Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 1-1 (1-1)

Korsvollbanen, 30.6.2016
Internkamp 2
Dommer: Rettferdigheten.
Tilskuere: 1.

Mål:
        1-0: Terje Slaatto (19.)
        1-1: Andreas Kjelstrup (39.)
        

Gule kort: Magnus Olsen, Rødt lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-3-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Sigbjørn Berntsen - Espen Bengtson - Greger Svenn - Vetle Kristoffersen

Terje Slaatto - Kjetil Kirk - Olav Bengtson

Henrik Balling - Mathias Falch - Marius Andersson

Innbyttere:
Ingen.

 

Korsvoll Rød (4-4-1):

Martin Borgen

Hallvard Barbogen - Magnus Olsen - Trygve By - Andreas Løf

Mikal Hoen - Erik André Haugunn - Håvard Sæle - Christian Karlsrud

Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Håvard Hansen (Inn i det 10. min) og Mathias Ogre.

 

 

 

Olsens drøm: Endelig ble det pizza og fotball etter egen kamp. Magnus Olsen smilte fra øre til øre mens pizzaen rant ut av munnen hans, og han måtte følgelig dokumentere dette store øyeblikket. Mer av dette fremover, takk!

  

 

  

Målfattig match, mette mager

Årets andre internkamp ble avsluttet med noe så sjelden som en målløs omgang, men alle gikk likevel hjem med store smil etter at ligaledelsen inviterte til pizza og EM på klubbhuset etter kampslutt.

Kampprogrammet kan være tøft i Premier League ved juletider, men det er enda tøffere i Internserien i sommerferien. To dager etter seriestart møttes Blått og Rødt lag igjen, denne gangen med 14 nye spillere til fordeling. Det medførte en total omstokk av lagene, og Rødt lags posterboy og hærfører Greger Svenn endte plutselig på Blått lag.

De røde spilte de ti første minuttene med ti mann, før Håvard Hansen hoppet inn på banen. Til tross for overtallet tok det et par minutter før Blått lag fikk kjenne på ballen, for ballsikre røde spillere visste å utnytte eksisterende relasjoner, idet de satte tre av Holter-spillerne sine på midten, og de to tidligere kollegaene og kontorrottene Magnus Olsen og Trygve By i midtforsvaret. Sistnevnte, den tidligere Kjelsås-spilleren som overtok Olsens rolle som A-lagsassistent i fjor, spilte sin første elleverkamp siden han avsluttet midtstopperkarrieren i sørlandslaget Tobienborg som toppscorer i 2013, men han viste tidlig at det skal mye til for å lure en gammel stopper.

Hjemmelaget både la seg lavt og ble spilt lave, men de klarte likevel å ta ledelsen, da Marius Andersson slo en fin stikker i bakrommet mot Terje Slaatto, som viste en bemerkelsesverdig ro alene med keeper, der han trygt og kontrollert plasserte ballen iskaldt ned i høyre hjørne.

Rødt lag fortsatte å ha mye ball, samtidig som de styrket laget sitt da dagens eneste innbytter, Mathias Ogre, attpåtil med erfaring fra 2. divisjon, entret banen. Likevel slet de med å komme til sjanser, for Espen Bengtson og nevnte Greger Svenn rensket unna det som kom inn i feltet, frem til et innlegg fra Erik André Haugunn fant Andreas Kjelstrup, som plasserte ballen til høyre for Leiv Jørgen Bakkerud.

Om ballinnehavet var ujevnt, var det likevel jevnt i sjansestatistikken. Blått var effektive da de angrep, og Kjetil Kirk satte et frispark over mål til tross for at han kom rett fra avslutningstrening kvelden i forveien, mens en umarkert Espen Bengtson headet et hjørnespark i tverrliggeren.

Kampen fortsatte i det samme sporet i andre omgang. Rødt lag hadde ballen, mens et lavtliggende Blått lag forsvarte seg godt, før de innimellom klarte å angripe. De blå ble ofte altfor direkte da de angrep, mens de røde med fordel kunne vært noe mer direkte, og ikke så ballkjælende. Når begge lag likevel holdt seg til den samme oppskriften gang på gang, ble det ikke stort til sjanser, og når Leiv Jørgen Bakkerud stoppet det som kom fra Rødt lag, ble det ikke flere mål heller.

Dermed fikk vi noe så oppsiktsvekkende som en målløs omgang, og et lite minutt på overtid av en tung andre omgang, der de aller fleste løp seg tomme og vel så det, ble kampen avsluttet. Pizza ble bestilt, og blå og røde spillere nøt god mat og middels EM-fotball inne på klubbhuset, et arrangement i regi av ligaledelsen og turneringssponsorene. 

Tredje runde i Internserien vil mest sannsynlig arrangeres torsdag om en uke klokken 18.30, før det blir prestisjekamp mot FC Nordre Aker den påfølgende lørdagen klokken 13.30.*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Leiv Jørgen Bakkerud og Greger Svenn. Bakkerud med flere avgjørende redninger som sikrer det ene poenget for Blått lag. MVP 2015, Greger Svenn, får sin første pølse for året ikke bare fordi han er god, men først og fremst fordi han har med seg en fungerende pc, slik at vi får sett EM på klubbhuset etter matchen.


Tabellen etter 2. runde:
   1. Rødt lag  1-1-0  6-2  4 poeng
   2. Blått lag  0-1-1  2-6  1 poeng