Korsvoll C - Alna 5-1 (2-1)

Korsvollbanen, 19.8.2016
12. serierunde, 8. divisjon avdeling 1
Dommer: Yassir Azagagh, Teisen.
Tilskuere: 7.

Mål:

        1-0: Ola Jansen (3.)
        1-1: Alna (24.)
        2-1: Mathias Falch (33.)
        3-1: Martin Kloster (55.)
        4-1: Marius Andersson (69.)
        5-1: Mathias Falch (89.)
        

Gule kort: Johan Dolve.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-3-3):

Mats Felix Walschaerts

Johan Dolve - Are Sve - Trygve By - Jon Edmunn Sæter

Marius Andersson - Magnus Olsen - Halvor Sæter

Ola Jansen - Mathias Falch - Martin Kloster

Innbyttere:
Håvard Sæle.

 

 

 

 

Debut: Halvor Sæter fikk sin seriedebut mot Alna.

 

 
 

Ny storseier over Alna

Høstens første trepoenger er i boks, og det etter nok en målrik forestilling mot Alna.

Vårkampen mot Alna ble etter hvert en overkjøring av de sjeldne, og returmøtet på Korsvollbanen ble også en fin oppvisning i god angrepsfotball. Allerede i det tredje minutt driblet Martin Kloster seg fri ute til venstre, før han feide ballen hardt inn foran mål, der ingen ringere enn Ola Jansen, den gamle målsniken fra Kjelsås, dukket opp og ga oss ledelsen.

For en åpning, og for et comeback av Jansen, som sammen med keeperlegenden Mats Felix Walschaerts stilte opp på kort varsel da skader og sykdom gjorde sitt til at vi slet med å stille lag.

Vi trøblet litt etter det tidlige ledermålet, og Alnas kaptein fikk gå opp alene og heade inn 1-1 i det 24. minutt. Da vi rundet en halvtimes spill fikk vi mer sving på spillet igjen. Seriedebutant Halvor Sæter utnyttet store rom ute til høyre, men traff nettveggen, før han headet over fra kort hold minuttet etter.

Sæter storspilte i mandagens treningskamp mot Grüner 3, og han fulgte opp denne fredagen. Han var nest sist på ballen da han la igjen til Mathias Falch, som fra 18 meter dunket til med full kraft og satte ballen kontant i nettet til 2-1 i det 33. minutt.

Andre omgang ble en komfortabel og hyggelig omgang, der vi til tross for noe rusk stort sett kunne gjøre som vi ville. Magnus Olsen styrte midtbanen, nevnte Walschaerts tok seg av et par skudd, innleide Are Sve fra B-laget ledet forsvaret, mens indreløperne løp opp og ned. Dømmingen gikk uforståelig mye i bortelaget favør, men vi var det beste laget, og økte fortjent til 3-1 i det 55. minutt. Magnus Olsen slo en fin corner fra venstre, og inne i feltet var det noe overraskende Martin Kloster som gikk opp og headet inn 3-1.

Like over midtveis i den siste omgangen kom Mathias Falch alene mot mål, men vinkelen ble for skrå, og han la i stedet ut i feltet til Marius Andersson, som senket skuldrene, tok et pust, og plasserte ballen kontrollert over i høyre hjørne. Anderssons første mål siden 2013!

I sluttminuttene kom kampens siste scoring, da Falch fikk ballen fra Kloster og dro til med et nytt distanseskudd. Ballen føk opp i venstre hjørne, og dermed endte det 5-1. Høstens første trepoenger var i boks, og de som stakk innom garderoben etter match, kunne feire med Litago, som en storsinnet Jan Solland satte frem da han så at det gikk mot seier ute på kunstgresset.

Tirsdag er det treningskamp mot Bislett, og fredag om en uke møter vi Holmen 2 på bortebane. Avspark er henholdsvis 20.00 og 20.15. Vel møtt!

 

 

 

*************************************************************************************

        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

Mange gjorde seg fortjent til en pølse etter denne storseieren, men i dag er det de som begynner på M som stikker av med pølsene. 

5 pølser - ingen
3 pølser - Marius Andersson
. Imponerer som indreløper med tanke på at han er helt fersk i posisjonen. Scorer i tillegg sitt første mål etter at han kom tilbake fra et langt skadeavbrekk, noe som alene fortjener en drøss med pølser. 
2 pølser - Magnus Olsen. Midtbanegeneralen kommanderer og styrer på midten. God kamp
1 pølse - Mats Felix Walschaerts, Martin Kloster og Mathias Falch. Walschaerts fremstår som tryggheten selv helt bakerst. Kloster og Falch var involvert i samtlige scoringer, og de sikret seg tre målpoeng hver.

Tabell etter 12. serierunde:
Seieren over Alna gjør at vi klatrer et hakk, og en plass på øvre halvdel er fortsatt innen rekkevidde med en god periode nå. Haslum 2 og Frigg 4 er fortsatt i tet, mens det virkelig har tettet seg til bak sistnevnte, der hele tre lag ligger med lik poengsum etter tolv spilte kamper.

 

 

1. Haslum 2
11
1
0
54-18
34
2. Frigg 4
8
1
3
36-9
25
3. Vålerenga 2
7
0
5
43-29
21
4. Fossum 2
6
3
3
36-23
21
5. Østerdølenes
7
0
5
31-32
21
6. Holmen 2
6
0
6
46-34
18
7. Korsvoll
4
4
4
39-28
16
8. L.dalen 3
4
2
6
27-33
14
9. St. Olavskam.
0
2
10
13-66
2
10. Alna
0
1
11
19-72
1