Grüner 3 - Korsvoll 4-2 (1-1)

Dælenenga, 17.3.2017
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid
Tilskuere: 7.

Mål:
        1-0: Grüner 3
        1-1: Lars Gjesvik
        2-1: Grüner 3
        3-1: Grüner 3
        4-1: Grüner 3
        4-2: Lars Gjesvik
               

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Jonas Gjesvik

Olav Olseng - Jon Edmunn Sæter - Lars Gjesvik - Greger Svenn

Halvor Sæter - Didrik Aamnes - Anders Liland

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Jørgen Mo

Innbyttere:
Jørgen Øyangen.

 

 

  

Nytt tap på Dælenenga

Greger Svenn fikk muligheten til å utligne fra krittmerket på 1-2, men i stedet dro hjemmelaget ifra og sikret sin tredje strake seier over oss.

Onsdag kom det melding fra Grüner 3 om at laget de skulle møte på fredag hadde trukket seg, og vi kunne selvsagt ikke si nei da de tilbød oss muligheten til å revansjere de to tapene i januar og februar.

Det er bare det at Dælenenga åpenbart ikke er stedet for god C-lagsfotball i år, for det tok ikke lang tid før de lilla tok ledelsen - igjen. Jonas Gjesvik hadde et par utrolige redninger i forkant av scoringen, men på det tredje eller fjerde skuddforsøket måtte han kapitulere.

Heldigvis slo vi tilbake før pause, og det var en av mange sesongdebutanter som sto for målet etter en corner. Jon Edmunn Sæter sendte en perfekt innsvinger fra vår høyreside, og i den andre enden av feltet fikk Mathias Falch lagt ned ballen til Lars Gjesvik, som på freidig vis brukte hælen til å vippe den i mål til 1-1.

Den første omgangen bød ikke på det helt store fra vår side, men vi kom ut på banen igjen med en helt annen innstilling etter pause. Likevel var det Grüner 3 som scoret først, da en av spillerne deres fikk sitt livs drømmetreff fra kanten av 16-meteren idet han hamret en volley i mål til 2-1.

Vi fikk en alle tiders mulighet til å utligne da Greger Svenn ble med opp i angrep like etterpå. Backen falt inne i feltet, og dommeren ga oss en straffe, selv om Svenn selv mente han hadde snublet. Han fikk dermed en ny mulighet til å score, men han endte opp med å blåse ballen flere meter over mål. 

I stedet for 2-2 gikk i stedet hjemmelaget rett i angrep, og et gjennomløp mellom back og stopper sørget for at spissen deres kunne sette inn 3-1.

Alt dette skjedde ironisk nok de 15-20 minuttene av kampen hvor vi var på vårt beste, og det føltes ikke helt rettferdig at Grüner 3 økte til 4-1 med et langskudd noe senere.

Vi fikk et siste trøstemål mot slutten, da Andreas Kjelstrup fikk lagt ballen ut på 19-20 meter, der Lars Gjesvik tok sats og dunket til. Stopperen traff godt, og det velplasserte skuddet la seg godt til rette nede i venstre hjørne.

Det endte 2-4, og Grüner 3 kunne dermed innkassere årets tredje seier over oss. I fjorårssesongen slo vi dem tre ganger, så det snur fort i fotball. Når vi møter dem i serien er vi nødt til å heve oss et par hakk, sånn at vi kan levere på samme nivå som da vi spilte mot hverandre i fjor. Til tross for tapet fikk vi oss en god økt, og nå kan vi se frem til en god treningsuke frem mot neste helgs møte med Akerselva, som vi møter søndag 26. mars kl.14.00 på Korsvollbanen.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Lars Gjesvik. Scorer to mål, det ene attpåtil med hælen, og kjemper godt i forsvaret.