Skeid 2 - Korsvoll 2-1 (0-0)

Nordre Åsen, 11.4.2016
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 3.

Mål:

        1-0: Skeid 2
        2-0: Skeid 2
        2-1: Christian Andersson
        

Gule kort: Johannes Blåsternes.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-1-3-2):

Hallvard Barbogen

Åsmund Aarrestad - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Johan Dolve

Didrik Aamnes

Marius Motrøen - Christian Andersson - Magnus Jahrmann

Mathias Falch - Lars Eriksen

Innbyttere:
Leiv Jørgen Bakkerud, Johannes Blåsternes, Jostein Eidem og Jonas Ingebretsen.

 

 

 

 

Målscorer: Christian Andersson slutter ikke å score, og han satte inn sitt fjerde for året mot Skeid 2. Her er han i duell med en Skeid 2-spiller.

 

 
 

Tam generalprøve mot Skeid 2

Med unntak av et par korte perioder her og der og de siste ti minuttene var vi usedvanlig tamme mot Skeid 2. Full sprekk etter en intens avslutning på oppkjøringen, eller en taktisk genistrek for å spare krefter til serieåpningen?

Siste test før fredagens seriestart gikk av stabelen på det eldste Nordre Åsen-kunstgresset, der vi møtte Skeid 2, eller mer korrekt - Skeid bredde 2, eller sagt på en annen måte, Skeids fjerdelag på seniorsiden.

Kamptroppen blir stadig fyldigere nå som det nærmer seg tid for å dele ut poeng, men denne kvelden hjalp det ikke med et par ekstra innbyttere. Vi klarte å spille noen enkle trekk helt i starten, men så sa det stopp. De første 45 minuttene imponerte ingen. Skeid 2 hadde et par langskudd, mens våre offensive bidrag begrenset seg til noen cornere og et fint veggspill på høyresiden. Samtidig hadde vi ganske grei kontroll defensivt og holdt nullen til pause, og det gjorde godt etter en vår der vi har sluppet inn både fire og fem mål i enkelte kamper.

Andreomgang ble heller ingen stor opplevelse, og vi skal snart hoppe til de siste ti minuttene, for det var først da vi klarte å skru på og viste vinnervilje. Før den tid rakk Skeid 2 å ta ledelsen på en corner, samt øke til 2-0, mens Johannes Blåsternes rakk å innkassere sitt første gule kort for året.

Vi klarte å mobilisere krefter til en sluttspurt, og i sluttminuttene foregikk det meste av spillet foran hjemmelagets mål. Mathias Falch sendte et innlegg i tverrliggeren og fikk et annet skudd hentet ned fra hjørnet, mens Johannes Blåsternes noe tidligere kom hakket for sent til å nå et innlegg fra venstre. Johan Dolve skjøt over, men til slutt traff vi, da Marius Motrøen spilte frem Christian Andersson. Han så etter alternativer i feltet, men da Skeid-keeperen snublet, var det bare å sikte og plassere ballen mellom stengene og i mål. 

Thomas Ingebretsen måtte dømme det siste kvarteret, ettersom dommeren måtte videre til en oldboys-kamp i Vallhall, men han la ikke til nok tid til at vi rakk å utligne. Vi avsluttet kampen med alle mann i angrep og to raske dødballer, men ingen av dem ga uttelling, og dermed tapte vi generalprøven 1-2.

Det gir følgende statistikk etter åtte treningskamper: To seiere, to uavgjorte og fire tap, målforskjell 22-24. 

Fredag står det om poeng, og da tar vi turen ut til Haslum for å møte Haslums nystartede andrelag. Avspark på Haslum kunstgress 2 er klokken 20.15. Vel møtt!

Mer om seriestarten og årets motstandere kommer på c-laget.com i løpet av uken.