Korsvoll C - Bislett 2-2 (2-0)

Korsvollbanen, 31.10.2016
Treningskamp
Dommer: Bislett skaffet dommer.
Tilskuere: 1.

Mål:
        1-0: Andreas Kjelstrup (14.)
        2-0: Christian Andersson (Str) (25.)
        2-1: Bislett (38.)
        2-2: Bislett (Str) (70.)
        

Gule kort: Bislett 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Jonas Gjesvik

Hallvard Barbogen - Robert Erlandsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Halvor Sæter - Christian Andersson - Lasse Halvorsen

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Espen André Rødnes

Innbyttere:
Johan Dolve, Lars Eriksen, Kasper Lunde og Magnus Olsen.

 

 

 

 

Blide: Robert Erlandsen og Magnus Olsen klarte ikke å være skuffet, selv om det ble 2-2 mot Bislett. Etter de to skrekkelige stortapene i høst, har vi ikke tapt.

  

 

  

En grei porsjon knask i Halloween-kampen

Det ble både tricks og treats for fansen, spesielt den første halvtimen, da vi spilte uavgjort mot Bislett.


Bislett-spillerne er i likhet med oss glade i å spille fotball, og mens andre lag ligger på latsiden, har de i likhet med oss begynt å spisse formen inn mot 2017-sesongen. Årets fjerde treningskamp mot Oslos mest internasjonale lag ble arrangert på Halloween, tolv dager etter forrige oppgjør mot samme motstander, og mens skumle varulver og sexy spøkelser reket rundt i Oslos regntunge gater, nøt vi kvelden på en perfekt vannet Korsvollbanen.

Vi styrte det meste forrige kamp, men denne gangen skulle det vise seg å bli betraktelig jevnere, til tross for at vi åpnet på imponerende vis.

Flere store europeiske lag har imponert med presset og gjenvinningsspillet sitt de siste årene, og i åpningen av denne mandagskampen holdt vi meget høyt nivå innen disse områdene, det var nesten 6. divisjonsklasse over måten to-tre spillere i blått alltid kom tett opp i Bisletts ballfører og presset dem så snart vi mistet ballen. Bortelaget slet med å komme seg over midtbanen, og som en følge av det kom vi til et par fine avslutninger.

Andreas Kjelstrup satte seg et mål om å klatre forbi Henrik Liland på toppscorerlistene innen sesongslutt. Forrige kamp mot Bislett bød på en rekke forspilte sjanser, og Kjelstrup lå dermed fortsatt likt med Liland, som nå er i Volda, foran denne kampen. Var det i dag Kjelstrup skulle klare det? Ja, det var aldri noen tvil. Kjelstrup var blant de piggeste og mest opplagte fra start, og da D-lagets Lasse Halvorsen la inn fra venstre etter 14 minutter, viste den etter hvert meget erfarne spissen vår, som fylte 29 dagen i forveien, stor klasse i feltet. Utkledd i ferdighetene til sitt idol Wayne Rooney dempet han ballen og la den til rette for seg selv, før han feide den inn i nettet til 1-0. En flott scoring, Kjelstrups 15. for sesongen!

Spilleren som presset best og jobbet hardest, Christian Andersson, var også flink til å involvere seg offensivt. Omtrent midtveis i omgangen sa han "Knask eller knep" til Bislett-forsvaret, og da de valgte ufine knep og la ham i bakken innenfor 16-meteren, var dommeren nødt til å dele ut fotballens Twist-pose; et straffespark. Smaken av en straffe kan tross alt være både som Cocos, Banan og Nøtti; man er ikke sikret en godbit, selv om man får noe som i utgangspunktet skal være godt, men kapteinen vår gikk selv frem til krittmerket og økte til 2-0 uten problemer. Dermed står han med scoring i tre kamper på rad etter comebacket i serieavslutningen.

Det harde presset i åpningen begynte etter hvert å tære på kreftene våre. Tempoet og presisjonen falt, Bislett kom mer med, og syv minutter før pause reduserte de med et fint skudd som ble skrudd opp i høyre hjørne da venstresiden deres dro til fra kanten av 16-meteren.

Andre omgang ble jevnere enn den første, og Bislett fikk en fortjent utligning da rundt 70 minutter var spilt. 

Begge lag hadde muligheten til å sikre seieren på oktobers siste dag, og Lars Eriksen kom nærmest for oss, da han ved to anledninger kom seg i god posisjon og fikk avslutte. Johan Dolve hadde også et godt skudd. Det endte 2-2, noe begge lag kan være fornøyde med. Vi møtes til ny match allerede om ti dager.

Helt til slutt tar vi med at Kasper Meier Lunde ble den 400. spilleren til å representere C-laget i kamp da han kom inn etter 33 minutters spill.

 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Christian Andersson. Kapteinen er tilbake i godt gammelt slag og ledet an da vi presset høyt de første 30 minuttene.