Korsvoll - Bislett 2-3 (1-2)

Muselunden, 19.11.2015
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 3.

Mål:

        0-1: Bislett
        1-1: Lars Eriksen
        1-2: Bislett
        2-2: Andreas Kjelstrup
        2-3: Bislett
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Jonas Ingebretsen - Erlend Rognes - Sven Nygaard - Magnus Jahrmann

Lars Eriksen - Christian Andersson - Didrik Aamnes - Marius Motrøen

Mathias Falch - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Magnus Olsen og Espen André Rødnes.

 

 
 

Kaldt og kjedelig tap for Bislett

Dårlige spilleforhold sørget for at novemberkampen mot Bislett ikke ble noe mer enn en greit treningsøkt.


Etter flere uker med ukentlige treninger fikk vi endelig klarsignal til å spille på Korsvollbanens nylagte kunstgress. Bislett takket gladelig ja til invitasjonen, men dagen før kampen kom beskjeden om at det var noe galt med dreneringen og at banen frøs til om kvelden. I siste liten fikk vi leid oss inn på Muselunden, banen som ligger idyllisk til i gropa ved Sinsenkrysset, men det viste seg allerede på oppvarmingen at kunstgresset var temmelig isete også her.

Det er ikke stort å si om denne kampen. Begge lag spilte på halv maskin på grunn av forholdene, ettersom det var vanskelig å stoppe og vende der hvor banen var som hardest.

Bislett hadde mest ball og var best i åpningen, og de tok også ledelsen. Utligningen vår var av det vakre slaget. Ballen gikk raskt fra mann til mann ute ved venstrekanten, før Mathias Falch vippet Didrik Aamnes gjennom med en lur pasning. Aamnes trillet ballen videre inn foran mål, der Lars Eriksen enkelt kunne spasere den i mål til 1-1.

Christian Andersson fikk en stor mulighet like etter da han fikk avslutte fra fem meters hold, men i stedet var det Bislett som kunne gå til pause med en 2-1-ledelse etter at vi mistet ballen i eget forsvar.

De siste 45 var like kalde og kjedelige som de 45 første. Andreas Kjelstrup fikk prøve seg på et frispark, men skjøt rett i muren. Et mislykket skudd, eller bare innledningen til et genialt innøvd trekk? Returen ble nemlig fanget av Christian Andersson, som slo inn foran mål, der nettopp Kjelstrup pirket den inn ved høyre stolpe. Dette var for øvrig årets 100. Korsvoll-C-scoring, alle kamper inkludert.  

Bislett fikk dessverre inn sitt tredje for kvelden før dommeren blåste av, og da Lars Eriksen ikke fikk straffe etter å ha blitt meid ned av bakerste mann, endte årets fjerde møte med Bislett med tap.