Korsvoll - Korsvoll B 3-1 (0-0, 1-0)

Korsvollbanen, 9.2.2017
Treningskamp
Dommer: Kenneth Ringvold
Tilskuere: 0.

Mål:
        1-0: Andreas Kjelstrup (35.)
        2-0: Mathias Falch (62.)
        3-0: Mathias Falch (74.)
        3-1: Petter Hauge (80.)
               

Gule kort: Korsvoll B 3 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Robert Erlandsen - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Espen André Rødnes

Halvor Sæter - Didrik Aamnes - Magnus Jahrmann 

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Jørgen Mo

Innbyttere:
Christian Andersson og Lars Eriksen.

 

 

  

... på det fjerde skal det skje

Etter tre strake tap slo vi tilbake mot B-laget og tok årets første seier etter en fin oppvisning på Korsvollbanen.


Vi har imponert verken fans, motstandere eller oss selv i årets tre første kamper, men i torsdagens kamp mot B-laget kunne vi endelig stille et lag med spillere som har trent i Vallhall i vinter, og da kom også det gode spillet tilbake.

Kampen mot B-laget ble spilt over tre omganger i fem-seks minusgrader på Korsvollbanen, og til tross for at surr med banekalenderen gjorde at våre divisjonsmessig høyere rangerte klubbkamerater møtte opp mye tidligere enn oss, så de ikke ut til å ha tjent så mye på den ekstra halvtimen med oppvarming da kampen startet.

Vi var mer ballsikre i forsvar enn i de foregående kampene, så pasningsspillet satt bedre, og Mathias Falch fikk kampens første virkelig store sjanse da han dempet en lang ball fra Didrik Aamnes inn i banen, før han avsluttet med et skudd som traff høyre stolpe. B-lagets backer lå ofte veldig høyt i banen, noe som ga mye rom for angriperne våre, uten at vi klarte å utnytte det godt nok.

Den første av de tre omgangene forble målløs, men den andre startet med et smell. B-lagets keeper gikk ut for å plukke en Aamnes-corner i duell med egen stopper, Lars Eriksen og Andras Kjelstrup, men han nådde ikke opp, og sistnevnte satte inn sin første cornerscoring i karrieren. 1-0!

Thomas Ingebretsen fulgte denne omgangen fra sidelinjen fordi han hadde festet sportstapen for hardt rundt ankelen, og han lot seg imponere såpass mye av hvordan vi spilte at han vegret seg for å gå innpå igjen.

Den siste omgangen åpnet i likhet med den andre med en scoring. Didrik Aamnes kjempet med Lasse Halvorsen, som spilte for oss i begge Grüner 3-kampene, like utenfor 16-meteren, og da Halvorsen glapp ballen mot eget mål, kunne Mathias Falch vende opp og prikke inn 2-0 nede i venstre hjørne.

Vi fikk mye plass å kjøre overganger i mot et stadig mer desperat B-lag som jaget redusering i en offensiv 3-5-2-variant, og når de fortsatte å stange mot Jon Edmunn Sæter og resten av backfireren, kunne vi heller kontre inn 3-0. Forsvaret vant ballen og spilte opp til Andreas Kjelstrup, som skjermet unna oppasseren sin og sendte ballen videre, der Falch fikk fri bane mot mål. B-lagskeeperen stormet ut, men Falch nådde ballen først, pirket den forbi keeper og trillet inn 3-0.

B-laget fikk sin redusering da Petter Hauge, som scoret fire mål i fjorårets internserie, moste en ball opp i høyre hjørne helt på tampen. Til tross for skader på Kjelstrup, Aamnes og Lars Eriksen, som fikk en rift på hornhinnen da han fikk en ball i ansiktet, fullførte vi kampen med stil. Seieren kunne blitt større, men vi kålet det til foran mål. Samtidig kom Hallvard Barbogen seirende ut av duellen da en sliten Lasse Halvorsen ble spilt alene mot ham, og dermed kunne vi feire årets første seier og en solid 3-1-seier. 

Kampen var et definitivt høydepunkt til nå i 2017, og på søndag får vi prøve å bygge videre på dette når vi møter Østlandskameratene kl.20.00 på Korsvollbanen.

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Halvor Sæter. Belønnes med pølse for å ha løpt motstanderne i senk. Har garantert behov for næring etter denne matchen.