Korsvoll - Korsvoll D 1-2 (0-1)

Grefsen stadion, 30.1.2016
Treningskamp (2x40)
Dommer: Ukjent.
Tilskuere: 2.

Mål:

        0-1: Petter Hauge  
        1-1: Johannes Blåsternes
        1-2: Lasse Salicath
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-1-3-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Ask Sørgaard

Johannes Blåsternes

Didrik Aamnes - Christian Andersson - Jørgen Mo

Lars Eriksen - Mathias Falch

Innbyttere:
Christian Eidsmo (siste 20).

 

 
 

D-laget stjal seieren på overtid

Vi hadde sjanser til å avgjøre selv, men var ikke like skarpe som Korsvoll Ds angripere, som utnyttet en feilpasning og avgjorde ett minutt på overtid.

I år skal både vi og D-laget spille i 8. divisjon, og det lå dermed et par ekstra respekt- og prestisjepoeng i potten da vi møttes til dyst på Grefsen stadion på januars siste lørdag. Solen skinte, og med en normal tropp burde vi innkassert en grei seier her, ettersom D-laget hadde kick-off kvelden i forveien. Dessverre kom det et par sene avbud, slik at vi kun var ti mann til avspark. Ask Sørgaard fra D-lagsbenken gikk derfor rett inn på venstrebacken vår i samtlige 80 minutter (kampen ble spilt over 2 x 40 minutter), slik at vi kunne spille med fullt lag.

Begge lag hadde hver sin periode før pause. Petter Hauge, som scoret for oss mot Grüner 3 for to uker siden, ga dem 1-0 tidlig i kampen, før vi også meldte oss på. Utover dette kom ikke D-laget nærmere enn et par langskudd før pause, og disse bare attpåtil bar preg av at det hadde blitt en rom og cola for mye på fredagen. Vi spilte oss til et par store sjanser, der høyreback Jonas Ingebretsen gang på gang kom på utsiden og skapte farligheter foran D-lagets mål. Ingebretsen var utvilsomt vår beste i denne kampen, og Mathias Falch burde scoret da han la 45 grader ut i feltet, men skuddet var både løst og dårlig plassert. Lars Eriksen var vår største trussel, og han var i scoringsposisjon flere ganger før han måtte dra videre til julebord i pausen. Ved en anledning ble han løpt ned av D-lagets keeper, og det spørs om ikke han burde fått straffe her. 

Ettersom Eriksen måtte dra etter 40 minutter og D-laget hadde nok med å holde sine spillere på beina i en omgang til, måtte vi spille med ti mann frem til Eidsmo kom seg fra jobb og til Grefsen. Før den tid rakk vi å utligne til 1-1, da en corner fra venstre fra Johannes Blåsternes ble klarert ut igjen til Blåsternes, som svingte ballen mot bakre stolpe, der den føk forbi både angripere og forsvarere og rett i mål. 

Vi hadde initiativet i kampen mot slutten, men idet vi beveget oss inn på overtiden glapp det i forsvaret, og Lasse Salicath, som mange kanskje husker fra Internserien 2015, snappet opp en feilpasning og satte inn 2-1 til D-laget. Vi rakk ikke å svare, og årets andre kamp endte med årets første tap på denne solfylte januarlørdagen. Fredag om en uke går turen til Drøbak, der vi møter Drøbak-Frogn 4 til ny kamp.