt før det gjensto fem minutter. Da fikk vi slått flere baller inn fra siden, men samtlige avslutninger ble blokkert av Nordstrand 3s forsvar og atter en kamp endte med null poeng.

Nå går vi inn i en spennende uke, der vi møter Rufus til seriekamp på Korsvollbanen torsdag kl.20.15, før vi skal prøve oss i OBOS Cup mot 5. divisjonslaget Veitvet søndag om en uke.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Det var ingenting å utsette på innsatsen denne fredagen, så Solland slet med å dele ut pølser.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- Heine Grøtting. Sterk og god i midtforsvaret, har stort sett kontroll på hjemmelagets spisser.
2 pølser 
- Jonas Gjesvik og Magnus OlsenKeeperen har flere gode redninger, eks-keeperen har to målgivende.
1 pølse - Didrik Aamnes, Andreas Kjelstrup og Leiv Jørgen Bakkerud. Aamnes spiller en god kamp på midten, mens de to sistnevnte begge takler sine ferske kantroller på eksemplarisk vis og bidrar til at vi får det beste ut av en tynn tropp i en god første omgang.

 

Tabell etter 8. serierunde:
Etter åtte runder er tabellen nå delt i tre, med fem lag som kjemper om medaljer og opprykk, fem lag som slåss for å unngå nedrykk til 9. divisjon, og Frigg 5, som ligger midt i mellom. Vi er dessverre i den midterste gruppen etter at vi gikk på vårt fjerde strake tap, og ettersom Gøy-Nor 2 slo Rufus 4-2, faller vi attpåtil ned til 9. plass. Rufus ble for øvrig redusert til ti mann før kvarteret var spilt i nevnte kamp. Serieleder Grüner 3 slet seg til en 3-2-seier over Alna, og laget vi knuste 5-0 i august i fjor, er dermed fortsatt ubeseiret i årets seriespill. Ready 3 følger ett poeng bak etter at de slo Frisk Asker 2-0. Dette var askerbøringenes andre tap på rad. Østerdølenes krøp opp på 3. plass etter å ha smadret Frigg 5 hele 5-1. Huk sto over den 8. runden.

 

1. Grüner 3 6 1 0 17-8
19
2. Ready 3 6 0 2 32-18 18
3. Østerdølenes 5 2 2 31-19
17
4. Frisk Asker 5 1 3 25-15 16
5. Nordstrand 3 4 1 2 20-15 13

6. Frigg 5

3 1 3 24-17 10
7. Alna 2 0 5 17-29 6
8. Gøy-Nor 2 1 3 3 11-24 6
9. Korsvoll 1 2 4 16-21 5
10. Huk 1 2 4 14-22 5
11. Rufus 0 1 6 11-30 1