Korsvoll - Østerdølenes 3-5 (2-1)

Korsvollbanen, 26.5.2017
7. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Hicham Barrar, Vålerenga (steppet inn da Mohammed Akshay ikke dukket opp).
Tilskuere: 8

Mål:
        0-1: Østerdølenes (9.)
        1-1: Jørgen Hesselberg (21.)
        2-1: Adrian Aamnes (25.)
        3-1: Magnus Jahrmann (56)
        3-2: Østerdølenes (57.)
        3-3: Østerdølenes (70.)
        3-4: Østerdølenes (72.)
        3-5: Østerdølenes (Str) (81.)

               

Gule kort: Oscar Karlsrud og Magnus Jahrmann, Østerdølenes 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Heine Grøtting - Lars Gjesvik - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter

Magnus Olsen - Adrian Aamnes - Magnus Jahrmann

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Jørgen Hesselberg

Innbyttere:
Robert Erlandsen og Olav Olseng.

 

 

 Sprakk: Oscar Karlsrud (t.v.) spilte en god kamp og Adrian Aamnes scoret, men det var ikke nok, for nok en gang ga vi bort en tilsynelatende trygg ledelse.


 

 

Sluknet etter pause

Solen strålte over Korsvollbanen, men alt ble mørkt i andre omgang.

"Sol, sol, kom til meg," synger barn og bergensere med håp i stemmen, men på Korsvollbanen har vi først og fremst bedt poengene komme, uten at bønnene våre er blitt hørt. Dårlig vær kan vi leve med, men dårlig poengfangst er ikke noe særlig. Likevel var det ingen som klagde da solen strålte over Oslo fredag kveld, og etter å ha stått over en serierunde var vi klare for å slå tilbake etter to strake tap da Østerdølenes kom på besøk.

I fjor slo vi dem 4-0 og 4-1, og Magnus Olsen fikk verdens største sjanse til å gi oss en pangstart allerede før ett minutt var spilt da han kom på et nydelig løp fra dypet, stormet inn i feltet og fikk ballen fra Jørgen Hesselberg. Helt umarkert, fra fem meters hold, klinket indreløper Olsen til på direkten, men han endte opp med å måke ballen i tverrliggeren og over. Ai, ai, ai.

I stedet var det de grønnkledde gjestene som tok ledelsen åtte minutter senere. Et innlegg fra deres høyreside ble slått inn, og når vi sto passive og så på, var det en smal sak for bortelagets spiss å styre inn 1-0.

Østerdølenes virket bedre enn da vi nedsablet dem i september i fjor, og etter 14 minutter var vi heldige som unngikk et nytt baklengsmål da en angriper skjøt utenfor alene med keeper.

Etter en litt lunket åpning tinte vi omsider opp i det 21. minutt. Østerdølenes bakerste mann fikk nemlig solstikk, og Jørgen Hesselberg stjal ballen fra den uoppmerksomme stopperen, før han satte fart mot mål og la ballen kontrollert til side for keeper og i mål til 1-1.

Nå var det ikke bare solen som strålte, nå strålte vi også, og bare fire minutter senere vant vi en corner. Magnus Olsen lovet assist på dødball før kampen, og nå sendte han en perfekt innsvinger inn mot fem-meteren, der Adrian Aamnes traff klokkerent med pannebrasken og headet ballen i mål. Olsen holdt det han lovet, mens Aamnes kunne juble for sin første C-lagsscoring siden juli 2012!

Nærmere pause fikk vi et par gule kort, men vi holdt ledelsen, og vi styrte mot årets andre seier. Lars Gjesvik åpnet den andre omgangen med å takle en ball unna før den rakk å krysse streken, og selv om solen var på vei ned bak Holmenkollen, så det virkelig lyst ut, for i det 56. minutt vartet vi opp med kampens vakreste angrep. Aamnes slo en perfekt vektet pasning gjennom til kampens første målscorer, og Hesselberg la ballen inn foran mål, der Magnus Jahrmann løp inn 3-1-scoringen.

I gleden over målet glemte vi helt å forsvare oss, og Østerdølenes gikk rett i angrep, der de fikk to sjanser og reduserte. Og da sluknet vi. Alt ble mørkt, og frykten for at vi skulle rote bort enda en ledelse spredte seg. I det 70. minutt føk et Østerdølenes-skudd i mål fra 16-meter, og bare to minutter senere satte de sitt fjerde. Ring Willy Railo nå!

Hallvard Barbogen sørget for at håpet om poeng levde litt til da han reddet idet to motstandere kom alene mot ham, men fire minutter før full tid kom nådestøtet i form av et straffespark som ble satt i mål til 5-3. Det hjalp litt at skadede Thomas Ingebretsen hadde med seg is til alle, men det dekker ikke over det faktum at vi står med tre strake tap. Vi trodde seieren skulle komme mot Østerdølenes, men det som skulle vært en solskinnshistorie i godværet på Korsvollbanen ble i stedet enda et mørkt kapittel i den frem til nå ikke altfor lystige fortellingen om jubileumssesongen vår.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Pølsene er først og fremst delt ut på bakgrunn av de første 60 minuttene.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- ingen
2 pølser 
- Oscar KarlsrudSpesielt god før pause, men klarer i likhet med resten av laget ikke å holde det oppe de siste 30 minuttene.
1 pølse - Lars Gjesvik og Jørgen Hesselberg. Gjesvik har en enorm redning på streken på 2-1, Hesselberg scorer ett og er nest sist på 3-1.

 

Tabell etter 7. serierunde:
Vi spilte ikke i 6. serierunde, så mye har skjedd siden sist vi var i aksjon. Frisk Asker har vært serieledere de to siste rundene, men Grüner 3 puster dem i nakken etter at de vant toppkampen på Risenga 2-1. Laget fra Dælenenga har dessuten to kamper færre spilt, og kan skaffe seg en skikkelig luke på toppen om de vinner disse kampene. Ready 3 vant knepent borte mot Huk, som har falt bak oss på grunn av svakere målforskjell. Alna hoppet derimot forbi oss nå sist, ettersom de banket bunnlaget Rufus hele 5-0. Gøy-Nor 2 skaffet seg sitt tredje poeng for året da de klarte 2-2 mot Nordstrand 3, som ligger komfortabelt til på midten sammen med Frigg 5, som hadde spillefri denne fredagen, men som slo Ready 3 5-4 for en uke siden. Østerdølenes har heng på topplagene etter seieren på Korsvollbanen, mens vi ligger på 8. plass, elleve poeng bak teten.

 

1. Frisk Asker 5 1 2 25-13
16
2. Grüner 3 5 1 0 14-6 16
3. Ready 3 5 0 2 30-18
15
4. Østerdølenes 4 2 2 26-18 14
5. Frigg 5 3 1 2 23-12 10

6. Nordstrand 3

3 1 2 17-13 10
7. Alna 2 0 4 15-26 6
8. Korsvoll 1 2 3 14-18 5
9. Huk 1 2 4 14-22 5
10. Gøy-Nor 2 0 3 3 7-22 3
11. Rufus 0 1 5 9-26 1