Korsvoll - Holmen 2 2-3 (0-1)

Korsvollbanen, 13.5.2016
4. serierunde, 8. divisjon avdeling 1
Dommer: Outhman Charroud, Vålerenga.
Tilskuere: 5.

Mål:

        0-1: Holmen 2 (37.)
        0-2: Holmn 2 (63.)
        1-2: Henrik Liland (73.)
        1-3: Holmen 2 (77.)
        2-3: Christian Eidsmo (78.)
        

Gule kort: Lars Eriksen, Holmen 2 2 stk..
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-3-3):

Hallvard Barbogen

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Christian Andersson - Didrik Aamnes - Johan Dolve

Marius Motrøen - Mathias Falch - Henrik Liland

Innbyttere:
Christian Eidsmo, Lars Eriksen, Magnus Jahrmann og Magnus Olsen.

 

 

 

 

Skuffet: Jon Edmunn Sæter måtte etter hvert innse at Holmen 2 tok en ikke altfor fortjent seier sist fredag. 

 

 
 

Surt tap etter slurv i begge bokser

Vi produserte sjanser på løpende bånd uten å score, og effektive Holmen 2 visste å utnytte vår unøyaktighet til det fulle.

Etter 12-2-seieren over Alna fikk vi fri fra seriespillet, og i mellomtiden rakk vi å slå både D-laget og Bislett. Selvtilliten var på topp da seriespillet skulle rulles i gang igjen, for de siste matchene hadde vist at vi også har begynt å få skikk på det offensive spillet. Og det tok ikke lang tid før sjansene kom på løpende bånd også mot Holmen 2.

Mathias Falch ble tidlig servert av Christian Andersson, men spissen traff ikke rent og sendte et kraftløst forsøk ned mot høyre, der keeperen enkelt fanget ballen. Nevnte Andersson fikk selv skyte upresset fra 15 meters hold like etter. Han førsøkte å plassere ballen i mål, men heller ikke Andersson traff rent. Også Henrik Liland bommet på mål, før Marius Motrøen skjøt over på åpent mål etter pasning fra en offsideplassert Jon Edmunn Sæter.

Deretter var det Falchs tur til å heade et strålende innlegg fra Motrøen utenfor, før Andersson kom enda litt nærmere da han headet i tverrliggeren. Erlend Rognes og Henrik Liland sto for øvrig i kø for å score bak ham. Sistnevnte fikk så stå helt alene ved bakre stolpe under et Olsen-frispark, men han headet i nettveggen.

Ballen ville ikke i mål, den ville nemlig i motsatt mål. For ut av intet fikk gjestene fra Asker en sjanse. En lang ball ble slått mot spissen deres, som bevarte roen og scoret. Vi har sett på det på tv og vi har sett det på Korsvollbanen tidligere - et lag dominerer kampen uten å score, så scorer motstanderne på sin første sjanse. Det skal sies at Holmen 2 hadde en rekke cornere i starten av kampen, men det ble aldri farlig, for som de selv sa, var de ikke et dødballag. Spissen deres måtte dessuten tidlig innrømme at lange baller mot hodet hans ikke var noe poeng, ettersom stopperne våre tok ham i hver eneste duell.
Vi var ikke like produktive de siste 45 minuttene. Christian Eidsmo kom rett fra skolen og klinte ballen til med utsiden av foten med sin første berøring, men ballen gikk utenfor. Liland hadde nok et forsøk i nettveggen, før Johan Dolve forsøkte å kopiere drømmemålet sitt fra kampen mot D-laget. Denne gangen trillet dessverre langskuddet hans inn til keeper, for heller ikke Dolve traff rent med skuddet sitt. I stedet fikk vi 0-2 i sekken på en lobb. "To sjanser, to mål," lo de på Holmen-benken.

Didrik Aamnes var ganske tom og sliten etter å ha levert en eksamen tidligere på dagen, men han var sikker i sin sak da han fikk en pustepause mot slutten av kampen: "Dette vinner vi," sa han. Ville lykken snu og avslutningene sitte de siste 20 minuttene?

Nei, ikke med en gang. Thomas Ingebretsen headet en corner til side for mål, og vi trengte til slutt faktisk en god porsjon dommerhjelp for å score. Marius Motrøen lå i offside da han fikk ballen ute på høyrekanten, men for sikkerhets skyld slo han inn til en enda mer offsideplassert Henrik Liland, ettersom dommeren ikke hadde blåst. Hele Holmen 2, inkludert keeperen, stoppet opp, og etter et lite sekunds nøling scoret Liland karrierens enkleste mål. Dommer blåste, heldigvis for mål, og dermed sto det 1-2. 

Dessverre la Holmen 2 på til 3-1, før Christian Eidsmo sekunder etter avspark fikk ballen i feltet og satte inn 2-3 før keeperen rakk å reagere. Vi jaget utligning og minst ett poeng, men vi ble for unøyaktige og ubesluttsomme mot slutten, og dermed røk vi 2-3. Dette var et usedvanlig surt tap fordi vi styrte mye av spillet og skapte desidert mest. Sannsynligvis var det en av våre beste kamper til nå i år, det var bare målene som manglet. Nå venter pinsehelgen og 17. mai, men så snart pølser og is er konsumert, er det klart for ny seriekamp. Vi spiller hjemme på Korsvollbanen også neste uke, for fredag kommer Vålerenga 2 på besøk. Avspark er klokken 20.15. Vel møtt!

 


************
*************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
5 pølser - ingen
3 pølser - ingen
2 pølser - ingen
1 pølse - Henrik Liland og Jon Edmunn Sæter. Samtlige spillere får trekk for de mange bommene, og det gjør at det blir tynt med pølser i gryta denne gangen. Henrik Liland får en pølse for å være skapende i front, mens Jon Edmunn Sæter tar en wiener i lompe for å ha bidratt til at vi tross alt nesten ikke slapp Holmen 2 til mer enn de sjansene de scoret på.

Tabell etter 4. serierunde:
Få endringer i toppen av tabellen. Haslum 2 virker bunnsolide og står fortsatt uten feilskjær, mens hele fire lag følger like bak. Vi skulle gjerne vært med i dette selskapet, men tapet for Holmen 2 gjør at vi blir værende på 7. plass. I bunnen er det få endringer, med unntak av Lommedalen 3, som etter en god uke og en ekstra kamp har kommet helt opp i ryggen på oss.

1. Haslum 2
4
0
0
23-3
12
2. Holmen 2
3
0
1
20-8
9
3. Frigg 4
3
0
1
11-1
9
4. Vålerenga 2
3
0
1
16-11
9
5. Østerdølenes
3
0
2
12-14
9
6. Fossum 2
1
2
1
13-6
5
7. Korsvoll
1
1
2
16-13
4
8. L.dalen 3
1
1
3
6-15
4
9. St. Olavskam.
0
0
4
4-23
0
10. Alna
0
0
4
9-36
0