Korsvoll C - Grüner 3 5-0 (2-0)

Korsvollbanen, 15.8.2016
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 2.

Mål:
        1-0: Thomas Ingebretsen (22.)
        2-0: Mathias Falch (Str) (40.)
        3-0: Andreas Kjelstrup (65.)
        4-0: Halvor Sætre (67.)
        5-0: Mathias Falch (86.)
        

Gule kort: Grüner 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Espen André Rødnes - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Halvor Sæter - Olav Bengtson - Marius Andersson

Marius Motrøen - Andreas Kjelstrup - Martin Kloster

Innbyttere:
Mathias Falch, Magnus Jahrmann og Greger Svenn.

 

 

 

 

River seg løs: Olav Bengtson prøver å rive seg fri fra markeringen under et frispark fra siden i førsteomgang. Dette ble Bengtsons siste kamp denne sommeren.

  

 

  

Scoret fem og holdt nullen

Det gode humøret og selvtilliten er tilbake på Korsvollbanen etter 5-0 over Grüner 3.


Det stiftes stadig nye lag i Oslo fotballkrets, og Grüner 3 har vært et hyggelig bekjentskap. Etter å ha spilt mot dem på Dælenenga to ganger i vår, var det vår tur til å invitere dem til Korsvollbanen i forbindelse med oppstarten av høstsesongen.

Flere av de lillakledde var forsinket til kampstart, slik at matchen måtte utsettes litt, men da kampen først begynte, var de sjelden på etterskudd. Bortelaget, som henger godt med i opprykkskampen i sin 8. divisjonsavdeling, var mest aggressive fra start, og de hadde et par fine angrep, før de til og med satte et innlegg i mål. Målet ble annullert for offside, en tvilsom avgjørelse, ifølge våre forsvarere. 

I stedet kunne Marius Motrøen gitt oss ledelsen sa Martin Kloster tredde ham alene gjennom med en utrolig stikker, men Motrøen bommet og måtte heller finne seg i å innta servitørrollen. Ganske omtrent midtveis i første omgang sto han klar ute ved høyre hjørneflagg, og da han så Thomas Ingebretsen starte mot første stolpe, siktet han mot dagens kaptein, som møtte ballen med en kontant heading og styrte den ned i høyre hjørne til 1-0. Ingebretsen har virkelig funnet målformen, og med totalt fire mål i år nærmer han seg lillebror Jonas' familierekord på fem scoringer på en sesong.

De første 45 minuttene var ganske jevne, men et sent straffespark på grunn av hands gjorde at vi kunne doble ledelsen vår. Mathias Falch plasserte ballen sikkert ned i det høyre hjørnet, og dermed gikk vi til pause med et tomålsforsprang.

 

 

 

 

Overalt: Halvor Sæter var så å si alltid der det skjedde på Korsvollbanen denne mandagen.
I andre omgang løp vi mer og jobbet hardere enn Grüner 3, som begynte å merke fraværet av innbyttere og en internserie i sommermånedene. Det var like fullt ganske jevnt de første 20 minuttene av omgangen, der det mest dramatiske var en duell som førte til at Thomas Ingebretsen måtte forlate banen med store knesmerter. Vi håper på snarlig bedring!

65. minutter var spilt da vi sa takk for følget. Løpsvillige Halvor Sæter hadde slitt gjestene i stykker, og nå satte vi inn støtet med en utrolig overgang. Hallvard Barbogen ga ballen til høyreback Espen André Rødnes, som spilte videre opp til høyrekant Mathias Falch, som fra godt inne på egen halvdel slo en 50-60-meterscrosser over til Martin Kloster på motsatt kant. Kloster rykket forbi backen sin og slo 45 grader ut til Andreas Kjelstrup, som med en hard avslutning styrte ballen ned til høyre for keeper og i mål til 3-0. Hans 11. for sesongen, en personlig bestenotering.

Bare to minutter senere kunne dagens store spiller, Halvor Sæter, krone sin debut som offisiell Korsvoll-spiller med det vi bare kan anta var en klassisk Halvor Sæter-scoring. Martin Kloster slo en hardt og presis corner fra venstre, og inne i feltet viste Sæter sin enorme innsatsvilje da han vant duellen med et par forsvarere og kjempet inn 4-0 med en flott heading.

Det ble noen ekstra tøffe tak og sammenstøt mot slutten, da flere spillere opplevde at hodet ville mer enn beina. Likevel dro alle involverte fra Korsvollbanen uten sure miner, men ikke før Mathias Falch hadde ordnet 5-0. Jon Edmunn Sæter vippet ballen inn i bakrom, og da keeper kom ut fikk Falch pirket ballen forbi ham, slik at han bare trengte å vende opp og sette ballen i det tomme målet fire minutter før full tid.

Spesielt Hallvard Barbogen klappet seg på skuldrene etter kampen, han klarte nemlig å holde nullen for første gang i Korsvoll-drakt. Et godt forsvar bidro hele veien, samtidig som et ærlig bortelag mente vi hadde blitt bedre siden vårens møter. Det får vi håpe stemmer, for allerede fredag skal vi ut i det som blir en av tre hjemmekamper i serien denne høsten. Motstander er Alna, som etter sigende har hevet seg betraktelig siden vi møtte dem på Jordal i vår. Avspark er klokken 20.15. Vel møtt!
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Halvor Sæter. Overgangen fra Junkeren gikk i orden i forrige uke, og yngstebror Sæter viste at han kan prestere også utenfor Internserien. Kjempet godt over hele banen og stanget inn 4-0 med en krigersk heading.