Korsvoll - Akerselva 5-2 (3-0)

Dælenenga, 26.3.2017
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid
Tilskuere: 2.

Mål:
        1-0: Christian Andersson (22.)
        2-0: Christian Andersson (24.)
        3-0: Thomas Ingebretsen (40.)
        3-1: Akerselva (60.)
        4-1: Christian Andersson (79.)
        5-1: Mathias Falch (88.)
        5-2: Akerselva (90+2)
               

Gule kort: Lars Gjesvik og Vegard Enggrav, Akerselva 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Olav Olseng - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Robert Erlandsen

Magnus Jahrmann - Didrik Aamnes - Christian Andersson

Espen André Rødnes - Andreas Kjelstrup - Johan Dolve

Innbyttere:
Adrian Aamnes, Vegard Enggrav, Mathias Falch, Lars Gjesvik, Magnus Olsen, Erlend Rognes og Greger Svenn. 

 

 

 

 


Dominerte: Didrik Aamnes gjorde som så mange før sine saker meget bra på midtbanen da Akerselva ble slått.

 

 

  

Fem mål og seier over Akerselva

Christian Andersson scoret tre da Akerselva ble slått på årets første sommerdag.

Med nærmere 20 grader og strålende sol lot søndagen oss prøvesmake årets sommer. Om sommeren er det som kjent ingen steder det er bedre å være enn på Korsvollbanen, og det var det selvsagt ikke denne søndagen heller, og hele 18 mann møtte til kamp da vi skulle møte Akerselva.

Les om møtet med Akerselva i 2014: På dypt vann

På nettet kunne vi lese at de grønnkledde gjestene hadde forsterket med to bebrillede spillere den siste måneden, og da det i spillerpresentasjonen ble trukket frem at en av dem attpåtil var født på 90-tallet, ante det oss at vi ikke skulle opp mot laget med lavest gjennomsnittsalder i Oslo fotballkrets. 

Det første kvarteret var behagelig, og Andreas Kjelstrup fikk kampens første gigantsjanse da Johan Dolve la ballen ut i feltet, men avslutningen ble for dårlig.

Ganske nøyaktig midtveis slo Magnus Jahrmann et frispark inn i feltet, og der raget Christian Andersson, som fikk fornyet tillit som kaptein på torsdagens spillermøte, høyest. Han headet ballen inn i venstre hjørne til 1-0, og to små minutter senere brukte han føttene til å doble ledelsen vår, da Johan Dolve nok en gang kranglet seg rundt på kanten og fikk slått inn foran mål.

 

 

 

 


Ledermålet: Et uskarpt bilde av Christian Anderssons 1-0-scoring, en flott heading.Med syv innbyttere ble det en del bytter utover i omgangen, ettersom det ble bestemt at alle skulle få 55-60 minutter denne ettermiddagen. Greger Svenn kom plutselig inn på vingen, og bandystjernen fant seg raskt til rette i denne uvante posisjonen. Hele to ganger løp han seg fri, skar inn og kom alene mot mål, men ved begge anledninger gikk skuddforsøket hans rett på keeper.

Fem minutter før pause var det Magnus Olsens tur til å vise frem frisparkfoten, nymarinert og fininnstilt etter flere treningsopphold i Spania med Stabæk den siste måneden. Innlegget fra høyre traff Mathias Falch ved venstre stolpe, og han headet ballen inn foran mål, der en umarkert Thomas Ingbretsen klinket den opp i nettaket til 3-0. 

De siste 45 minuttene ble mer rotete enn de første, mye på grunn av byttene og den overraskende varmen.

Les mer om 3-0-seieren over Akerselva i 2015: Årets første seier kom mot Akerselva

Et hardtkjempende og duellsterkt Akerselva vant en corner, og selv om de ikke var yngst i kretsen, er de nok definitivt laget med flest spillere over 1.90. En av kjempene deres stanget inn en redusering, og det var først de siste 15 at vi hevet oss tilbake på samme nivå som før pause.

I det 79. minutt rullet vi opp et vakkert angrep ute til høyre, der Olav Olseng spilte en viktig rolle, før ballen havnet hos Robert Erlandsen, som med en millimeterpreisis stikker fant kaptein Andersson på full fart inn bak Akerselvas forsvar. Andersson skled ballen i mål til 4-1, og dermed kunne han også juble for sitt første hat-trick som seniorspiller, muligens det første i karrieren.

 

 

 

 


Nummer 10: Andreas Kjelstrup har fått 10ern denne sesongen, og debuterte i sitt nye nummer mot Akerselva.To minutter før slutt kom dagens femte, da Erlend Rognes fikk slått inn fra siden. Mathias Falch headet først ballen opp og forbi keeper, før han nikket den inn i det tomme nettet.

Akerselva kunne som sagt også bruke hodet, og to minutter på overtid headet de inn en ny corner, slik at sluttresultatet ble 5-2.

Kort oppsummert ble det en god gjennomkjøring mot en hyggelig motstander og divisjonskollega. Det var spesielt godt å se at det endelig løsnet foran mål, og at vi kom til flere sjanser enn vi har gjort i flere av de foregående kampene.

Torsdag kan vi nok vente oss hakket sterkere motstand, idet vi tar turen ut til Bjørndal for å møte nettopp Bjørdal, et solid lag som i år skal spille i 7. divisjon. Avspark er 20.00.

*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Christian Andersson. Hat-trick. Trenger vi si mer?