Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 5-1 (3-0)

Korsvollbanen, 28.6.2016
Internkamp 1
Dommer: Glenn Marius Sivertsen og Terje Kristoffersen.
Tilskuere: 5.

Mål:
        1-0: Johan Dolve (32.)
        2-0: Terje Kristoffersen (34.)
        3-0: Marius Motrøen (37.)
        4-0: Marius Motrøen (49.)
        5-0: Jonas Ingebretsen (Str) (64.)
        5-1: Jostein Eidem (80.)
        

Gule kort: Sigbjørn Berntsen, Blått lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-3-3):

Jonas Gjesvik 

Espen André Rødnes - Greger Svenn - Lars Gjesvik - Jon Edmunn Sæter

Terje Kristoffersen - Geir Kenneth Solberg - Jakob Ringdal

Johan Dolve - Bendik Aunan - Marius Motrøen

Innbyttere:
Jonas Ingebretsen, Rudi Andreas Knudsen og Glenn Marius Sivertsen

 

Korsvoll Blå (4-3-3):

Mads Andreassen

Valera Kristiansen - Oscar Karlsrud - Magnus Buer - Leiv Jørgen Bakkerud

Peter Sundgaard - Magnus Olsen - Håvard Sæle

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup - Daniel Ramberg

Innbyttere:
Marius Andersson, Sigbjørn Berntsen, Jostein Eidem og Christian Karlsrud.

 

 

 

Fin feiring: Jonas Ingebretsen rundet 50 C-lagskamper denne tirsdagen, og han passerte dermed også storebror Thomas på adelskalenderen. Bragden ble feiret med scoring og seier. Bildet viser ellers hvor mye rom man kan få i Internserien.

  

 

  

Rødt lag viste muskler i seriestarten

Fjorårsmesterne viste ingen nåde i åpningskampen i Internserien V.


Sommeren er her, og det betyr at det er tid for å samle talenter, gamle stjerner, avdankede breddeprofiler, rusk, rask og diverse andre skapninger på to bein til Internserien. Årets utgave er den femte totalt, og i år som i fjor er det Blått og Rødt lag som gjør opp om den gjeve tittelen som Internseriemester. Det vil bli minst fem kamper, muligens syv, avhengig av interessen og oppmøtet i de innledende rundene.

Troppene til den første serierunden tok utgangspunkt i 2015-lagene, og oppstillingen til Rødt lag vitnet om at fjorårets MVP, Greger Svenn, og de andre rødtrøyene utvilsomt hadde et sterkt defensivt lag, noe som raskt viste seg å stemme. Blått lag satset på sin side på gode relasjoner mellom spillerne, ettersom de blant annet kunne skilte med brødreparene Karlsrud og Bakkerud/Berntsen.

 

 

 

Skadeplagede talenter: Valera Kristiansen og Peter Kaasa Sundgaard har dominert på både revyscenen og Tryvann det siste halvåret, men begge fikk store deler av tirsdagens kamp ødelagt av skader i første omgang.De røde viste tidlig hvorfor de vant serien i fjor, og etter en halvtime med flere angrep og halvsjanser, sa de takk for følget, og i fem magiske minutter viste de at de virkelig har ambisjoner om å forsvare tittelen. Etter å ha slitt med å finne åpninger i det blå forsvaret, kom til slutt Marius Motrøen seg rundt ute til venstre, før han slo hardt inn til Johan Dolve, som uten problemer bredsidet inn 1-0.

Terje Kristoffersen lovet mål da han meldte sin interesse for å delta i Internserien tidligere i juni, og bare to minutter etter ledermålet, holdt han løftet sitt da han satte inn 2-0 etter en retur fra en Aunan-avslutning.

Kristoffersen og Aunan var involvert også ved 3-0-målet i det 37. minutt, da sistnevnte headet et innlegg fra førstnevnte videre til Marius Motrøen, som skjøt på direkten, via keeper Andreassen og i mål. Motrøen kom til flere avslutninger, og like før pause hadde han blant annet et skudd i høyre stolpe.

 

 

 

Stor interesse: Internserien V ser ut til å slå alle publikumsrekorder.Blått lag slet med å slå tilbake, og bortsett fra et par chipper i bakrommet fra comeback-kongen Daniel Ramberg og en fin pasningstrekant fra angrepstrioen som endte med en felling av Andreas Kjelstrup, hadde de røde stort sett grei kontroll defensivt. Blått lags første avslutning kom på overtid i første omgang, da Ramberg slo en lur ball ut mot høyre, der Mathias Falch skar inn og skrudde ballen en meter til side for mål.

Alt håp var likevel ikke ute for dagens bortelag, for er det et sted i fotballverdenen hvor 3-0 er en meget farlig ledelse, så er det i Internserien. Her kan alt snu på et par angrep, og ingenting er avgjort før siste spark er tatt. 

De blå drømte om å snu kampen etter pause, men i stedet kunne Marius Motrøen øke til 4-0 bare fire minutter ut i den andre omgangen. En for dagen glitrende Johan Dolve, som selv også hadde et flott langskudd noe senere, slo en lekker stikker fra egen halvdel mot Motrøen, som skjøt hardt og satte ballen godt oppe i hjørnet.

Samme mann satte et frispark i mål senere i omgangen, men scoringen ble avblåst for offside. Det tok uansett ikke lang tid før det sto 5-0, for i det 64. minutt rotet en uheldig Mads Andreassen, som riktignok hadde flere fine redninger, det til for seg selv. Han mistet ballen til Bendik Aunan og endte med å legge balltalentet i bakken, slik at Jonas Ingebretsen kunne krone sin 50. kamp for C-laget med en sikker scoring fra straffemerket. Ingebretsen satte ballen kontant ned i venstre hjørne fra krittmerket, og dermed sto det 5-0.

Blått lag klarte å heve spillet sitt mot slutten, og ti minutter før full tid fikk de lønn for strevet, da Andreas Kjelstrup ga ballen til Jostein Eidem, som satte fart mot mål, ristet av seg Greger Svenn og plasserte ballen ned i høyre hjørne.

 

 

 

Trøst: Christian Karlsrud og Jostein Eidem feirer sistnevntes trøstemål, mens de røde ligger strødd i feltet etter å ha forsøkt å stoppe Eidem.Kjelstrup var bare centimetre fra å redusere ytterligere en gang da han plustelig sto helt alene inne i feltet, men spissen med de nye gule skoene satte ballen i stolpen. Heller ikke Peter Sundgaard, som prøvde seg i fem minutter mot slutten på tross av et overtråkk tidlig i kampen, klarte å få ballen i mål, og også Christian Karlsrud fikk forsøket sitt reddet. Marius Andersson la ut på flere gode løp, mens Valera Kristiansen avsluttet kampen med et heftig raid fra venstrebacken, der han til slutt sendte ballen en drøy meter over tverrliggeren. 

Dermed endte det 5-1 til Rødt lag, som ikke bare sikret seg årets første trepoenger, men som også skaffet seg en solid målforskjell. Neste runde spilles allerede førstkommende torsdag, og avspark er satt til 19.15 eller 19.30, litt avhengig av A-lagstreningen før oss.


*************************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Johan Dolve. Er sist på 1-0-målet og nest sist på 3-0-målet. Slipper ned skuldrene og viser frem teknikken, overblikket og skuddfoten. Solid kamp av Dolve.


Tabellen etter 1. runde:
   1. Rødt lag  1-0-0  5-1  3 poeng
   2. Blått lag  0-0-1  1-5  0 poeng