Korsvoll - Korsvoll D 1-2 (0-0)

Korsvollbanen, 22.1.2017
Treningskamp
Dommer: D-lagsspillerne rullerte
Tilskuere: 0.

Mål:
        1-0: Magnus Jahrmann (49.)
        1-1: Korsvoll D (53.) 
        1-2: Korsvoll D (57.)
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Robert Erlandsen - Thomas Ingebretsen - Kjetil Kirk - Johan Dolve

Halvor Sæter - Magnus Olsen - Christian Andersson

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Marius Motrøen

Innbyttere:
Magnus Jahrmann.

 

 

  

Tafatt start på 2017

Godt keeperspill fra Hallvard Barbogen var den store beholdningen da vi innledet 2017 med tap for det nye D-laget.


For første gang i historien er Korsvollbanen helårsåpen, og med undervarmen på plass, var det ingen grunn til å ikke spille kamper på eget gress allerede i januar. Det nye D-laget pekte seg tidlig ut som en aktuell motstander, ettersom de trenger matching for å få samkjørt seg som lag.

Søndag kveld 22. januar barket vi sammen, men en oppløftende innledningen de første 15 minuttene ble aldri fulgt opp, og det ble aldri den årspremieren vi håpet på.

I starten nærmet vi oss det sporet vi var inne på i fjorårets siste kamp, 12-0-smadringen av Bislett, men så stokket det seg. Halvor Sæter løp mer enn alle andre og var den første omgangens mest dominerende spiller, men i likhet med resten av laget gikk han tom for krefter til pause.

Andreomgang startet derimot på best mulig vis, da Marius Motrøen la igjen ballen til venstreback Magnus Jahrmann ute på kanten. Jahrmann, som ifølge ryktene storspilte i spansk bedriftsliga i fjor høst, svingte ballen inn i feltet, og den lure skruen hans satte ut D-lagets keeper, som glapp ballen mellom hanskene og i mål til 1-0.

Ledelsen holdt ikke lenge. Noen små minutter senere var en av våre egne sist på ballen da D-laget utlignet. En corner landet midt i en klynge foran Hallvard Barbogens mål, og ballen snek seg til slutt ned til høyre for den ellers meget solide keeperen.

Barbogen hadde nemlig flere gode redninger, men han måtte se enda en ball forsvinne inn bak seg, da et innlegg ble styrt i mål av en D-lagslegg like etter 1-1-scoringen.

Vi hadde et par sjanser til å utligne, men Marius Motrøen bommet fra skrått hold, mens Christian Andersson vippet ballen utenfor. Slitne D-lagsspillere sto igjen med en haug med spillere på topp, men vi var minst like slitne, så vi orket ikke å hente ut de siste nødvendige kreftene som skulle til for å unngå tap.

Dermed vant D-laget 2-1, for øvrig i våre lånte Blink-drakter. Viktigst av alt er det at sesongen er i gang, og at vi spiller kamper igjen. 

Jakten på årets første seier fortsetter allerede på fredag, da skal vi ned til Dælenenga for å møte Grüner 3 kl.18.30. Vel møtt!

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Hallvard Barbogen. Flere imponerende redninger og ellers feilfri. Dette lover godt!