Grüner 3 - Korsvoll 2-4 (0-2)

Dælenenga, 9.4.2016
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 4.

Mål:

        0-1: Mathias Falch
        0-2: Magnus Jahrmann
        1-2: Grüner 3
        2-2: Grüner 3
        2-3: Magnus Jahrmann
        2-4: Mathias Falch
        

Gule kort: Grüner 3 4 stk.
Røde kort: Grüner 3 1 stk.


Korsvoll (4-1-3-2):

Hallvard Barbogen

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Leiv Jørgen Bakkerud

Christian Andersson

Magnus Jahrmann - Jostein Eidem - Erlend Rognes

Mathias Falch - Marius Motrøen

Innbyttere:
Jostein Eidem og Andreas Kjelstrup.

 

 

 

 

Punkteringen: Marius Motrøen omfavner Mathias Falch etter 4-2-scoringen like før full tid.

 

 
 

Ny seier mot Grüner 3

Tenningsnivået og innsatsen var ikke på topp, men Magnus Jahrmann og Mathias Falch scoret to ganger hver og sikret årets andre seier på Dælenenga.

I årets første treningskamp slo vi det nystartede elleverlaget Grüner 3 4-3 i tett snøvær. Nå, tre måneder senere, i strålende solskinn en lørdags ettermiddag, var det på tide å se om styrkeforholdet hadde endret seg etter en lang og variert oppkjøring.

Vi klarte ikke å følge opp den sterke andreomgangen fra torsdagens opphenting mot Wam-Kam 2 fra start, og de første 45 minuttene var egentlig en ganske slapp affære. Det ble for store avstander både mellom lagdelene og de ulike midtbanespillerne, der kantene ble for brede og rommene for store defensivt. Alt var likevel ikke helt håpløst, for i Marius Motrøen har vi funnet en ny cornerspesialist. Forrige kamp endte to av hjørnesparkene hans med mål, og midtveis i førsteomgang slo han nok en god innsvinger fra venstresiden. Ballen gikk gjennom 16-meteren, og ved bakre stolpe kom Mathias Falch seg foran forsvaret, slik at han kunne sette bredsiden til og sende ballen i mål til 1-0. Dette var Falchs 150. mål for C-laget, vi gratulerer!

Marius "Målgivende" Motrøen var egentlig spiss de første 45, men han la seg ofte ute til venstre, og mot slutten av omgangen spilte Falch ham gjennom ute på siden. Han nådde ballen først, samtidig som Magnus Jahrmann skar inn fra sin høyrekant og inn i feltet. Motrøen la et flott innlegg over til Jahrmann, som helt uten problemer styrte ballen i det tomme målet.

Dermed gikk vi til pause med en komfortabel 2-0-ledelse, attpåtil uten å ha imponert nevneverdig i banespillet. Andreomgang startet dessverre enda verre, da Thomas Ingebretsen rotet det til for seg selv og ga Grüner 3s angripere fri vei mot mål, slik at de kunne redusere. Ikke lenge etter kom 2-2-scoringen. Da var det bare å brette opp ermene og ta opp kampen igjen. 

Vi følte at vi hadde en viss kontroll, og mot slutten av kampen kom også sjansene vi trengte for å avgjøre. Først fikk Jostein Eidem slått over til Magnus Jahrmann, som med et hardt skudd ned i hjørnet sendte oss i ledelsen igjen. Noen minutter før slutt, etter at Grüner 3 var redusert til ti mann på grunn av to gule kort og kjeftbruk, slo Magnus Motrøen en fin ball på tvers av feltet noen meter innenfor 16-meterstreken. I den andre enden av feltet ventet Mathias Falch, som dro ballen forbi en forsvarer, før han banket den tilbake og ned i høyre hjørne til 4-2. Kampen var punktert, og vi kunne juble for årets andre seier!

Spillmessig fikk vi det aldri helt til å stemme, men det er godt å se at vi har nok kvalitet i laget til å dra i land seiere selv på mindre gode dager. Mandag venter Skeid 2 i det som blir siste test før seriestart førstkommende fredag. Avspark i treningskampen er klokken 19.00, stedet er Nordre Åsen. Vel møtt!