Korsvoll - Bislett 4-3 (2-0)

Korsvollbanen, 7.5.2016
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 6.

Mål:

        1-0: Mathias Falch 
        2-0: Henrik Liland
        2-1: Bislett
        2-2: Bislett
        3-2: Jon Edmunn Sæter
        3-3: Bislett
        4-3: Andreas Kjelstrup (Str)
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-3-3):

Leiv Jørgen Bakkerud

Simen Neraker - Jonas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Johan Dolve

Anders Braskerud - Didrik Aamnes - Henrik Liland

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup -  Marius Motrøen

Innbyttere:
Jørgen Mo og Greger Svenn.

 

 

 

 

Internasjonalt: Marius Motrøen jager en ball mot en Bislett-spiller i England-drakt. 

 

 
 

Overtidsstraffe sikret ny seier

De første 45 minuttene var blant de beste til nå offensivt, men til slutt trengte vi en straffe i sluttminuttene for å avgjøre kampen..

Serien tok som kjent en liten pause denne uken, og vi fulgte opp onsdagens 4-3-seier over D-laget med en ny match lørdag ettermiddag - endelig kunne vi invitere Bislett til det årlige vårmøtet mellom lagene. Skjønt å kalle dette et vårmøte er ikke nødvendigvis helt riktig, med 25 grader i lufta og strålende sol var det nesten så man skulle tro at det var den tradisjonsrike sommerkampen som gikk av stabelen. Bislett er som kjent et lag vi pleier å møte både vår, sommer og høst, og gjerne om vinteren også, men de første 45 minuttene virket det som om bortelaget ikke hadde møtt opp, for det er lenge siden vi har rullet opp like mange sjanser på en omgang som det vi gjorde før pause.

Didrik Aamnes styrte spillet fra sin dype midtbaneposisjon, og foran seg hadde han ikke bare mer rom enn et sjørøverskip, han hadde også en drøss med angrepsvillige spillere. Mathias Falch fant seg godt til rette som innoverrettet høyrekant, mens Marius Motrøen fortsatte i sitt vante spor på venstresiden. Andreas Kjelstrup koste seg i midten, mens indreløperne Henrik Liland og Anders Braskerud i likhet med backene Simen Neraker og Johan Dolve var ivrige etter å bli med opp.

Falch var tidlig ute med å teste frisparkfoten fra noe lenger hold enn i bortekampen mot Alna. Ballen føk rundt muren og hadde grei retning mot høyre hjørne, men skuddet var ikke hardt nok til at frisparket endte i mål. Samme mann hadde deretter to gode forsøk etter pasning Marius Motrøen. Etter å truffet keeper første gang, dro Falch seg inn i banen neste gang, før han skjøt tilbake dit han kom fra, dog uten hell.  

 

 

Nesten: Mathias Falch avsluttet fra skrått hold etter pasning fra Marius Motrøen (med ryggen til) i førsteomgang. Spissen forsøkte å lure ballen ned i nærmeste hjørne, men Bisletts keeper reddet.Også Kjelstrup fikk en rekke sjanser, eller hat-trick i hundreprosentsjanser, som han selv sa det. Den største muligheten kom etter at Motrøen fullførte et godt løp, for så å slå 45 grader ut i feltet, der Kjelstrup satte ballen over høyre kryss.

Henrik Liland hadde også bommet en gang selv, før han stilte seg opp for å teste frisparkfoten. Han bøyde ballen opp mot venstre kryss, men de siste centimetrene var ikke på Lilands side, og ballen smalt i metallet. Heldigvis skal ikke bare metall leveres til retur sammen med plast og annet spesialavfall, metall kan også gi returer. Nå føk ballen rett ut i feltet igjen, der Mathias Falch fikk satt ut venstrefoten og bredsidet ballen i mål til 1-0. En usedvanlig fortjent ledelse.

Liland fikk selv æren av å være sist på 2-0-scoringen. Simen Neraker hadde ikke spilt elleverkamp på 15 år da han var med mot D-laget sist, men han hadde helt åpenbart lært mye av de 90 minuttene på onsdag, for nå var han langt mer involvert og interessert i å bidra også lenger opp i banen. Neraker spilte vegg med midtbanen, før han fant Anders Braskerud, som slo et lavt innlegg til Liland, som ekspederte ballen i nettet. Vi jaget nye mål uten hell, men heller ikke innbytter Jørgen Mo klarte å sette vårt tredje.

 

 

 

 


Over: Henrik Liland scoret ett mål mot Bislett. Under: Didrik Aamnes jobbet godt på midten i sommervarmen på Korsvollbanen.

 

 

 

 Defensivt var det lite å utsette på innsatsen. Jon Edmunn Sæter og Jonas Ingebretsen utgjorde et godt stopperpar, og Leiv Jørgen Bakkerud var trygg og rolig i mål. Vi dyttet Greger Svenn inn i midten etter pause, slik at Ingebretsen kunne komme mer opp fra backen.

Dessverre la vi igjen mye konsentrasjonen på innbytterbenkene idet vi gikk ut på kunstgresset igjen. Bislett hevet seg naturlig nok også, men mønsteret fra D-lagskampen gjentok seg altså også denne kampen. 2-0 ble altfor raskt til 2-1, for vi slurvet og falt ut av rollene våre, og det tok lang tid før vi klarte å skape noe mer en halvsjanser. Andreas Kjelstrup la igjen ballen til Liland, men denne gangen traff ikke mannen bak 2-0-scoringen vår mål.

Da Bislett deretter utlignet til 2-2 var det på høy tid å ta tak i kampen igjen. Vi nådde aldri det gode offensive nivået fra førsteomgangen igjen, men et hjørnespark fra gjestespiller Braskerud var det som skulle til for å ta tilbake ledelsen. Høvik-spilleren slo en flott corner fra høyre, og da Kjelstrup dro med seg hele forsvaret i et lurt løp, kunne en umarkert Jon Edmunn Sæter dukke opp ved bakre stolpe og styre inn 3-2.

 

 

 

 

Over: Anders Braskerud, som til daglig spiller for Høvik Ulvene, noterte seg for to målgivende pasninger. Under: Johan Dolve leverte nok en god kamp mot Bislett.

 

 

Vi beholdt ikke ledelsen i mer enn noen minutter, for like før full tid scoret Bislett igjen. Vi så ut til å miste seieren, men så stormet Jonas Ingebretsen inn i feltet på venstresiden. Han vippet ballen mellom to motstandere og fikk et spark som sendte ham ut av balanse. Ingebretsen forsøkte å holde seg på beina, men han mistet fremdriften, og dommeren blåste og pekte mot straffemerket.

En sliten Kjelstrup gikk frem, og selv om temperaturen i lufta gjorde at han kokte, klarte han å holde hodet kaldt. Keeper gikk til høyre, og Kjelstrup kunne dermed legge ballen opp i mål og til venstre. 4-3, og seieren var sikret! Sett under ett tok vi en velfortjent seier. Vi fikk veldig god trening i det offensive, spesielt de første 45, samtidig som vi fikk en påminnelse om hvor fort ting kan snu på dette nivået om vi ikke er fullstendig påskrudde hele veien.

Fredag om en uke er det seriekamp igjen. Da kommer Holmen 2 til Korsvollbanen, og avspark er kl.20.15. Vel møtt!

 


************
*************************************************************************
        JAN SOLLANDS PØLSEBØRS // DAGENS KORSVOLL-GUTT
*************************************************************************************
1 pølse - Henrik Liland. Det er flere andre som leverer på omtrent samme nivå som Liland, men han spiller i en noe uvant midtbanerolle, samtidig som han er involvert i de to første målene og flere andre store sjanser, så dagens pølse går til Liland. 
 

 

 

 

Fanfavoritt: Leiv Jørgen Bakkerud sto en god kamp med familien tilstede på tribunen.