Bjørndal - Korsvoll 1-1 (1-0)

Bjørndal kunstgress, 30.3.2017
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid
Tilskuere: 2.

Mål:
        1-0: Bjørndal (38.)
        1-1: Jørgen Hesselberg (60)
               

Gule kort: Bjørndal 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Robert Erlandsen - Oscar Karlsrud - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter

Jostein Eidem - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Johan Dolve - Mathias Falch - Erlend Rognes

Innbyttere:
Heine Grøtting, Jørgen Hesselberg, Magnus Jahrmann og Greger Svenn. 

 

 

 

Reddet uavgjort mot Bjørndal

Hallvard Barbogen returnerte til favorittbanen sin og storspilte da vi klarte 1-1 mot ballsikre Bjørndal..

Tekniske Bjørndal-spillere gikk rett i strupen vår fra kampstart, og de første fem minuttene ble vi overkjørt. Det så ut til å bli en tung kveld, men plutselig kom Erlend Rognes helt alene mot vertenes mål, og med et skrudd skudd satte han ballen rett i stolpen.

Gigantsjansen ga oss tilbake troen, for Bjørndal etterlot seg mye rom når de angrep. Dessverre klarte vi ikke altfor sjelden å få ballen ut til Johan Dolve, som stadig hadde hele høyresiden for seg selv.

Gode og raske Bjørndal-angripere forsøkte gjentatte ganger å lure seg forbi forsvaret vårt, men Oscar Karlsrud gjorde en glimrende sesongdebut ved Thomas Ingebretsens side i midtforsvaret, slik at Jon Edmunn Sæter kunne ta plass på backen.

I tillegg sto Hallvard Barbogen helt bakerst, tilbake på banen der han spilte sin første C-lagskamp for nøyaktig ett år siden. Han var flere ganger våkent ute og stoppet farlige fremspill, samtidig som sto i veien de gangene hjemmelagets spillere fikk testet skuddfoten.  

Les om fjorårets tap for Bjørndal: Bjørndal ble for sterke

Midtbanen vår sto godt opp mot Bjørndal-spillerne, og Erlend Rognes fikk avslutte et par angrep til, mens Mathias Falch snappet opp en feilpasning og skjøt en meter til side for mål.

Kveldens hjemmelag måtte ta den tunge turen ned fra 6. divisjon i fjor, selv om de havnet midt på tabellen. Med omleggingen av 2. og 3. divisjon ble nemlig flere lag enn vanlig sendt nedover etter fjorårssesongen.

Syv minutter før pause klarte vi aldri å komme opp i en driblesterk angriper, som spaserte forbi flere spillere i Blink-drakt, før han satte inn 1-0.

Den andre omgangen var ganske lik som den første. Bjørndal hadde de beste og fineste crosserne, men vi var dyktige i forsvarsspillet, samtidig som Hallvard Barbogen nektet å se flere baller suse forbi seg.

Et kvarter ut i omgangen slo Oscar Karlsrud en flott ball opp til Greger Svenn, som også i dag fikk plass på kanten. Han fant prøvespiller Jørgen Hesselberg, som først så ut til å miste ballen til siste forsvarer, før han fanget den igjen og fikk keeperen over på feil fot idet han skjøt i nærmeste hjørne og utlignet til 1-1. Dette var C-lagets 400. mål i treningskampsammenheng. Baklengsmålet var til sammenligning det 430. i treningskamper siden 2008.

Det ble en spennende avslutning på matcher, der vi i stor grad kan takke Barbogen for at vi slapp unna nye baklengsmål. De siste fem minuttene kom vi til de største mulighetene, men tre Dolve-innlegg ble stoppet av hjemmelagets keeper, mens Didrik Aamnes tilsynelatende ble stoppet av ulovlige midler og en hands, uten at han fikk noe for det.

Dermed endte det 1-1, et resultat vi kan være fornøyde med. Bjørndal er et veldig godt 7. divisjonslag, og det blir viktig å få med seg poeng fra bortekamper som dette når serien starter. 

Mandag er det duket for generalprøve mot FC Dania, som i likhet med Bjørndal ble offer for divisjonsomleggingen i fjor, og som dermed blir å finne i 8. divisjon i år. Avspark er klokken 20.00 på Korsvollbanen.


*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Hallvard Barbogen. Returnerer til banen der han fikk sin C-lagsdebut, og i år som i fjor slo han til med fabelaktige redninger.