Korsvoll - Dania 5-7 (2-2)

Korsvollbanen, 3.4.2017
Treningskamp
Dommer: Venn av Dania.
Tilskuere: 3.

Mål:
        1-0: Didrik Aamnes
        1-1: Dania
        2-1: Halvor Sæter
        2-2: Dania
        3-2: Didrik Aamnes
        3-3: Dania
        4-3: Erlend Rognes
        4-4: Dania
        4-5: Dania
        4-6: Dania
        4-7: Dania
        5-7: Mathias Falch
               

Gule kort: Halvor Sæter.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Espen André Rødnes - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Magnus Jahrmann

Magnus Olsen - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Johan Dolve - Mathias Falch - Erlend Rognes

Innbyttere:
Jostein Eidem, Robert Erlandsen, Lars Gjesvik, Greger Svenn og Halvor Sæter. 

 

 

 

 Tåkete: Det ble dårlig sikt utover i kampen. En mulig forklaring på hvorfor vi ikke klarte å finne hverandre. Her er Christian Andersson (22) og Halvor Sæter i kamp om ballen med to Dania-spillere.


 

 

Scoret fem, men slapp inn syv mot Dania

Vi ledet fire ganger i generalprøven foran seriestart, men da Dania først tok ledelsen, nektet de å gi den fra seg.

Fredag er det seriestart i 8. divisjon, og etter mandagens kamp mot Dania får vi lene oss på det gamle ordtaket om at en dårlig generalprøve gir en god premiere, for syv baklengsmål gjør på ingen måte ga ikke akkurat en selvtillitsboost foran første serierunde. Samtidig kan vi ta med oss en god første omgang, samt det at vi scoret fem mål, så det er ikke mer enn en finjustering av konsentrasjonen og presisjonen som skal til før vi er der vi burde være.

Det første minneverdige i kampen var Didrik Aamnes' 1-0-scoring. Han vant ballen utenfor 16-meteren, før han dro seg forbi et par stykker og sendte et flatt og presist skudd ned i venstre hjørne. Dessverre skulle det ikke ta lang tid før Dania utlignet, og et mønster for resten av kvelden ble etablert. 1-1-målet ble spasert i mål av en umarkert spiller etter at ballen hadde gått i stanga bak Hallvard Barbogen.

Vi var relativt flinke til å spille enkelt de første 45, og det resulterte også i gode muligheter. Mathias Falch dempet et innlegg mot mål i stedet for å skyte, Christian Andersson headet utenfor, mens Greger Svenn, nok en gang på vingen, fortsatte jakten på sitt første mål for året, dog uten å lykkes. I dag gikk forsøket hans like utenfor.

Halvor Sæter kom inn fra benken og fikk umiddelbart avsluttet etter et innlegg, og like før pause var han vår siste spiller på ballen, idet han skjøt en ball inn igjen mot mål, der den gikk via både en og to Dania-spillere før den fant veien til nettet. I ekte C-lagsånd ble selvsagt Sæter kreditert scoringen, men nok en gang svarte Dania umiddelbart. En høy ball over feltet vårt fant en spiss til venstre i feltet, og med en rolig avslutning styrte han inn 2-2.

I pausen var alle enige, dette var en kamp vi skulle vinne! Det så ut til å gå veien da Didrik Aamnes bare brukte fire minutter på å sende oss tilbake i føringen med et kontrollert skudd over keeper fra 19 meters hold, men Dania slo tilbake igjen. En løpsvillig Magnus Olsen sendte av gårde en crosser, men traff dommeren, som dermed spilte gjennem en Dania-spiss som utlignet.

Husker du kampen mot Dania i 2009? Les alt om 5-0-seieren her!

Erlend Rognes fikk fornyet tillit på kanten denne kvelden, for i dag følte både han og trener Falch seg sikre på en trønderpotetscoring. Rognes fikk en gyllen mulighet fra elleve-meteren etter at en forsvarer stoppet innlegget hans med hendene, men trønderen blåste straffen godt over venstre kryss. Innbytterne begynte å ta av seg overtrekksvestene for å erstatte Rognes, men da dukket han opp etter en corner, fanget en løs ball etter en duell og banket inn 4-3. 

Det gikk som det måtte gå, og snart sto det 4-4. En ball ble slått opp fra våre danske gjesters forsvar, og en spiss som stakk i bakrommet, slo på tvers inn til en lagkamerat som dyttet inn Danias fjerde.

En mystisk og tung tåke kom så snikende opp Havnabakken og inn over Korsvollbanen, og da sa det stopp. Vi begynte å rote og slurve mer og mer, og Dania fikk anledning til å begynne å ta ledelsen. Lars Gjesvik vant en duell, men ballen ble headet rett tilbake over forsvaret vårt, som ikke falt av, slik at de rødkledde fikk en enkel jobb med å sette inn 5-4. 

Vi klarte ikke å utligne i løpet av de to påfølgende minuttene, og da var det Danias tur til å score igjen. En uheldig tversoverpasning inn fra Magnus Jahrmann gikk rett i føttene på Danias egen Nicklas Bendtner, som scoret. 

Vi kjørte på for en redusering, men misforståelser og feilpasninger gjorde at alle gode muligheter ble sløst vekk. Lars Gjesvik trikset seg frem til en avslutning, mens de fleste andre angrep ble stoppet i siste liten. Dania økte til utrolige 7-4 fra det som muligens var en offsideposisjon, men på overtid fikk vi et trøstemål da Magnus Olsen slo inn fra høyre og Mathias Falch headet ballen videre over i venstre hjørne.

Det endte 5-7. La oss håpe på like mange mål og borteseier når serien starter på fredag. Da tar vi turen til Abildsø kunstgress, hvor Gøy-Nor 2 er årets første motstander. Avspark er 20.15.

Følg med på C-laget.com de nærmeste dagene for mer info om seriestarten og sesongen som kommer!
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - ingen. De selger en wiener for en tier på Circle K, med syv baklengsmål nøyer vi oss med det denne matchen.