Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 7-6 (1-3)

Korsvollbanen, 13.7.2016
Internkamp 4
Dommer: Mathias Falch.
Tilskuere: 1.

Mål:
        0-1: Pål Schjerven (2.)
        0-2: Pål Schjerven (6.)
        0-3: Andreas Kjelstrup (15.)
        1-3: Johan Dolve (31.)
        1-4: Herman Gunnerød (57.)
        1-5: Andreas Kjelstrup (60.)
        2-5: Johan Dolve (62.)
        3-5: Erlend Rognes (67.)
        4-5: Petter Hauge (72.)
        5-5: Kjetil Kirk (79.)
        6-5: Olav Bengtson (85.)
        7-5: Petter Hauge (89.)
        7-6: Didrik Skjelland (90+1)
        

Gule kort: Leiv Jørgen Bakkerud.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-3-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Sigbjørn Berntsen - Magnus Buer - Daniel Ramberg - Erlend Rognes

Olav Bengtson - Kjetil Kirk - Lasse Halvorsen

Petter Hauge - Espen Bengtson - Johan Dolve

Innbyttere:
Marius Andersson, Thomas Ingebretsen og Håvard Sæle. Mathias Falch inne på tre cornere.

 

Korsvoll Rød (4-3-3):

Greger Svenn

Olav Olseng - Jonas Ingebretsen - Bendik Aunan - Herman Gunnerød

Hallvard Barbogen - Didrik Skjelland - Halvor Sæter

Christian Karlsrud - Andreas Kjelstrup - Pål Schjerven

Innbyttere:
Jostein Eidem, Lars Gjesvik, Thomas Kjeldsberg.

 

 

 

 

Intenst: Årets fjerde internkamp ble den mest internkampete internkampen til nå i år; det ble mange mål, mye moro og harde dueller. Her vinner Petter Hauge en hodeduell mot Thomas Kjeldsberg

  

 

  

Vanvittig snuoperasjon sikret blå jubel

Blått lag scoret seks ganger den siste halvtimen og tok sin første seier i Internserien 2016.

Bydelens yngste kan velge og vrake i utallige fritidstilbud når sommeren kommer. De som vil kan bli med på fotballskoler, surfeleire, tegnekurs og speiderturer, mens de aller ivrigste til og med kan gjøre matteoppgaver på sommerskolen. Hva så med de som er hakket eldre? Da er det kun Internserien som gjelder. 

Onsdag stilte 29 mann til fjerde runde i årets liga, og blant sesongdebutantene fant vi den gamle ringreven Pål Schjerven, som ikke trengte mer enn to minutter på å score for Rødt lag. Spissmakker Andreas Kjelstrup ga ballen til B-lagssjefen, som prikket inn 1-0, hans første C-lagsmål siden 2011.

Schjerven fant seg godt til rette ute til venstre i de rødes angrepsrekke, og han herjet innledningsvis. Christian Karlsrud slo over til Schjerven, som forsøkte å legge inn etter å ha rundet en svimmel Sigbjørn Berntsen. Innlegget skled av foten hans, og i stedet for å skru inn mot Kjelstrup, suste ballen over Leiv Jørgen Bakkerud og ned i høyre hjørne til 2-0.

Petter Hauge kunne skaffet de blå en tidlig redusering, men han misset på en trippelsjanse, og da kvarteret var spilt kunne i stedet Rødt lag juble for en utrolig 3-0-ledelse. Denne gangen inntok Pål Schjerven servitørrollen, og fra drøye 16 meter lempet Andreas Kjelstrup ballen opp til venstre og i mål.

 

 

 

 

Knuste til: Thomas Kjeldsberg og Rødt lag kastet seg inn med full kraft i jakten på sesongens andre seier.Sjokkerte innbyttere på Blått lags benk kunne ikke tro sine egne øyne, og de fryktet det verste da Kjetil Kirk kastet seg ned og taklet en hat-trick-jagende Schjerven på vei inn i feltet. Heldigvis for blåtrøyene var taklingen klokkeren, og lagene gikk til den første drikkepausen på stillingen 3-0 til bortelaget.

Blått lag kom ut med ny tenning da andre halvdel av første omgang skulle spilles, og i det 31. minutt la Marius Andersson en høy ball til Johan Dolve, som styrte innlegget i nettet og reduserte til 1-3. Samme duo fikk et par gigantiske sjanser like før pause, da de i tur og orden fikk avslutte to-tre ganger hver i ett og samme angrep, men keeper Greger Svenn, Lars Gjesvik og resten av de røde forsvarerne kastet seg i veien for alt som kom mot dem.

 

 

 

 

Stjernekeeper: Kaptein Greger Svenn var god i Rødt lags mål i første omgang. I forgrunnen Mathias Falch, som dømte kampen på grunn av leggstrekken han fikk mot Nordre Aker på lørdag.

 

En blå corner var noe av det siste som skjedde i omgangen, og det resulterte i den første av flere kontroversielle dommeravgjørelser som ville ha blitt diskutert på Twitter og FotballXtra om riksmediene hadde dekket Internserien. Røde spillere mente at ballen hadde vært over streken på vei inn i feltet, blå spillere mente det motsatte, men det ble aldri blåst, og Håvard Sæle satte inn det han trodde skulle bli 2-3-målet. Marius Andersson, som hadde dommeransvaret på akkurat denne corneren, hadde nok med å få på seg dommergenseren, så han hadde ikke fått med seg situasjonen. Målet ble derfor annullert på et meget tynt grunnlag.

 

 

 

 

Skuddvillig: Johan Dolve har begynt å finne formen foran mål.Rødt lag gikk til pause med en trygg 3-1-ledelse, og de brukte ikke mer enn tolv minutter på å øke forspranget etter sidebyttet. Pål Schjerven banket en ball inn foran mål fra venstre, og inne i fem-meteren skled en tilsynelatende offsideplassert Herman Gunnerød inn 4-1. Var han i offside da pasningen gikk? Sannsynligvis, men dommer Falch hadde ikke sett Gunnerøds posisjon da Schjerven slo inn, og lot tvilen komme det angripende laget til gode.

Bare tre minutter senere var Schjerven nok en gang nest sist på ballen, da han sentret til Andreas Kjelstrup, som fra 18 meter med iskald presisjon lirket ballen ned i venstre hjørne til 5-1. En klasseavslutning fra Kjelstrup!

Nok en gang skulle Andersson-Dolve-linken vise seg å være redningen for et jagende Blått lag, som nektet å gi opp. Etter fint kombinasjonsspill spilte til slutt Andersson inn til Dolve, som fra to meters hold bredsidet inn 2-5-målet.

 

 

 

 

Skjøt mye: Johan Dolve forsøker å vri ballen rundt Rødts forsvar noen små minutter før han reduserte til 2-5.Ganske nøyaktig midtveis i den andre omgangen kjempet Kjelstrup og Erlend Rognes om ballen rundt midtstreken. Sistnevnte rev og slet i den røde spissen, og med høyst tvilsomme midler utnyttet han dommerens beslutningsvegring og rappet ballen, før han også rappet til den fra 35 meters hold og sendte den i en fin bue over Jonas Ingebretsen og i mål til 3-5. 

Blått lag hadde heng på de røde, og bare fem minutter etter siste vannpause fant Petter Hauge endelig veien til mål. Hauge hadde fyrt av et titalls ganger fra alle mulige vinkler uten hell, men nå fikk han altså endelig scoringen sin.

I det 79. minutt kom også utligningen for hjemmelaget, også den signert en D-lagsspiller. Kjetil Kirk tok et frispark ute til høyre omtrent midt på Rødt lags halvdel, og keeper Herman Gunnerød feilberegnet katastrofalt idet han stormet ut fra streken, glapp ballen mellom hanskene og så den legge seg pent til rette i nettet bak ham. 5-5!

 

 

 

 

Vendepunktet: Herman Gunnerød feilberegner, og Kjetil Kirks frispark suser i mål til 5-5.Begge lag angrep med alt de hadde for å få vinnermålet. Jostein Eidem driblet og satte opp en rekke muligheter for Rødt lag, mens Lasse Salicath Halvorsen tok på seg tilsvarende rolle for Blått. Sistnevnte ble taklet på vei inn fra høyrekanten, men fikk fordel og slapp ballen videre til Olav Bengtson, som styrte inn 6-5 til blåtrøyene fem minutter før full tid.

Ett minutt før slutt assisterte samme Halvorsen D-lagskollega Petter Hauge, som satte sitt andre for kvelden og økte til 7-5. Det ble ropt på offside, men Espen Bengtson touchet ikke ballen på dens vei gjennom feltet, og målet ble stående. 1-5 var snudd til 7-5, og det kun på 28 minutter - klassisk kamputvikling i Internserien, mer av dette, takk!

 

 

 

 

For sent: Didrik Skjelland imponerte i sin første kamp for året, men reduseringen hans kom for sent.Rødt lags Bendik Aunan løp og løp og nektet å gi opp, og ett minutt inn i de tre overtidsminuttene fant han sesongdebutant Didrik Skjelland, og spilleren som ble delt poengkonge i fjorårets internserie hamret inn en sen redusering. De røde pøste på for å skaffe seg et nytt uavgjortresultat, men Blått lag sto imot presset, og dermed kunne de blå feire sin første seier i årets liga.

Femte runde spilles førstkommende tirsdag.
*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************

 

 

1 pølse - Andreas Kjelstrup. Viste seg frem med to mål og to målgivende pasninger. Imponerte med presise avslutninger, samtidig som han var meget god i oppspillsfasen, der han både bandt opp forsvarere og var flink til å legge igjen til lagkamerater.


Tabellen etter 4. runde:
   1. Rødt lag  1-2-1  16-13  5 poeng
   2. Blått lag  1-2-1  13-16  5 poeng