Grüner 3 - Korsvoll 3-2 (0-0)

Dælenenga, 3.2.2017
Treningskamp
Dommer: Lokal helt fra Løkka
Tilskuere: 3.

Mål:
        1-0: Grüner 3 
        2-0: Grüner 3 
        2-1: Halvor Sæter
        2-2: Lasse Halvorsen
        3-2: Grüner 3
        

Gule kort: Thomas Ingebretsen og Lasse Halvorsen, Grüner 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Jonas Gjesvik

Hallvard Barbogen - Thomas Ingebretsen - Yannick Suffren - Jon Ludvig Hammer

Halvor Sæter - Didrik Aamnes - Lasse Halvorsen

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Jørgen Mo

Innbyttere:
Ingen.

 

 

  

Overtidstap og ny nedtur mot Grüner 3

Tre baklengs etter dødballer førte til et nytt tap på Dælenenga.


En uke etter det fryktelige 0-2-tapet for Grüner 3 var vi tilbake på Dælenenga og klare for en ny kamp mot samme motstander. Den første omgangen bød på flere lyspunkter enn hele forrige kamp til sammen, og det var spesielt gledelig å følge Didrik Aamnes' sesongdebut etter et halvår på utveksling.

Vi kom til noen gode innlegg uten at det endte i mer enn et par cornere, mens noen halvfarlige stikkere ble løpt opp av Grüner-forsvaret i siste liten. Grüner 3 klarte heller ikke å score, og dermed sto det 0-0 da dommeren, for anledningen iført GoPro-kamera, blåste for pause.

Hjemmelaget tok ledelsen da et frispark ble stusset i mål etter pause, før de doblet etter et corner like etter.

Vi måtte avslutte kampen med ti mann etter at Andreas Kjelstrup måtte forlate banen med knesmerter, og like etter ble også Grüner 3 redusert da backen deres skallet med Halvor Sæter og begynte å fossblø.

Halvor Sæter klarte seg mye bedre etter duellen, for like etter headet han inn reduseringen vår etter et frispark fra Lasse Halvorsen.

Med ti mot ti ble det mer rom for Didrik Aamnes, som sto for en av kampens største prestasjoner da han driblet seg forbi flere spillere og fikk ballen inn i feltet, der Lasse Halvorsen etter hvert banket inn 2-2.

Det gikk mot uavgjort, og dommeren spurte om vi ville ha ekstraomganger eller straffesparkkonkurranse idet det gjensto 40 sekunder av overtiden. Flertallet ville ha straffer, men før vi kom så langt rakk Grüner 3 å skaffe en corner. Ballen endte i nettet bak Jonas Gjesvik, som tidligere i kampen hadde stått for en rekke gode redninger, og da vi slo bort kampens siste angrep, endte matchen med årets tredje strake tap.

Til uken møter vi B-laget, best kjent som det gamle D-laget. Kampen spilles på Korsvollbanen torsdag 9. februar kl.20.30. Er det da det skal snu?

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Didrik Aamnes. Løper hele kampen og står også bak 2-2-scoringen.