Korsvoll D - Korsvoll C 3-1 (0-1)

Korsvollbanen, 8.8.2016
Treningskamp
Dommer: Erling Voje, Øvrevoll Hosle.
Tilskuere: 4.

Mål:
        0-1: Andreas Kjelstrup (36.)
        1-1: Petter Hauge (51.)
        2-1: Petter Hauge (64.)
        3-1: Petter Hauge (80.)
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll C (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Espen André Rødnes - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Henrik Liland - Magnus Olsen - Espen Bengtson

Martin Kloster - Andreas Kjelstrup - Marius Andersson

Innbyttere:
Johan Dolve, Mathias Falch, Lars Gjesvik, Magnus Jahrmann og Greger Svenn.

 

 

 

 

Klynge: Det var ikke bare stor fotballkunst som ble utøvet på Korsvollbanen denne mandagen, det var også en del klynge, klabb og babb, måking og mæling.

  

 

  

Rotete generalprøve foran høstsesongen

Andreas Kjelstrup scoret i sin 150. C-lagskamp, men ellers var det ikke stort å ta med seg fra den siste testen foran andre del av seriespillet.


Internserien ble avgjort i nest siste runde forrige torsdag, og kanskje var det etterdønningene av det som var både feiring og gravøl som gjorde at mandagens kamp mot Korsvoll D ikke ble årets mest underholdende arrangement i Nordre Aker bydel.

D-laget hadde ballen mest de første ti minuttene, uten at de klarte å gjøre så mye mer enn å holde den unna våre spillere. Etter hvert fikk vi mer sving på maskineriet, slik at vi også fikk kjælet litt med ballen.

Kveldens blåkledde hadde kampens første sjanse da Petter Hauge skjøt utenfor, mens 150-kampersjubilant Andreas Kjelstrup prøvde seg på et slags skorpionspark med hælen da det ble lagt inn fra venstre.

Nevnte Kjelstrup har vært med siden oppstarten i 2009, og mandagens kamp var altså fanfavorittens 150. opptreden for C-laget. Bragden ble ikke bare kronet med kapteinsbindet, Kjelstrup benyttet nemlig anledningen til å tangere sin målmessige bestenotering da han satte inn 1-0 i det 36. minutt. Vi var midt i en av våre beste perioder da Magnus Jahrmann spilte frem jubilanten, som med den største ro lurte vekk D-lagets kaptein, før han skjøt ned og tilbake i venstre hjørne. Kjelstrups tiende mål for sesongen!

 

 

 

 

Jubilanten: Andreas Kjelstrup rundet 150 kamper for C-laget i mandagens kamp, og han kronet kvelden med en flott scoring.




Vi fikk til en del bra frem til pause, og fortsatte i samme spor også det første kvarteret etter sidebyttet.

Dessverre for oss kom utligningen før vi rakk å sette 2-0. Det som så ut som et litt tilfeldig sleivspark fant veien helt frem til D-lagets spiss Petter Hauge, som skjøt rett på en god Hallvard Barbogen, som også hadde vært trygg og god de gangene han ble testet før pause. Nå spratt imidlertid returen rett ut igjen i beina på Hauge, som lurte ballen ned i høyre hjørne.

Et par rokeringer slo ikke helt heldig ut for oss, men treningskamper er til for at vi skal lære av våre feil, så det kan vi leve med. D-laget fikk et mål annullert for dytting, før Petter Hauge, som vi ikke klarte å holde feilvendt, fikk drømmetreff ute til venstre i feltet, der han bare kunne dra til med full kraft og klistre ballen opp i høyre hjørne til 2-1.

 

 

 

 

God: Henrik Liland var blant de beste på banen. Her i duell med Herman Bull.



Henrik Liland var banens beste etter pause, men til tross for flere gode raid og fine avslutninger traff ikke spilleren som har scoret hyppigst det siste året mellom stengene denne kvelden. Rundt midten av andre omgang var de fleste angrepene våre overlatt til slike enkeltmannsprestasjoner, ettersom vi ble liggende med altfor store avstander på midtbanen.

Espen André Rødnes ble avblåst for offside inne i feltet da han kom først på et innlegg fra venstre, men det må vi bare regne med var riktig, ettersom kampens dommer ifølge kretsen er rangert som en av de tre beste dommerne til å se offsider uten linjemenn.

 

 

 

 

Motstanderne: I mangel av et eget lagbilde fra kampen gir vi dere her et bilde av kveldens motstandere - Korsvoll D.



D-laget avgjorde kampen da en offensiv Hallvard Barbogen surret det til for seg selv utenfor 16-meteren, slik at Petter Hauge kunne vippe ballen over ham og i mål til 3-1 fra langt hold.

En middels sluttspurt resulterte i en heading fra Espen Bengtson som gikk over, og et forsøk fra Jon Edmunn Sæter som strøk tverrliggeren.

Nærmere kom vi ikke, og dermed tapte vi 1-3.

Fredag må vi opp flere hakk, for da står det om poeng igjen. Vi tar turen ut til Fossum, der vi møter Fossum 2, som vi spilte 2-2 mot i det motsatte oppgjøret i vår. Avspark er klokken 20.15, vi gleder oss! Vel møtt!




*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Magnus Olsen. Holder midtbanen sammen før pause, først og fremst fra det 15. til 45. minutt. God kamp av Olsen, som dermed får en pølse fra Solland, hårfint foran Henrik Liland, som var et angrep alene etter hvilen.