Gøy-Nor 2 - Korsvoll 2-2 (1-1)

Abildsø kunstgress, 7.4.2017
1. serierunde, 8. divisjon avdeling 4
Dommer: Reda Mohamed Abdelrahman, Furuset
Tilskuere: 4.

Mål:
        0-1: Martin Kloster (3.)
        1-1: Gøy-Nor 2 (34.)
        1-2: Lars Gjesvik (53.)
        2-2: Gøy-Nor 2 (84.)
               

Gule kort: Gøy-Nor 2 2 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Greger Svenn - Thomas Ingebretsen - Adrian Aamnes - Erlend Rognes

Magnus Olsen - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Johan Dolve, Lars Eriksen, Lars Gjesvik, Jonas Ingebretsen, Magnus Jahrmann og Espen André Rødnes.  

 

 

 Tungt poengtap: Christian Andersson kjempet godt, men det holdt ikke til seier i serieåpningen.


 

 

Seriestart

Uavgjort og to tapte poeng på Abildsø kunstgress.

Optimismen er aldri så stor som foran serieåpningen, og fallet er derfor vondere enn vanlig når man mislykkes. Mot Gøy-Nor 2 rotet vi bort seieren, og i stedet for å forlate Abildsø som seriemestere, måtte vi dra hjem med en uggen følelse av at dette kanskje ikke er C-lagets år likevel.

Men det startet så bra denne tidlige fredagen i april. Martin Kloster fløy ned fra Trondheim og landet ikke før han måtte forlate banen med en lite samarbeidsvillig mage etter 20 minutters spill. Da hadde han rukket å sende oss i ledelsen, for allerede i det 3. minutt svevde han forbi Gøy-Nor 2s høyreback, før han rappet til ballen ved 16-meterstreken og satte den presist i mål til 1-0. For en åpning på sesongen! 

 

  

Årets første: Martin Kloster i fint driv like før han dro av nummer 24, skjøt og scoret årets første C-lagsmål i serien.Gøy-Nor 2 var naturlig nok rystet av pangåpningen vår, og Kloster kunne fortsette å leke seg på kanten enda litt til. Vi kom til et par langskudd, blant annet fra kaptein Christian Andersson, mens en Magnus Olsen-corner endte like ved føttene til Erlend Rognes. Mathias Falch headet et nydelig innlegg fra samme Olsen utenfor.

Etter hvert begynte hjemmelaget å vise frem spor av god teknikk, det var ingen tvil om at det var flere gode spillere på dette laget, det gikk som oftest bare litt sakte med dem. De nærmet seg feltet vårt med jevne mellomrom, og med en avslutning fikk de til og med satt ballen forbi Hallvard Barbogen. Adrian Aamnes, som ble trukket ned som stopper fordi Oscar Karlsrud og Jon Edmunn Sæter hadde fått innvilget tidlig påskeferie, kastet seg etter ballen og skled den unna tre små centimeter før den passerte streken.

I det 34. minutt hadde vi ingen på streken, og Gøy-Nor 2 utlignet. Thomas Ingebretsen feilberegnet ballbanen da det kom et langt oppspill, og han stusset ballen mot eget mål, der vertenes spiss kom seg foran eldstebror Aamnes og fikk slått på tvers ut i feltet. Keeper Barbogen skled på det glatte kunstgresset, som mangler gummigranulat på grunn av det rike fuglelivet i nærmiljøet, og dermed kunne en annen Gøy-Nor 2-angriper enkelt sette inn 1-1.

Det kom ikke flere mål før pause, nå hadde vi 45 minutter på å skaffe oss tre poeng og en velfortjent påskeferie. Det åpnet bra også i den andre omgangen.

Allerede i det 53. minutt headet Lars Gjesvik oss tilbake i ledelsen med årets høyeste heading. Han møtte et Didrik Aamnes-frispark med hodet og sendte ballen i en fin bue over keeper og inn i høyre hjørne. 

Hjemmelaget måtte frem for å score, mens vi kunne fortsette å angripe. Kloster fikk orden på kroppen og kom seg utpå igjen, mens Stavanger-studenten Jonas Ingebretsen viste flere gode offensive initiativ i sin sesongdebut. Andreas Kjelstrup noterte seg for et skudd, mens høyrekant Lars Eriksen lurte seg inn og skjøt, dog uten hell.

Vi nærmet oss en scoring, og de fleste var sikre på at den ville komme da Magnus Jahrmann ble lagt i bakken og fikk straffe. Han har vært sikker fra krittmerket tidligere og alle så for seg den deilige jubelen etter 3-1-målet, for en tomålsledelse ville Gøy-Nor 2 umulig kunne hente inn. Dessverre gikk straffen en meter til venstre for mål, og dermed var de hvitgrønne fortsatt bare én scoring unna poeng.

Falch, som fylte år denne fredagen, kom innpå igjen det siste kvarteret med håp om å innkassere en av dagens bursdagsgaver. Martin Kloster hadde nemlig lovet ham en assist, og snill som han er, trillet Kloster ballen perfekt inn foran mål etter å ha rundet høyrebacken for hundrede gang denne omgangen. Falch trengte bare å måke ballen i mål, men han spolerte sin egen feiring idet han ikke fikk noe kraft i skuddet, og en overrasket keeper kunne enkelt kaste seg over det løse forsøket.

 

 


 

Bom: Falch skyter hardt og upresist. Legg for øvrig merke til hvor mange Korsvoll-spillere som var i feltet. Hvor var forsvaret?De som har fulgt oss de siste sesongene kan nok gjette hva som skjedde. Hallvard Barbogen hadde allerede reddet oss fra et nytt baklengsmål da han stoppet en spiss som kom helt alene mot mål, men i det 84. minutt kom utligningen etter at ballen hadde vandret fritt i feltet uten at vi fikk klarert. 

Det sto 2-2, men vi hadde seks minutter pluss overtid på å sikre oss årets første trepoenger!

 

 

 

 

Utligningen: Gøy-Nor 2 sklir inn 2-2.


Gøy-Nor 2-spillerne begynte å legge seg ned etter hver duell for å hale ut tiden, mens vi fortsatte å jage scoring. Lars Gjesvik har lovet mange mål i år, og han var ikke langt unna å sette sitt andre for kvelden da han fikk avslutte på ny. Denne gangen gikk headingen like utenfor. Ett minutt på overtid kastet Falch frem en fot og satte ballen i høyre krysstverrligger, og nærmere kom vi ikke.

Det endte 2-2, noe som føltes som et tap. Vi slapp inn to av fire sjanser vi fikk mot oss, samtidig som vi ikke bare bommet på de ovennevnte mulighetene, vi rotet også bort minst like mange flotte angrep. Seriestarten burde endt med tre poeng, men vi fikk bare ett, og langfredag kommer aldri til å være så lang som langfredagen om en uke. Det er nemlig hele to uker til neste seriekamp! Før den tid må vi komme oss gjennom påskeuka, før vi forhåpentlig kan spisse formen i treningskampen mot Bislett tirsdag 18. april. God påske!*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Det blir alltids nok pølser i påsken hvis det er fint vær og muligheter for grilling, så Solland sparer det meste av pølsepakken sin til lange skiturer på påskefjellet.

5 pølser - ingen
3 pølser 
- ingen
2 pølser 
Hallvard Barbogen. Viktig redning etter pause, ellers flink til å styre forsvaret. 
1 pølse - Martin Kloster og Adrian Aamnes. Veldig enkel deling - Kloster får for å score og skape flere sjanser, Aamnes får for å avverge et sikkert baklengsmål. 

 

Tabell etter 1. serierunde:
Ready 3 føk rett til topps etter å ha slått Rufus 5-1. Frigg 5 og nystartede Frisk Asker fikk også en fin start mot to lag som er spådd en tung sesong. Grüner 3 slo det de selv beskriver som et hissig Huk-lag etter en sen scoring, mens Nordstrand 3 sto over første runde fordi Asker 3 trakk laget etter at terminlisten var klar. Rundens eneste uavgjortresultat kom på Abildsø.

 

1. Ready 3 1 0 5-1
3
2. Frigg 5 1 0 0 4-0 3
3. Frisk Asker 1 0 0 5-2
4. Grüner 3 1 0 0 3-2 3
5. Korsvoll 0 1 0 2-2 1
6. Gøy-Nor 2 0 1 0 2-2 1
7. Nordstrand 3 0 0 0 0-0 0
8. Huk 0 0 1 2-3 0
9. Østerdølenes 0 0 1 2-5 0
10. Rufus 0 0 1 1-5 0
11. Alna 0 0 1 0-4 0