Harestua - Korsvoll 5-4 (2-1)

Harestua stadion, 17.3.2016
Treningskamp
Dommer: Ukjent.
Tilskuere: 20.

Mål:

        1-0: Harestua (14.)
        1-1: Christian Eidsmo (26.)
        2-1: Harestua (32.)
        3-1: Harestua (52.)
        3-2: Jostein Eidem (57.)
        3-3: Christian Andersson (76.)
        3-4: Jostein Eidem (79.)
        4-4: Harestua (80.)
        5-4: Harestua (83.)
        

Gule kort: Didrik Aamnes, Harestua 4 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-1-3-2):

Erik Forsén

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Rinor Selmani - Leiv Jørgen Bakkerud

Didrik Aamnes

Johan Dolve - Christian Andersson - Marius Motrøen

Christian Eidsmo - Henrik Liland

Innbyttere:
Marius Andersson, Jostein Eidem, Mathias Falch og Erlend Rognes.

 

 
 

Mistet seieren i sluttminuttene

Ti minutter før slutt hadde vi klart å snu 1-3 til 4-3, men to sene baklengsmål gjorde hjemturen fra Harestua ekstra lang.

I både 2012 og 2013 bød sesonginnledningen på hyggelige turer til Harestua og møter med det sammensatte laget til Grua/Harestua. I 2014 klarte de ikke å stille lag, men i fjor var Harestua på plass i 5. divisjon med eget lag, og i år ble det derfor en ny tur til den fine banen deres. Etter over en måned uten kamp og et par uker uten trening, ettersom vi kun hadde økter i Vallhall ut februar, var det en noe rusten gjeng som kjørte ut av byen, og det var da også hjemmelaget som tok kommandoen fra start.

Blåtrøyene tok en tidlig ledelse, men tolv minutter senere svarte vi etter fint samarbeid mellom spissene Henrik Liland og Christian Eidsmo. Førstnevnte befant seg ute til høyre, da han slo en hard pasning langs 16-meterstreken og inn mot midten, der Eidsmo rappet til ballen og sendte den ned i venstre hjørne. Hans første scoring siden 2014. Skal dette endelig bli Eidsmos år? Eidsmo var i alle fall stadig i begivenhetenes sentrum på Harestua, ettersom han gjentatte havnet i klammeri med forsinkede forsvarsspillere som meide ham ned. 

Harestua var et hardtspillende lag, og i det 32. minutt ble Jonas Ingebretsen, som ser ut til å ha lagt beslag på høyrebacken i år, dyttet i bakken inne i feltet vårt. Dommeren lot spillet gå, og Harestua fikk kranglet ballen i mål. 

Henrik Liland måtte gi seg i pausen, og kampsamleren Marius Andersson kom inn til sin første match for året. Snart er han ferdig i Trondheim, og hvis alt går etter planen, vil han kunne samle kamper i stor stil på ukentlig basis fra og med juni.

Vi gjorde det altfor enkelt for Harestua da de gikk opp til 3-1 i det 52. minutt, men bare fem minutter senere svarte vi ved innbytter Jostein Eidem, som skjøt ballen i mål etter at et frispark fra Rinor Selmani ble stusset videre av en Harestua-spiller. Vi presset på for en utligning. Jonas Ingebretsen var nå flyttet oppover i banen, og i det 71. minutt kom han alene mot keeper. Keeperen knuste ham i bakken, før en klumsete forsvarer presterte å måke ballen rett i krysset til 3-3. Nei, vent. Dommeren blåste straffe, samtidig som han unnlot å vise ut keeperen. Christian Andersson gikk frem til krittmerket, men fjorårstoppscoreren ombestemte seg i tilløpet, og endte med å sende ballen over tverrliggeren.

Kaptein Andersson fikk sin revansj bare fem minutter senere, da Erlend Rognes gikk opp langs venstresiden og slo ballen tilbake i feltet, der Andersson kontrollert trillet inn 3-3.

Harestua vaklet, og Jostein Eidem utnyttet dette i det 79. minutt. Rognes slo et frispark inn i boksen, og der var Eidem nok en gang først på ballen, slik at han kunne styre inn 4-3. Snuoperasjonen var komplett. 

Gleden var dessverre kortvarig. Noen små sekunder senere lå nemlig ballen i mål bak Erik Forsén, og enda noen minutter senere måtte han hente nok en ball ut av nettet, riktignok etter å ha parert et skudd med en meget god enhåndsredning like før.

Seieren gikk dermed til Harestua, og vi må innse at vi fortsatt har litt å terpe på før seriestart om fire uker. Vi har scoret ni mål på de to siste kampene, noe som er veldig bra, men vi har dessverre også sluppet inn ti, noe som overhodet ikke er bra. Et par små justeringer, så faller nok brikkene på plass. Nå blir det påskeferie, og så venter det forhåpentlig treninger på Korsvollbanen og match mot 6. divisjonslaget Bjørndal. God påske!