Mercantile - Korsvoll 7-3 (4-1)

Langerud, 21.9.2015
17. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Fredrik Ødegaard, Abildsø.
Tilskuere: 2.

Mål:

        1-0: Mercantile (6.)
        2-0: Mercantile (17.)
        2-1: Martin Kloster (19.)
        3-1: Mercantile (22.)
        4-1: Mercantile (27.)
        5-1: Mercantile (51.)
        6-1: Mercantile (Str) (63.)
        6-2: Ola Jansen (69.)
        6-3: Andreas Kjelstrup (78.)
        7-3: Mercantile (88.)
        

Gule kort: Jostein Eidem, THomas Ingebretsen og Jonas Ingebretsen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Martin Kloster - Didrik Aamnes - Christian Andersson - Fredrik Runar

Ola Jansen - Mathias Falch

Innbyttere:
Jostein Eidem, Oscar Karlsrud, Andreas Kjelstrup, Sven Nygaard og Åsmund Aarrestad.

 

 

 

 

Nedtur: En fortvilt Jostein Eidem får gult kort av dommeren i en allerede håpløs kamp.

 

 

 
 

Sviktet da plassen skulle sikres

Alt gikk galt denne mandagen. Vi gjorde det motsatte av hva vi gjorde forrige uke, spilte elendig og tapte stort, mens Fagerborg 3 utrolig nok slo seriemester Oppsal 3. Vi er dermed under streken idet én serierunde gjenstår..


Forrige uke gikk alt som en drøm på Ekeberg 2, men denne mandagen gikk alt galt. Det var vanskelig å finne Langerudbanen, det var vanskelig å parkere der uten å risikere at bilen skulle bli tauet bort av sinte drabantbybeboere, det var vanskelig å spille fotball og det var vanskelig å holde humøret oppe da resultatene fra de andre kampene tikket inn senere på kvelden. 

Det så derimot meget lyst ut idet vi ankom den gjørmete banen like sør for Østensjøvannet. Troppen var på papiret bedre enn forrige uke, ifølge ekspertene, ettersom Martin Kloster blant annet var på en kort visitt i byen, men vi begynte å ane at dette kanskje ikke kom til å gå bra da det ikke var vann i kranen i det vesle klubbhuset som lå i skråningen ved siden av banen. Vann hadde det derimot vært nok av på banen den siste tiden, så vi skjønte at dette oppgjøret kom til å tære på kreftene. Vi visste at seier mest sannsynlig ville sikre oss fornyet kontrakt i 7. divisjon, ettersom vi var rimelig sikre på at Fagerborg 3 kom til å tape for nærmest uovervinnelige Oppsal 3.

For å ta vår egen kamp først - allerede etter seks minutter lå ballen i mål bak Erik Forsén. Vi klarte ikke å renske unna i eget forsvar, og da vertene slo ballen inn igjen i feltet, kunne en av spillerne deres enkelt heade inn 1-0.

I det 17. minutt fikk en av Mercantiles to gode midtbanespillere gå upresset fra midtbanen. Ingen kom opp i kroppen hans, og til slutt slo han en rolig innsidepasning fra 18 meter ned i venstre hjørne. Skuddet var slappere enn presset vårt, men det var velplassert.

To minutter senere så det ut til at Martin Kloster skjøt oss tilbake i kampen da han banket ballen i mål fra over 20 meters hold etter pasning fra Christian Andersson, men bare minutter etter headet en Mercantile-stopper inn 3-1 etter et frispark. Vi var overhodet ikke til å kjenne igjen fra forrige ukes praktoppvisning, og i det 27. minutt økte Mercantile til 4-1 da en umarkert spiller fikk komme inn fra kanten og avslutte.

Vi dunket på med alt vi hadde fra start etter pause, og det tok ikke mer enn tre minutter før Ola Jansen sendte i vei en farlig avslutning. Keeperen fikk et bein på ballen, men fra veldig spiss vinkel satte Jostein Eidem returen utenfor. I stedet for en viktig redusering fikk vi et nytt håpløst baklengsmål tre minutter senere, og som om ikke det var nok, fikk vi nok en straffe imot oss litt over kvarteret ut i den andre omgangen. Også denne straffen ble satt enkelt i mål, og dermed stod det 6-1.

Ola Jansen stusset inn et trøstemål etter frispark fra Didrik Aamnes i det 69. minutt, og like etter var det endelig vår tur til å bli tildelt straffe! Andreas Kjelstrup tok ballen og skulle bare legge den opp i venstre hjørne, slik han pleier, men dette var virkelig dagen da alt gikk galt, og for første gang i karrieren sendte den vanligvis så sikre straffeskytteren ballen utenfor mål.

En ulykkelig Kjelstrup gjorde opp for bommen tolv minutter før full tid, da han banket ballen opp i venstre kryss etter at Mathias Falch la igjen ballen i feltet. 

To minutter før slutt satte Mercantile kveldens siste på et langskudd, slik at sluttresultatet ble 7-3. En merkelig kamp, der stemningen ble litt dårlig etter hvert som vi merket at vi ikke hadde dagen, samtidig som vi følte at den lokale Abildsø-dommeren i tillegg ikke alltid la listen likt for begge lag.

Senere på kvelden fikk vi høre at Fagerborg 3 på en eller annen måte hadde klart å slå seriemester Oppsal 3. De passerte oss dermed på tabellen, noe som betyr at vi trenger hjelp fra Haugerud, som må ta poeng mot Fagerborg 3 i siste serierunde, samtidig som vi må slå serietreer KFUM 4. Vår kamp spilles på Nordre Åsen kl.20.15. Vel møtt!