Korsvoll C - Bislett 4-2 (2-0)

Korsvollbanen, 18.10.2016
Treningskamp
Dommer: Bislett skaffet dommer.
Tilskuere: 1.

Mål:
        1-0: Halvor Sæter (11.)
        2-0: Johan Dolve (41.)
        3-0: Christian Andersson (65.)
        3-1: Bislett (70.)
        3-2: Bislett (71.)
        4-2: Mathias Falch (80.)
        

Gule kort: Robert Erlandsen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Robert Erlandsen - Magnus Buer - Lars Eriksen - Leiv Jørgen Bakkerud

Halvor Sæter - Christian Andersson - Johan Dolve

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Espen André Rødnes

Innbyttere:
Are Sve.

 

 

 

 

Jubileumsgutt: Christian Andersson rundet 100 C-lagskamper i tirsdagens kamp mot Bislett, noe han feiret med scoring.

  

 

  

Fire mål og seier i fin flomlyskamp

Årets tredje seier over Bislett er et faktum


To og en halv uke er gått siden serieavslutningen, og da fotballabstinensene begynte å melde seg, var ikke Bislett vonde å be da de fikk tilbudet om en treningskamp. Temperaturen var god, kunstgresset naturlig vannet, og flomlyset var satt på full styrke, det var rett og slett Champions League-stemning på Korsvollbanen, og kampens eneste tilskuer, Oscar Karlsrud, som ble ydmyket av Espen André Rødnes på forrige trening, nøt hvert sekund av kampen.

Og nettopp nevnte Rødnes var involvert da vi tok ledelsen etter elleve minutters spill. Han slo inn fra venstre, og inne i feltet maktet ikke Bisletts forsvar å plukke opp Halvor Sæter, som kom i full fart fra sin indreløperposisjon. Sæter stanget til ballen med et kontant hodestøt, og den smalt i tverrliggeren og i mål til 1-0.

Første omgang bød på mange fine episoder og akkurat passe ålreit oktoberfotball. Bislett hadde et frispark i treverket, og en av spissene deres headet merkelig nok over på åpent mål fra to meters hold. Det kunne med andre ord fort stått 1-1 til pause, men i stedet rappet Johan Dolve en feilpasning fra gjestenes forsvar da vi sto høyt og presset dem godt inne på deres halvdel. Dolve driblet seg forbi tre mann, før han fintet vekk keeper og la på til 2-0. En utsøkt soloscoring fra Dolve, som spilte på midten denne kvelden.

Christian Andersson fikk halve sesongen spolert av en trasig kneskade, og det var først i kveld at han kunne feire sin 100. kamp for C-laget. Vi gratulerer! Kaptein Andersson klinte til i alle dueller og jobbet godt over hele banen, og omtrent midtveis i omgangen feiret han jubiluemskampen med en fin scoring etter å ha fått ballen fra Halvor Sæter. Andersson dro seg inn i 16-meteren og plasserte ballen kontrollert i mål til 3-0. Familien Andersson har med dette nå to medlemmer i hundrekampersklubben.

Kampen var hakket jevnere enn stillingen skulle tilsi, og ikke så altfor lang tid etter 3-0-scoringen ramlet vi inn i en særdeles svak periode, der Bislett rakk å score to ganger på like over ett minutt. Bislett hadde noen angrep som kunne gitt 3-3, men backfireren vår bestående av stopperne Are Sve og Magnus Buer og backene Leiv Jørgen Bakkerud og Robert Erlandsen kjempet iherdig, og de gangene det ble løsnet skudd, var Hallvard Barbogen der han skulle være.

Med fornyet tro på uavgjort etterlot Bislett seg naturlig nok mer rom i den andre enden av banen, noe som resulterte i flere gode overgangsmuligheter og en artig avslutning på kampen. 

Omtrent ti minutter før fulltid stakk Espen André Rødnes inn i feltet fra høyre, og foran mål fant han Mathias Falch, som kom inn fra motsatt kant og trillet inn 4-2.

Johan Dolve slo inn til Andreas Kjelstrup fem minutter før slutt, men Kjelstrups avslutning ble for løs, og Bisletts keeper rakk å kaste seg ned. I neste angrep valgte Dolve å skyte selv, men skuddet ble blokkert til corner. Vi hadde en rekke cornere helt mot slutten, og på overtid møtte Mathias Falch en av dem med et skudd som traff undersiden av tverrliggeren.

Kampen endte 4-2, en hyggelig og fin høstmatch. Dette var årets tredje seier over Bislett.


 
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Espen André Rødnes. Har høy selvtillit etter at han slo Oscar Karlsrud i duellen på sist trening, og varter opp med to målgivende og flere fine involveringer fra sin kantposisjon.