Bjørndal - Korsvoll 2-0 (1-0)

Bjørndal kunstgress, 30.3.2016
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 7.

Mål:

        1-0: Bjørndal (17.)
        2-0: Bjørndal (60.)
        

Gule kort: Jonas Ingebretsen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-1-3-2):

Hallvard Barbogen

Åsmund Aarrestad - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Magnus Jahrmann

Didrik Aamnes

Marius Motrøen - Christian Andersson - Erlend Rognes

Mathias Falch - Johannes Blåsternes

Innbyttere:
Leiv Jørgen Bakkerud, Jonas Ingebretsen og Andreas Kjelstrup.

 

 

 

Deppet: Andreas Kjelstrup og Thomas Ingebretsen hang med hodet etter at tapet var et faktum.

 

 
 

Bjørndal ble for sterke

6. divisjonslaget Bjørndal stilte med ni innbyttere og var et par hakk bedre, akkurat slik divisjonsforskjellen skulle tilsi.

Bjørndal har slitt i seriesystemet de siste årene, men ryktene ville ha det til at årets oppkjøring hadde bydd på alt fra seier over 4. divisjonsmotstand til tap for 7. divisjonslag. Vi skjønte at et lag med store interne kvalitetsforskjeller ventet oss, og det viste seg da også å stemme, ettersom de nærmest stilte med to ellevere, hvorav nesten halvparten ble henvist til den lille treningsbanen ved siden av matchbanen i hele førsteomgang.

Førsteelleveren til Bjørndal var meget god, der de hadde minst én fremtredende spiller i hvert ledd - en rask og smart midtstopper, en midtbanedirigent, en dribleving og en ustoppelig spiss. Man trenger ikke mer for å gjøre det bra på dette nivået, og det tok ikke lang tid før sesongdebutant Åsmund Aarrestad reddet en heading på streken. 

Vi var ikke helt ute av det i starten, og spesielt Erlend Rognes hadde et par fine løp på venstresiden, der han serverte et par gode innlegg før han fikk pusteproblemer. Et av leggene ble forsøkt brassesparket av Mathias Falch, men akrobatikken satt ikke helt som den burde.

I det 17. minutt scoret Bjørndal etter lengre tids press. Målet kom etter en corner.

Johannes Blåsternes spilte spiss i dag, og han hadde en god heading på et nytt innlegg noe senere. Bortsett fra det foregikk det meste foran vårt mål, men heldigvis var vårt nye keeperfunn, Hallvard Barbogen, i storform. Han var flink til å kommunisere med forsvaret, samtidig som han vartet opp med den ene refleksredningen etter den andre, både med armer og bein. Her kan det se ut til at trenerteamet har funnet gull på overgangsmarkedet, for Barbogen kunne til slutt reise hjem med bestemannsprisen - og faktisk også dommeren - i bilen.

Etter en temmelig begredelig førsteomgang, der vi stort sett falt ned i egen 16-meter og slet med å etablere noen form for spill, tok vi tak og løftet laget etter pause. Bjørndal økte riktignok fullt fortjent til 2-0 med et kanonfrispark fra 25 meter, men derfra og ut var vi fullt på høyde med hjemmelaget, som riktignok byttet seg noe ned utover i omgangen.

Vi har alltid som mål å score i hver kamp i løpet av året, og det skortet ikke på sjanser denne kvelden. Marius Motrøen var gjennom, men skjøt fra spiss vinkel da han kanskje burde valgt innlegg. Johannes Blåsternes ble klippet ned i feltet, men fikk ikke straffe av sin gode venn, dommer Abbas Dini, mens Didrik Aamnes harde skudd fra 20 meter dessverre ikke fant veien til nettmaskene. Dermed måtte vi gå målløse av banen allerede i årets femte kamp, og dermed klarte vi ikke å score mål i hver kamp i år heller. Vi prøver igjen i 2017, men før den tid møter vi Wam-Kam 2 på Voksen kunstgress torsdag om en uke. Avspark er kl.20.15. Vel møtt!