Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 3-8 (2-3)

Korsvollbanen, 28.7.2016
Internkamp 6
Dommer: Mathias Falch, Vegard Enggrav, Johan Dolve og Magnus Olsen.
Tilskuere: 0.

Mål:
        1-0: Petter Hauge (4.)
        1-1: Marius Motrøen (9.)
        1-2: Johan Dolve (29.)
        2-2: Martin Kloster (36.)
        2-3: Bendik Aunan (40.)
        2-4: Johan Dolve (53.)
        3-4: Martin Kloster (59.)
        3-5: Jostein Eidem (59.)
        3-6: Andreas Kjelstup (67.)
        3-7: Jonas Ingebretsen (80.)
        3-8: Jonas Ingebretsen (88.)
        

Gule kort: Lars Gjesvik.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-3-3):

Håvard Sæle

Vegard Enggrav - Andreas Løf - Sigve Harang - Erlend Rognes

Olav Bengtson - Kjetil Kirk - Lasse Halvorsen

Marius Andersson - Petter Hauge - Martin Kloster

Innbyttere:
Mathias Falch.

 

Korsvoll Rød (4-3-3):

Halvor Sæter

Didrik Skjelland - Lars Gjesvik - Jon Edmunn Sæter - Jonas Ingebretsen

Morten Wermåker - Magnus Olsen - Jostein Eidem

Johan Dolve - Andreas Kjelstrup - Marius Motrøen

Innbyttere:
Bendik Aunan og Herman Gunnerød.

 

 

 

 

  

 

  

Rødt lag revansjerte de sure tapene

Jonas Ingebretsen scoret to ganger og fikk en drømmeavslutning i sin offisielle avskjedskamp, idet Rødt lag tok tilbake førsteplassen i Internserienl.


Jonas Ingebretsen har hatt en utrolig utvikling siden han spilte sine første C-lagskamper mot Bøn for to år siden. Med tiden har han funnet seg til rette som en offensiv back, noe som har gjort at han nesten alltid er med i diskusjonen når pølsene til Pølsebørsen skal deles ut, og han er faktisk én av tre som har fått pølser etter hele syv kamper i år. Nå går turen til Stavanger for å studere, og Ingebretsen ønsket å forlate Korsvollbanen med en seier i bagasjen.

Avskjedskampen startet imidlertid dårlig for Rødt lags kaptein, for allerede i det fjerde minutt scoret Petter Hauge for hjemmelaget. D-lagsstorscoreren har riktignok slitt med uttellingen i Internserien i sommer, men han satte til slutt returen på eget skudd etter en strøken pasning fra Lasse Halvorsen.

Det var flere som kunne slå strøkne pasninger på Korsvollbanen denne mandagskvelden. Rødt lag lurte nemlig til seg Johan Dolves presise fot før kampstart da de klagde over hvor dårlige spillere de hadde, vel å merke uten at de informerte ligaledelsen om at de parallelt hadde hentet inn Morten Wermåker, som de siste sesongene har spilt et femtitalls kamper i 2. divisjon og cupen for KFUM.

Wermåker viste høy klasse fra første involvering, og med en utrolig stikker åpnet han Blått lags forsvar og sendte Marius Motrøen alene med keeper i det 9. minutt. Motrøen gjorde alt riktig da han kom mot mål, og dermed sto det 1-1.

Nevnte Dolve skulle vise seg å spille en viktig rolle for de rødkledde, for etter en jevnspilt halvtime, der Blått lag blant annet blåste et farlig frispark over mål, snek høyrekanten Dolve seg inn i feltet, der han stjal ballen foran det blå forsvaret og satte inn 2-1 til kveldens bortelag.

Blått lag mobiliserte alt de hadde av offensive krefter, og Petter Hauge ble meid i bakken da han forsøkte å avslutte. Ballen spratt videre til Martin Kloster, som utnyttet fordelen og plasserte ballen hardt ned i venstre hjørne.

Fem minutter før pause fikk Rødt lag frispark ute til venstre, og da Blått lag sviktet totalt i markeringen, kunne mannen med bydelens beste spenst, Bendik Aunan, gå opp og heade Magnus Olsens innsvinger i mål til 3-2.

Blått lag var fullt på høyde med Rødt lag før pause, men de siste 45 minuttene skulle vise seg å tilhøre Jonas Ingebretsen og hans røde menn.

En tidlig rød corner ble klarert ut i returrommet, der Johan Dolve møtte den frie ballen med et løst, men presist volleyskudd, som lirket seg inn nede ved høyre stolpe. 

Sigve Harang spilte fri Martin Kloster bare seks minutter senere, og Kloster driblet seg inn i fra høyresiden, før han feide ballen opp i nærmeste kryss. Dette var det siste publikum fikk se til de blå, for da Andreas Kjelstrup slo det påfølgende avsparket til Jostein Eidem, som la ballen til rette og sendte den i en nydelig bue over Blått lags keeper og i mål fra egen halvdel, var det over og ut for hjemmelaget. En ellevill scoring fra en oppmerksom Eidem!

Midtveis i omgangen økte Andreas Kjelstrup til 6-3 da han kom først på en retur fra et Bendik Aunan-skudd, og ti minutter før full tid kom målet alle med rødt blod i årene unnet Jonas Ingebretsen. Blått lags fjerde keeper for kvelden, Lasse Halvorsen, glemte at han ikke var Manuel Neuer da han løp ut for å stoppe en høy crosser, og assistkongen Aunan fikk lagt igjen til kaptein Ingebretsen, som scoret sikkert.

Like før slutt var samme duo på farten igjen, og Aunan kriget ballen inn til Ingebretsen, som rolig og behersket satte ballen skrått opp til høyre for keeper og i mål til 8-3. En flott avslutning på Ingebretsens to sesonger i Korsvoll-drakt.

Blått lag hadde sine muligheter til å få et par trøstemål i løpet av omgangen, men Rødt lag hadde det Blått lag ikke hadde, nemlig en solid forsvarsrekke med folk som Didrik Skjelland, Lars Gjesvik og Jon Edmunn Sæter.

Torsdagens storseier gjør at Rødt lag er tilbake på toppen av tabellen grunnet bedre målforskjell. Internserien går nå inn i den siste tredjedelen av seriespillet, og de to neste kampene spilles førstkommende mandag og torsdag.


*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************


1 pølse - Jonas Ingebretsen og Bendik Aunan. Ingebretsen gir alt i sin siste kamp for denne gang. Scorer to mål, og runder av med et par fantastiske boks-til-boks-løp på overtid for å opprettholde Rødt lags gode målforskjell. Aunan scorer ett og har tre målgivende.


Tabellen etter 6. runde:
   1. Rødt lag  2-2-2  26-20  8 poeng
   2. Blått lag  2-2-2  20-26  8 poeng