Korsvoll - Bislett 3-4 (3-1)

Korsvollbanen, 18.4.2017
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid
Tilskuere: 1.

Mål:
        1-0: Martin Kloster (18.)
        1-1: Bislett (28.)
        2-1: Martin Kloster (35.)
        3-1: Erlend Rognes (41.)
        3-2: Bislett (Str) (56.)
        3-3: Bislett (65.)
        3-4: Bislett (89.)
               

Gule kort: Ole Olesen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Olav Olseng - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Robert Erlandsen

Erlend Rognes - Magnus Jahrmann - Halvor Sæter

Johan Dolve - Andreas Kjelstrup - Martin Kloster

Innbyttere:
Leiv Jørgen Bakkerud, Mathias Falch, Ole Olesen og Greger Svenn.

 

 

 

 Frispark: De fleste målene ble scoret på målet nærmest klubbhuset denne kvelden. Her blir et Robert Erlandsen-frispark akkurat litt for høyt for Magnus Jahrmann i første omgang.


 

 

Forferdelig andre omgang ødela mot Bislett

Nok en gang ga vi fra oss initiativet og ledelsen.

Vi har hatt mange leie uvaner opp gjennom årene. De første årene pleide vi å slippe inn mål i åpningsminuttene, og mot slutten av tiden i 6. divisjon ble det ofte flere baklengsmål før ti minutter var spilt. I år ser det ut til å være et nytt problem, for i flere av årets kamper har vi gitt fra oss ledelsen og tapt kamper vi så ut til å ha kontroll på.

Det begynte da 1-0 ble til 1-2 i årets første treningskamp, men det er i de siste kampene det har vært verst. Vi ledet fire ganger mot Dania, men tapte til slutt 5-7, og i serieåpningen ledet vi to ganger. I treningskampen mot Bislett tirsdag kveld fulgte vi opp med å rote bort en trygg 3-1-ledelse etter pause. Det skal sies at Rosenborg ofte hadde en god og en dårlig omgang i fjorårets gullsesong, men de vant likevel kampene sine, og vi er ikke helt på deres nivå rent treningsmessig ennå, så la oss håpe dette ikke vil gjenta seg med det første.

For det begynte bra mot Bislett. 18 minutter var spilt da Martin Kloster stjal ballen fra de grønnkledde (som vi tidligere har vært inne på - Bislett er laget i Oslo med flest ulike draktfarger) og fikk omtrent 30 sekunder på å sikte seg inn alene mot bortelagets keeper. Kloster var trygg og treffsikker og satte ballen i høyre hjørne til 1-0.

Bisletts nye spiss kom i en temmelig lik avslutningsposisjon like etter, men han skjøt utenfor.

Tilbake på den andre siden av banen ble indreløper Erlend Rognes spilt alene gjennom etter at han gikk på et nydelig løp. Trønderen ble dessverre løpt opp, slik at avslutningen ble av det puslete slaget.

I stedet headet Bislett inn 1-1 etter et innlegg i det 28. minutt. Da var det godt å ha Kloster på banen, for bare syv minutter senere dempet han oss i ledelsen igjen. Thomas Ingebretsen slo et kort frispark til sesongdebutant Ole Olesen, som la tilbake til Ingebretsen, som slo et høyt innlegg over keeper. Ballen var muligens på vei mot nettet, men Kloster tok ingen sjanser og kontrollerte den inn til 2-1.

 

 

 Sikkert vårtegn: Når innebandysesongen er over finner Ole Olesen alltid veien til Korsvollbanen. I år har han et håp om å få med seg flere kamper enn i de foregående sesongene.Nevnte Rognes er ikke kjent som en stor målscorer, men i år har han lovet bedring, og i det 41. minutt scoret han sitt andre for året. Det betyr at han har scoret like mange mål i år som på de to foregående sesongene til sammen, og vi er fortsatt bare i april! Målet kom etter et langt kast fra Olesen, som Rognes fikk skutt videre over keeper og i mål.

Olesen var i sentrum for det meste som skjedde i minuttene. Han spilte fri Mathias Falch, som ventet for lenge med å skyte, slik at skuddet ble blokkert, før han selv ble avblåst for en fullstendig gal offsideavgjørelse kun seks-syv meter fra Bisletts mål.

Bisletts spillere fikk en real skjennepreken i pausen. Vi visste at vi ville gå utpå og møte et lag som skulle gi alt fra start, men likevel lot vi oss overraske. Det meste av struktur forsvant, avstandene ble med ett veldig store mellom de ulike leddene, og veldig mange oppspill ble sendt ut over sidelinja.

Vi så ut til å ha ridd av den verste stormen, men så fikk Bislett straffe. Straffeskytteren hamret inn 2-3, og knappe ti minutter senere spilte de seg oppover langs kanten og utlignet etter at et innlegg ble slått gjennom feltet vårt og ekspedert i mål til 3-3.

Vi skapte særdeles lite utover i kampen. Da tomålsscorer Kloster for første gang ble involvert i spillet etter pause rundt det 75. minutt, så han ut til å komme seg i avslutningsposisjon idet han gikk overende i kamp med to motspillere. Resultatet var en vridning i foten, og dermed endte Klosters påskeferie uten at han fikk fullført hat-tricket sitt. Vi ønsker god bedring og velkommen tilbake når semesteret er ferdig i Trondheim!

 

 

 

 


Målfarlig: Martin Kloster har åpnet sesongen bra med tre mål på to kamper. Neste gang vi ser ham i blått er forhåpentlig 8. juni.Flere dødballer ble klarert av Bislett-forsvaret, og heller ikke en god Magnus Jahrmann klarte å finne de riktige åpningene. Mathias Falch hadde to raske avslutninger, hvorav et ble klarert på streken og et annet ble reddet av keeper. Keeperen klarte ikke å holde ballen, som skrudde tilbake mot motsatt stolpe. Av alle mennesker kom midtstopper Jon Edmunn Sæter stormende i full fart og kastet seg frem. Kollisjonen endte uten mål, men med frispark til Bislett. 

I det 89. minutt falt avgjørelsen. Et Bislett-angrep så ut til å bli avverget, og ballen føk høyt til værs. På rundt 20 meter dukket så dagens lykkeligste mann opp, og med et drømmetreff av de sjeldne moste den glade Bislett-spilleren i en perfekt bue over Hallvard Barbogen og i mål.

Dermed stoppet vi på fem kamper på rad uten tap for Bislett, som tok sin første seier over oss siden november 2015. En ting er sikkert, det blir flere muligheter for revansje i løpet av året, men før den tid må vi få opp dampen i serien. Fredag kommer Frisk Asker til Korsvollbanen. Avspark er klokken 20.15.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Erlend Rognes. Imponerer på midten før pause og scorer sitt andre (!) for året. Forsvinner i likhet med resten av laget etter pause.