Korsvoll - Ready 3 1-3 (0-2)

Korsvollbanen, 12.5.2017
5. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Terje Moren, Oppsal.
Tilskuere: 7.

Mål:
        0-1: Ready 3 (23.)
        0-2: Ready 3 (33.)
        1-2: Mathias Falch (85.)
        1-3: Ready 3 (90+5)

               

Gule kort: Jon Edmunn Sæter, Ready 3 3 stk.
Røde kort: Ready 3 1 stk.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Espen André Sæter - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Magnus Jahrmann

Christian Andersson - Robert Erlandsen - Halvor Sæter

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Erlend Rognes

Innbyttere:
Johannes Blåsternes, Johan Dolve, Lars Eriksen og Greger Svenn.

 

 

 Stopp: Vi ble effektivt stoppet av et godt Ready 3-lag. Her er det Erlend Rognes som blir taklet på vei inn i 16-meteren.


 

 

Ble tilskuere mot Ready 3

Vi ble altfor passive i store deler av kampen da den nye serielederen kom til Korsvollbanen.

For andre hjemmekamp på rad var det serielederen som kom på besøk, og vi var motiverte og klare for å ta en ny seier. I garderoben hang nemlig det ferske jubileumsdraktsettet vårt; hvite shortser, nye strømper og nydelige hvitstripede blå overdeler, attpåtil med egen jubileumslogo i anledning vår 10. sesong i seriesystemet. 

Draktene, sponset av Rørpartner, vil bli nærmere presentert senere, og kanskje tok de for mye fokus før avspark. Det kunne i alle fall virke som om vi så mer på de nye draktene enn på ballen da kampen startet. Vi nølte og fomlet, og Readys ballsikre midtbanespillere fikk en litt for enkel jobb med å sette opp sjanser for spissene sine. Heldigvis var Hallvard Barbogen i storform, og i en åletrang gul keeperdrakt sto han i veien for flere skudd det første kvarteret.

Fotballkloke Robert Erlandsen ble foretrukket i den dype rollen fra start mot klubben som i sin tid sendte ham på dør, men rogalendingen ble brukt altfor lite i åpningen, og Halvor Sæter og Christian Andersson måtte løpe mer hjem enn frem fra sine indreløperposisjoner.

Som mot Huk i forrige runde holdt vi nullen i ganske nøyaktig 23 minutter, så satt ballen i nota bak Barbogen. Svakt press på vår høyreside lot Ready 3 spille seg godt inn på vår halvdel, der ballføreren til slutt fikk skyte fra 18 meter ute ved kanten av 16-meteren. Skuddet gikk i lillebror Sæter som forsøkte å blokkere, men ettersom han kom litt for sent bidro han uheldigvis heller til at ballen fikk en ekkel dupp og suste over Barbogen og i mål.

Ti minutter senere doblet bortelaget, da en av de vestkledde fikk løpe gjennom hele midtbanen vår og avslutte. Skuddet gikk i tverrliggeren og spratt ut til en spiss, som fikk ta returen uten at noen forsøkte å hindre ham i det. 2-0.

 

 

 

Tilbake: Johannes Blåsternes var tilbake i byen og dro selvsagt rett til Korsvollbanen, der han fikk gleden av å være med da de nye jubileumsdraktene ble tatt i bruk for første gang.Den andre omgangen ble hakket bedre og jevnere. Vi sto bedre opp i forsvaret, og hjemvendte Johannes Blåsternes bidro til at vi fikk mer tempo i spillet vårt. Temperaturen steg også, vel å merke uten at den tidligere Råtassen-grossisten alene var skyld i det. Det smalt godt i flere dueller, og Andreas Kjelstrup slapp blant annet unna med rødt skrubbsår i stedet for kort i samme valør etter en frustrasjonstakling, riktignok etter at en Ready-spiller hadde gått til like hardt sekunder tidligere. Bildet av såret er dokumentert i flere sosiale medier, sjekk det ut! 

Vi la om til noe som minnet om 3-3-4 mot slutten. Jon Edmunn Sæter var nær å skli inn en redusering, men målmaskinen fra Huk-kampen kom litt for sent denne gangen. Fem minutter før full tid stakk Mathias Falch mellom stopperne idet en lur ball ble vippet inn bak forsvaret. Falch fikk satt høyrefoten på ballen før keeperen dunket inn i ham med full kraft, men da var ballen allerede på vei over burvokteren og på vei inn i mål til 1-2.

Minutter senere ble Espen André Rødnes lagt i bakken inne i feltet etter et innkast, men selv om dommeren innrømmet å ha sett det han selv kalte en dytt, mente han at det ikke var en straffbar forseelse. Ok.

Vi fortsatte å pumpe ballen inn i gjestenes 16-meter, men når vi ikke lyktes, kunne i stedet Ready 3 kontre inn 3-1 på overtid etter at en lur ving skjøt selv fra skrått hold da alle forventet innlegg fra vår venstreside.

Dermed gikk vi på årets andre serietap, ettersom vi rett og slett ble tilskuere i de avgjørende situasjonene, særlig før pause. Da er det vanskelig å ta poeng. Neste uke er vi nødt til å være tilskuere igjen. Ikke fordi vi møter et utrolig godt lag, men fordi Asker 3 trakk laget fra serien like før seriestart. Det betyr at vi får to gode treningsuker før vi skal i aksjon igjen. Fredag 26. mai kommer Østerdølenes til Korsvollbanen, avspark er 20.15. 

 

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Tre mann får med seg pølser fra kampen og kan tjuvstarte 17. mai-feiringen.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- Hallvard Barbogen. Har flere viktige redninger, og spesielt i starten er det sisteskansen som holder oss inne i kampen.
2 pølser 
- Johannes BlåsternesKommer inn og bidrar til at vi får mer fart på ballen. Flink til å vri spillet ved flere anledninger.
1 pølse - Thomas Ingebretsen. Flere gode taklinger i farlig sone, samtidig som han får unna de fleste innleggene som slås inn i boksen vår.

 

Tabell etter 5. serierunde:
Ready 3 beholdt naturlig nok serieledelsen etter seieren på Korsvollbanen, men Grüner 3, som ligger to poeng bak med én kamp mindre spilt, har fortsatt muligheten til å passere dem etter at de vant 1-0 mot Nordstrand 3. Vi falt fra 6. til 8. plass, ettersom Huk klarte 3-3 borte mot Frigg 5 og Østerdølenes knuste Alna 8-3 og klatret helt opp til 4. plass. Frisk Asker har inntatt andreplassen etter at de banket sisteplasserte Rufus 4-1. Gøy-Nor 2 hadde spillefri denne runden, om en uke er det altså vår tur til å stå over.

 

 

1. Ready 3 4 1 23-11
12
2. Frisk Asker 3 1 1 16-10 10
3. Grüner 3 3 1 0 9-3
10 
4. Østerdølenes 2 2 1 16-13 8
5. Frigg 5 2 1 2 18-8 7

6. Nordstrand 3

2 0 2 11-8 6
7. Huk 1 2 2 12-13 5
8. Korsvoll 1 2 2 11-13 5
9. Alna 1 0 3 7-23 3
10. Gøy-Nor 2 0 2 2 5-16 2
11. Rufus 0 1 3 7-18 1