Korsvoll C - Lommedalen 3 1-8 (0-4)

Korsvollbanen, 9.9.2016
15. serierunde, 8. divisjon avdeling 1
Dommer: Mohamed Osman, Kolbotn.
Tilskuere: 4 + x antall Minikorsfarere.

Mål:

        0-1: Lommedalen 3 (11.)
        0-2: Lommedalen 3 (17.)
        0-3: Lommedalen 3 (31.)
        0-4: Lommedalen 3 (38.)
        0-5: Lommedalen 3 (49.)
        1-5: Jostein Eidem (52.)
        1-6: Lommedalen 3 (55.)
        1-7: Lommedalen 3 (59.)
        1-8: Lommedalen 3 (85.)
        

Gule kort: Greger Svenn, Johan Dolve, Lommedalen 3 2 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Leiv Jørgen Bakkerud - Robert Erlandsen - Lars Gjesvik - Erlend Rognes

Halvor Sæter - Jostein Eidem - Marius Motrøen

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Ola Jansen

Innbyttere:
Johan Dolve, Magnus Olsen, Greger Svenn og Håvard Sæle.

 

 

 

 

Helsvart: Det var langt mellom lyspunktene i kampen mot Lommedalen 3 også.

  

 

Forferdelig stortap hjemme mot Lommedalen 3

I løpet av kort tid er vi blitt laget alle gleder seg til å spille mot.

Til tross for 1-11 forrige uke var optimismen tilbake på Korsvollbanen fredag ettermiddag. Det var varmt i været, vi fikk til mye bra på trening på onsdag, og vi skulle møte et lag som lå bak oss på tabellen, og som vi helt klart burde slått på bortebane i vår. Fotball er fint på den måten, det er lett å glemme, og lett å glede seg. Dessverre ble det altfor lite å glede seg over denne kvelden også.

Ved full tid sto det hele 1-8 på kamprapporten som skulle sendes til kretsen. "Jeg så det på nettet og tenkte at dette ikke kunne stemme," skrev en ikke-navngitt Korsvoll-patriot etter kampen, før han la til: "Men så innså jeg at det omvendte resultatet ville vært enda mindre troverdig." Og han har helt rett, for det er ikke mye som stemmer for oss ute på banen om dagen.

Korsfarerne stilte riktignok til start i lånte drakter og sang av full hals denne fredagen, men det tok ikke mer enn elleve minutter før en Lommedalen-corner gikk over hele feltet og til motsatt ende av 16-meteren, der en av bortelagets spillere siktet godt og prikket inn 1-0.

Seks minutter senere angrep bortelaget langs venstre, og et innlegg ble lagt ut i feltet, før ballen ble sendt i nettet til 2-0.

Vi slet med å henge sammen. Presset og sideforskyvingen var svak over hele linja, og når vi først vant ballen, stresset vi oss inn i håpløse situasjoner. Det var dårlig bevegelse og få forsøk på å finne ledige medspillere.

Omtrent et kvarter før pause ble et svakt tilbakespill av Greger Svenn snappet opp av motstandernes angripere, som scoret igjen. Syv minutter før pause økte gjestene til 4-0, da innbytter-spissen deres driblet vekk tre-fire mann, før han scoret. Han sto riktignok et par meter i offside da han fikk ballen, men denne feilen hadde minimalt å si for kamputfallet.

Vi hadde ikke så mange forsøk før pause. Mathias Falch hadde en svak heading, mens Andreas Kjelstrup headet noe hardere og forbi keeper, kun for å se en forsvarer renske unna på streken.

Andreomgang startet fryktelig, og det tok ikke mer enn fire minutter før 5-0 suste i mål etter et langskudd.

 

 

 

Netthets: C-laget får nok en gang gjennomgå på nettet etter stortapet for Lommedalen 3.Til tross for den fæle starten, ga vi litt mer og trøkket til noe bedre etter pause, og i det 52. minutt fikk vi lønn for strevet. Marius Motrøen slo et frispark fra venstre og helt over til den andre siden, og med ryggen mot mål sparket Mathias Falch ballen tilbake over keeper og inn foran mål, der Jostein Eidem enkelt satte inn reduseringen vår.

Petter fra Lommedalen 3 hadde fått høre det fra Korsfarerne gjennom hele kampen, men i det 55. minutt motbeviste han påstandene om at han var en begrenset spiller. Petter'n skrudde et frispark opp i krysset og i mål til 6-1, og bare fire minutter senere skrudde han et nytt frispark i mål nede ved stolperoten, før han ble byttet ut og tok plass på tribunen sammen med våre syngende supportere.

Den siste halvtimen var vår beste periode, selv om feilpasningene fortsatt florerte. Lars Gjesvik sto frem med gode taklinger i forsvaret, mens Magnus Olsens friske bein bidro med nye krefter på midten. Ola Jansen hadde et par innlegg som ble taklet unna av Lommedalen-kapteinen, sist sett på benken for førstelaget mot Rilindja i 3. divisjon for bare en uke siden. Et par skudd hadde vi også, men Lommedalens oldboys-keeper reddet det som kom.

Fem minutter før full tid kom kveldens åttende Lommedalen-scoring. De hvitkledde kontret, kom seg inn i feltet, og satte ballen opp i hjørnet til 8-1.

Med 2-19 i målforskjell har vi ikke bare ødelagt den ganske greie sesongen vi var i ferd med å gjennomføre, vi har også ødelagt den positive målforskjellen, men verst av alt er det at vi har havnet i samme kategori som det norske landslaget; vi er blitt laget alle gleder seg til å møte. Det positive med dette er at vi kan overraske motstanderne våre i sesongens avsluttende runder.

Historielærere på ungdomsskolen pleier ofte å trekke frem Middelalderen, eller the Dark Ages, som den tidvis omtales som på engelsk, som en av europeisk histories mørkeste perioder. Vi er inne i en minst like mørk periode, la oss håpe renessansen, gjenfødelsen, ikke er langt unna. Renessansekunstnerne fant tilbake til Antikkens gamle ideer og idealer, og om vi skal klare å slå St. Olavskameratene førstkommende fredag må kanskje vi også finne tilbake til de gode, gamle idealene - høy innsats og godt humør.

 

 

 

*************************************************************************************

        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Det blir dårlig med pølser denne uken også.

5 pølser - ingen
3 pølser - ingen

2 pølser - ingen
1 pølse - Petter på Lommedalen 3. Fantastisk frisparkfot! Skrur to baller rett i nettet, og det attpåtil med en skade i foten. For en speller!

Tabell etter 15. serierunde:
Vi gratulerer Haslum 2 med et velfortjent seriegull. De har vært overlegne fra første kamp, da de slo oss 6-0, og denne runden sikret de gullet da daværende tabelltoer Frigg 4 (som står med en kamp mindre spilt) ble slått 4-1 i Bærum. Fossum 2 går opp på andreplass etter at de slo Østerdølenes, mens Alna og St. Olavskameratene spilte uavgjort i bunnkampen. Lommedalen 3 klatret forbi oss, men vi holder fortsatt Holmen 2 bak oss, ettersom de tapte for Vålerenga 2.

 

1. Haslum 2
14
1
0
66-19
43
2. Fossum 2
9
3
3
58-26
30
3. Frigg 4
9
1
4
42-15
28
4. Vålerenga 2
9
0
6
59-34
27
5. Østerdølenes
7
0
8
34-44
21
6. L.dalen 3
6
2
7
41-47
20
7. Korsvoll 
5
4
6
43-48
19
8. Holmen 2
6
0
8
49-40
18
9. Alna
1
2
12
28-81
5
10. St.Olavskam
0
3
12
17-83
3