Korsvoll C - Bislett 4-3 (1-2)

Korsvollbanen, 23.8.2016
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 10.

Mål:
        1-0: Mathias Falch (14.)
        1-1: Bislett (43.)
        1-2: Bislett (45.)
        2-2: Andreas Kjelstrup (53.)
        3-2: Mathias Falch (58.)
        3-3: Bislett (69.)
        4-3: Jostein Eidem (75.)
        

Gule kort: Oscar Karlsrud.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Jonas Gjesvik

Daniel Ramberg - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter - Olav Olseng

Marius Andersson - Erlend Rognes - Martin Kloster

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Lars Eriksen

Innbyttere:
Jostein Eidem.

 

 

 

 

Gladgutter: Ny seier, fornøyde spillere.

  

 

  

Seier i det årlige sommeroppgjøret mot Bislett

Martin Kloster briljerte i servitørrollen da Bislett ble slått 4-3.


Ingen sommer uten kamp mot Bislett, og denne sensommerutgaven av det årlige oppgjøret ble tradisjonen tro et målrikt og morsomt oppgjør. Kampen ble samtidig en fin avskjed for Martin Kloster, som nå setter seg på flyet tilbake til Trondheim. 

Tidligere i sommer ble den muntre kanten, av Fossum 2 omtalt som 8. divisjons mest joviale spiller, sterkt kritisert for sin manglende evne til å sette opp lagkamerater. Kloster har tatt denne utfordringen på strak arm, og han har plukket med seg flere målgivende pasninger i det siste. I dag løsnet det for alvor, og det var til slutt Bergrådveiens store sønn som vippet kampen i vår favør.

Bislett stilte med en fin blanding av første- og andrelagsspillere og prøvespillere, og førstnevnte gruppe var vraket fra start. Besluttsomheten i forsvaret var dermed ikke helt på topp da Martin Kloster kastet inn i feltet fra venstre. Ballen spratt over flere spillere, før Mathias Falch dukket opp ved bakre stolpe, lirket seg rundt en midtstopper som brukte tid på å vende om, før han satte ballen i mål via venstre stolpe med et ikke altfor hardt høyrebeinsskudd.

Siden fulgte flere store muligheter, to av dem signert Lars Eriksen. Først dro han til fra venstre, før han ikke fikk stokket beina sine da han kom foran keeper etter en fin stikker. 

Mot slutten av første omgang var det ikke bare beina til Eriksen som stokket seg, da stokket det seg stort sett i alt vi gjorde, og Jonas Gjesvik måtte hente frem et par av refleksene han briljerte med tidligere i Internserien tidligere i sommer.

To minutter før pause glapp det da et høyt innlegg ble slått inn fra Bisletts høyreside. Bisletts beste spiss, som nå har meldt overgang til Rilindja i 3. divisjon, der han snart skal opp mot Korsvolls A-lag, lurte tre stykker og satte ballen i mål til 1-1. Rett før pause scoret samme mann igjen, etter at Bislett snappet en feilpasning ved midtbanen og utnyttet at vi var i ubalanse.

Første omgang var tapt, men vi mistet ikke motet.

Ettersom Lars Eriksen skulle dra for å se Roma, kom Jostein Eidem inn på midten, slik at Kloster kunne gå opp på kanten i sine siste 45 minutter for denne gang. Det skulle vise seg å være en god løsning. Det tok nemlig ikke mange minuttene før driblefanten var på ferde ute på venstresiden. De ti ungdomsskoleelevene som hadde tatt plass på tribunen kunne ikke annet enn å måpe etter å ha sett de første dragningene, og da Kloster til slutt kom seg fri og fikk lagt ut i feltet, var Andreas Kjelstrup sikkerheten selv da han styrte inn 2-2.

Ballen rullet stort sett i retning Bisletts mål, og ikke lenge etter kom 3-2-målet, nok en gang regissert av Kloster, som slo en stikker inn bak forsvaret, der høyrekant Falch møtte ballen og skjøt raskt ned til høyre. Vi var tilbake i ledelsen!

Bislett slo etter hvert bevisst lange cornere i denne kampen, og kapteinen deres sendte av gårde et skremmeskudd da han møtte den første av disse cornerne med et flott volleyskudd. Vi justerte ikke soneforsvaret vårt av den grunn, men det burde vi kanskje ha gjort, for samme opplegg gjentok seg like etter, da Bisletts spillende manager, som har vært med hvert år siden 2008, dempet ballen, før han sendte den i en fin bue og i mål til 3-3.

Kampen sto og vippet, men så slo Kloster et innlegg fra høyresiden, og over ved venstre stolpe skjøt Jostein Eidem ned i bakken, slik at ballen spratt over keeper og i mål. 4-3!

Det ble naturlig nok en spennende avslutning, men akkurat som i første omgang ble vi litt for urolige og direkte med ballen, ingen optimal oppskrift, i hvert fall ikke når vi sto igjen uten innbyttere og Bislett stadig kunne rullere og få inn friske bein. Samtidig jukset ofte flere av midtbanespillerne til de for anledningen blåkledde gjestene, slik at vi ofte fikk en massiv jobb å gjøre de gangene vi surret bort ballen. Heldigvis var Oscar Karlsrud tilbake i kampmodus, og takket være hans gode kommunikasjonsevner bandt han forsvaret sammen i sluttminuttene. 

Mathias Falch burde punktert kampen da Kloster nok en gang la inn foran mål, men spissen blåste ballen over mål. Bislett klarte heller ikke å få ballen i mål igjen, og dermed endte det 4-3, akkurat som da vi møtte dem i vår. 

Fredag står det om poeng igjen, og da går turen ut til Asker, hvor vi møter Holmen 2 på Holmen Arana. Avspark er 20.15. Vel møtt!


*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Martin Kloster. Nest sist på samtlige scoringer. For en spiller! For en lagspiller!